Mobitel
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Mislim, da je s strani Mobitela (
) totalno nepravično, da nam ponuja SOS paket z naročnino
Naj si izračunajo, koliko aparatov so prodali na račun gasilcev ter koliko so zaslužili v zadnjih letih na pogovorih in SMS-ih
Mislim, da bi še vedno moralo ostati pri tem, da je paket brez naročnine hkrati pa bi mobitel znižal ceno za pogovore
Očitno se ne zavedajo, da so še drugi ponudniki mobilnih storitev 
Popolnoma se strinjam s tabo Milek!!
Mobitel bi se sedaj rad na prefinjen način dokopal še do dodatnih tolarjev na SOS paketu
!! Njim je v interesu samo dobiček, pa čeprav na račun gasilcev!!!
Je pa res tudi, da niso edini ponudniki mobilne telefonije
, treba jih je postaviti pred dejstvo!
Lp, Roman
Mobitel bi se sedaj rad na prefinjen način dokopal še do dodatnih tolarjev na SOS paketu
Je pa res tudi, da niso edini ponudniki mobilne telefonije
Lp, Roman
Verjamem, ampak naša organizacijaPeter napisal/-a:roman, če lahko dobiš kje boljšo ponudbo izvoli. Tista od Vege je bila prav smešna.
Ampak to ni na meni, da bi o tem razpravljal saj sem samo en gasilček
Lp, Roman
Fantje jaz se bojim, da je mobitel poslal "boljšo"ponudbo samo zato, da bi nas še bolj nateg...
Njim je povsem enostavno potegniti skupaj mesečno porabo vseh SOS paketov in jaz kar verjamem, da bi mobitel z naročnino in malo nižjimi impulzi zaslužil še več kot do sedaj. Govoril sem s parimi gasilci in večina ima mesečni račun pod 1000 SIT. In mislim, da ravno to najbolj moti mobitelovce!!!
Drago, moja "pobuda iz baze" bi bila takšna:
Nikakor pristati na mesečno naročnino za SOS paket, lahko pa znižajo ceno impulzov in ponudijo v akcijah boljše aparate (tudi za SOS paket) - če nam želijo dejansko ponuditi BOLJŠE pogoje. Če hočejo pa samo več zaslužiti na račun gasilcev, pa naj si tisto ponudbo vtaknejo...
Verjamem pa tudi, da so "vodilni" v GZS ljudje, ki nimajo GSM računa samo 1000 SIT/mesec. In za tiste bo nova ponudba ugodna. Vendar za SOS paket se je večina gasilcev odločila ravno zato, ker je brez naročnine in ima večino ugodnosti naročniškega paketa; sicer bi pa kupili "mobi".
Na pomoč,
Jože
Njim je povsem enostavno potegniti skupaj mesečno porabo vseh SOS paketov in jaz kar verjamem, da bi mobitel z naročnino in malo nižjimi impulzi zaslužil še več kot do sedaj. Govoril sem s parimi gasilci in večina ima mesečni račun pod 1000 SIT. In mislim, da ravno to najbolj moti mobitelovce!!!
Drago, moja "pobuda iz baze" bi bila takšna:
Nikakor pristati na mesečno naročnino za SOS paket, lahko pa znižajo ceno impulzov in ponudijo v akcijah boljše aparate (tudi za SOS paket) - če nam želijo dejansko ponuditi BOLJŠE pogoje. Če hočejo pa samo več zaslužiti na račun gasilcev, pa naj si tisto ponudbo vtaknejo...
Verjamem pa tudi, da so "vodilni" v GZS ljudje, ki nimajo GSM računa samo 1000 SIT/mesec. In za tiste bo nova ponudba ugodna. Vendar za SOS paket se je večina gasilcev odločila ravno zato, ker je brez naročnine in ima večino ugodnosti naročniškega paketa; sicer bi pa kupili "mobi".
Na pomoč,
Jože
Mobitel!
Pozdravljeni fantje!
