Ponudba
Cenik
Telefoni 1
Telefoni 2
Vega
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Prehod od enega operaterja k drugemu je sicer možen, vendar je potrebno upoštevati vrsto okoliščin. Na obstoječi paket so vezani družinski bonusi itd, aparat pa imam tudi zaradi tega, da me drugi lahko poličejo. To pomeni, da me bo v primeru zamenjave operaterja večina kolegov klicala dražje oziroma bodo raje premislili, ali me bodo je sploh poklicali. Večina tistih, s katerimi se pogovarjam preko GSM ima namreč Mobitelov aparat in nisem prepričan, da bodo zamenjali operaterja.
Za razgovore v GSM omrežju porabim mesečno od 6.000 do 8.000 SIT in ne zdi se mi pošteno od firme MOBITEL, da ne morem ob akcijah zamenjati aparata. Z višjo ceno razgovorov pokrijem tudi znesek naročnine. Zaradi tega resno pa razmišljam, da bom zamenjal paket, če se ne bo nič spremenilo.
Za razgovore v GSM omrežju porabim mesečno od 6.000 do 8.000 SIT in ne zdi se mi pošteno od firme MOBITEL, da ne morem ob akcijah zamenjati aparata. Z višjo ceno razgovorov pokrijem tudi znesek naročnine. Zaradi tega resno pa razmišljam, da bom zamenjal paket, če se ne bo nič spremenilo.