Matjaž a greš ti tud, bomo kr trije savinjčani, pol se naj nas pa le pazijo...
IZLET FORUMCEV
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
-
gasilec112
- Kraj: slo
Lep
Vidim da vas je veliko za! In to je tudi najbolj pomembno! Mislim da glede množične udeležbe ne bi bil problem, ker vem da bi bil avtobus naenkrat poln!
Samo sedaj pa bi mogel eden prevzet vso to stvar glede organizacije. Mislim oz. vem da imamo nekaj forumovcev ki so že organizirali kakšne izlete in imajo izkušnje in poznanstva.
Nekdo bi moral stvar vzet v svoje roke in z našo pomočjo stvar speljati! Mislim da sma z man14.284 dala dober predlog.
Vidim da vas je veliko za! In to je tudi najbolj pomembno! Mislim da glede množične udeležbe ne bi bil problem, ker vem da bi bil avtobus naenkrat poln!
Samo sedaj pa bi mogel eden prevzet vso to stvar glede organizacije. Mislim oz. vem da imamo nekaj forumovcev ki so že organizirali kakšne izlete in imajo izkušnje in poznanstva.
Nekdo bi moral stvar vzet v svoje roke in z našo pomočjo stvar speljati! Mislim da sma z man14.284 dala dober predlog.
-
gasilec112
-
gasilec112
Jaz sicer ne poznam forumovcem in ne vem kdo bi lahko to zadevo speljal dobro, sam mislim da vas je veliko ki ste že takšne zadeve organizirali
,,zato je tistim lažje ker poznajo zadeve in imajo veliko poznanih oz. vedo na koga se ob taki priložnosti obrniti.
Jaz in vem da je nas še več, bi bili zelo veseli če bi kdo organiziral seveda z veliko našo pomočjo takšen izlet
Jaz in vem da je nas še več, bi bili zelo veseli če bi kdo organiziral seveda z veliko našo pomočjo takšen izlet
- man 14.284
- Kraj: Zgornja Bistrica
- Mateja
- HazMat Team
- Kraj: Topole in Gornji Logatec
- Kontakt:
No, ja, ampak cisto vsega pa vseeno ne gre Milanu obesit, se Vam ne zdi? Konec koncev je sedaj forumovcev ze kar precej in menda lahko se kdo drug kaj prispeva za dobrobit foruma?
Sicer pa zaradi mene lahko pridete v München - Vam zaorganiziram izlet in gasilcev - kolikor le zelite - za prevoz boste pa sami poskrbeli.
Ampak cisto resno pa mislim, da to ne bo izvedeno v tem letu, lahko se pa resno pogovarjamo za prihodnje.
Lp, M.
Sicer pa zaradi mene lahko pridete v München - Vam zaorganiziram izlet in gasilcev - kolikor le zelite - za prevoz boste pa sami poskrbeli.
Ampak cisto resno pa mislim, da to ne bo izvedeno v tem letu, lahko se pa resno pogovarjamo za prihodnje.
Lp, M.
Znanost se ni začela z nami.
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Jure nevem od kod teb ideja, da sem strokovnjak organizacije?!Jure napisal/-a:To je res! In pravi strokovnjak organizacije je Vrsho!Predlagam, da ga demokratično izberemo za organizatorja!
Torej: Jaz glasujem za Vrshota!
Glede organizacije gasilskih ali kakršnihkoli drugih izletov pa sploh pojma nimam.