Prosil bi, da tisti ljudje , ki se pogovarjajo z MOBITELOM za spremembo SOS paketa v podobnega kot je PENZION paket, da malo razmislite.
V SLO je veliko gasilcev uporabnikov SOS paketa, ta novi paket bi vseboval tudi naročnino, poleg tega z ceno nismo nič pridobili, v glavnem izgubili.
Ko sem primerjal ponudbe, katere nudi Mobitel sem opazil, da bi za nas bilo najboljše, če bi dosegli paket MPO (mobitelovo poslovno omrežje).
Navajam kratko predstavitev ponudbe MOBITELA za Mobitelovo poslovno omrežje;
MPO vsem našim poslovnim uporabnikom kot posebno naročniško razmerje omogoča oblikovanje samostojnega omrežja znotraj omrežja Mobitel GSM in s tem vrsto ugodnosti. Edini pogoj je, da v svoj MPO vežete vsaj 3 naročniška razmerja - že sklenjena ali pa nova.
Strukturo MPO ob vklopu povsem prilagodimo željam in potrebam vašega poslovanja, izbirate pa lahko med paketoma MPO-V ter MPO-M.
Ne glede na izbiro paketa vam MPO zagotavlja:
1. prihranek - do konca septembra so klici znotraj vašega MPO le 0,78 SIT/min, cenovno ugodni so tudi ostali klici, če se odločite za več kot 5 naročniških razmerij MPO, pa velja tudi podjetniški bonus (20-45 % nižja osnovna naročnina);
2. preprosto klicanje - člani vašega MPO se po vsej Sloveniji kličete s poljubno izbranimi kratkimi, 3- ali večmestnimi številkami;
3. nadzor porabe - v okviru paketa MPO-V lahko z našo pomočjo oblikujete seznam prepovedi in dovoljenj za klice svojega MPO (npr. določenih številk se ne da klicati oz. se jih lahko kliče le ob določenih urah). MPO omogoča tudi oblikovanje več podskupin, v katere združite mobilnike z istim seznamom prepovedi in dovoljenj.
Za 100 in več naročniških razmerij 1.800 SIT ( več kot je naročnikov, še več popusta)
Cenik pogovorov v notranjem prometu
Pogovori Tarifa Paket MPO-V
Znotraj MPO enega naročnika* redna
00.00 - 24.00 0,78
v Mobitelovi omrežji redna
05.00 - 24.00 18,00
nočna
00.00 - 05.00 5,00
v druga mobilna omrežja redna
07.00 - 18.00 50,00
nižja
18.00 - 07.00 30,00
v stacionarno omrežje redna
07.00 - 18.00 62,00
nižja**
18.00 - 07.00 34,00
To je le primer, katerega bi bilo smiselno upoštevati.
LP Polo
Prosil bi, da tisti ljudje , ki se pogovarjajo z MOBITELOM za spremembo SOS paketa v podobnega kot je PENZION paket, da malo razmislite.
V SLO je veliko gasilcev uporabnikov SOS paketa, ta novi paket bi vseboval tudi naročnino, poleg tega z ceno nismo nič pridobili, v glavnem izgubili.
Ko sem primerjal ponudbe, katere nudi Mobitel sem opazil, da bi za nas bilo najboljše, če bi dosegli paket MPO (mobitelovo poslovno omrežje).
Navajam kratko predstavitev ponudbe MOBITELA za Mobitelovo poslovno omrežje;
MPO vsem našim poslovnim uporabnikom kot posebno naročniško razmerje omogoča oblikovanje samostojnega omrežja znotraj omrežja Mobitel GSM in s tem vrsto ugodnosti. Edini pogoj je, da v svoj MPO vežete vsaj 3 naročniška razmerja - že sklenjena ali pa nova.
Strukturo MPO ob vklopu povsem prilagodimo željam in potrebam vašega poslovanja, izbirate pa lahko med paketoma MPO-V ter MPO-M.
Ne glede na izbiro paketa vam MPO zagotavlja:
1. prihranek - do konca septembra so klici znotraj vašega MPO le 0,78 SIT/min, cenovno ugodni so tudi ostali klici, če se odločite za več kot 5 naročniških razmerij MPO, pa velja tudi podjetniški bonus (20-45 % nižja osnovna naročnina);
2. preprosto klicanje - člani vašega MPO se po vsej Sloveniji kličete s poljubno izbranimi kratkimi, 3- ali večmestnimi številkami;
3. nadzor porabe - v okviru paketa MPO-V lahko z našo pomočjo oblikujete seznam prepovedi in dovoljenj za klice svojega MPO (npr. določenih številk se ne da klicati oz. se jih lahko kliče le ob določenih urah). MPO omogoča tudi oblikovanje več podskupin, v katere združite mobilnike z istim seznamom prepovedi in dovoljenj.
Za 100 in več naročniških razmerij 1.800 SIT ( več kot je naročnikov, še več popusta)
Cenik pogovorov v notranjem prometu
Pogovori Tarifa Paket MPO-V
Znotraj MPO enega naročnika* redna
00.00 - 24.00 0,78
v Mobitelovi omrežji redna
05.00 - 24.00 18,00
nočna
00.00 - 05.00 5,00
v druga mobilna omrežja redna
07.00 - 18.00 50,00
nižja
18.00 - 07.00 30,00
v stacionarno omrežje redna
07.00 - 18.00 62,00
nižja**
18.00 - 07.00 34,00
To je le primer, katerega bi bilo smiselno upoštevati.
LP Polo
Ja Roman, tako ti je to - jutrišnji dnevi so v pričakovanju boljšega ponavadi vedno "jutrišnji"
Na zadnji seji P GZS se nismo opredelili do nobene od ponudb (Vega, Mobitel) pač pa smo znova naročili komisiji, da stvar "pregleda" in se (za boga milega) opredeli
Res pa je, da me po vrnitvi iz Ig-a na mizi čaka nova ponudba Vege, ki je še nisem uspel pregledat
slišal pa sem že komentarje, da je ugodnejša od Mobitela
Bomo predstavili tudi to (samo malo časa rabim, ker je treba pisat
)
lp DC
Na zadnji seji P GZS se nismo opredelili do nobene od ponudb (Vega, Mobitel) pač pa smo znova naročili komisiji, da stvar "pregleda" in se (za boga milega) opredeli
Bomo predstavili tudi to (samo malo časa rabim, ker je treba pisat
lp DC
1.3.03 - nov S.O.S. peket
S prvim marcem bi naj začeli veljati novi pogoji za SOS paket - isti kakor penzion paket (naročnina plus pogovori).
Ima kdo uradne informacije o tem?
Ima kdo uradne informacije o tem?
- RadioaktivniS
- GE: PGD Veliki Kamen
- Kraj: Veliki Kamen
Pri MPO paketu je en problem... namreč račun prihaja na prvega nosilca naročniškega razmerja.. torej vsi stroški pridejo na enega. Od njega je potem odvisno, če bo potem znal od vseh uporabnikov pridobiti denar in poravnati obeznosti. Sicer je na računu lepo razvidno koliko je katera številka porabila....
Sicer sem pa slišal, da lahko mobitel tudi razdeli račune in pošlje vsakemu posamezniku svojega, vendar pa v primeru da nekdo ne plača računa in prejme opomin, ter še vedno ne poravna dolga.. potem mobitel izklopi vse uporabnike v skupini... in to je problem...
Če sem pa kaj narobe napisal, pa naj me nekdo, ki je v tej stvari bolje informiran popravi... da ne bomo tukaj učil krive vere
Sicer sem pa slišal, da lahko mobitel tudi razdeli račune in pošlje vsakemu posamezniku svojega, vendar pa v primeru da nekdo ne plača računa in prejme opomin, ter še vedno ne poravna dolga.. potem mobitel izklopi vse uporabnike v skupini... in to je problem...
Če sem pa kaj narobe napisal, pa naj me nekdo, ki je v tej stvari bolje informiran popravi... da ne bomo tukaj učil krive vere