Zbornik

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Peter
Upravnik
Upravnik
GE: Zabreznica
Kraj: Breznica
Kontakt:

Zbornik

Odgovor Napisal/-a Peter »

Se še kdo spomni projekta zbornika v katerem naj bi zbrali vse podatke o gasilskih društvih. Že nekaj časa ni o tem nič slišati. Ali kdo ve, če projekt sploh še teče?
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Ja, projekt je še vedno aktiven :x zdaj si me spomnil, da še moram oddati opis regije :oops: sicer pa smo ga premlevali na zadnji seji P GZS (pod točko "razno"). Projekt zbornika se mora dokončat že zaradi tega, ker so nekatera PGD že plačala prednaročnino :twisted:

LP
OSKAR

ZBORNIK

Odgovor Napisal/-a OSKAR »

V začetku leta sem se pogovarjal z urednikom , ki pripravlja zbornik. Nanizal je probleme s katerimi se srečuje. Pošiljanje podatkov je počasno in pomanjklivo, v Pomurju naj bi sami pripravljali nek zbornik, poklicne gasilske enote ne bodo zajete v zborniku (ne vem kdo je to predlagal, kod da poklicni gasilci niso del sistema požarne varnosti !!) in še in še.
Sam mislim , da če ne bodo zajete vse enote v državi to ne bo to.
Če ima kdo še več informacij o zborniku naj napiše.
LP
OSKAR

ZBORNIK

Odgovor Napisal/-a OSKAR »

V začetku leta sem se pogovarjal z urednikom , ki pripravlja zbornik. Nanizal je probleme s katerimi se srečuje. Pošiljanje podatkov je počasno in pomanjklivo, v Pomurju naj bi sami pripravljali nek zbornik, poklicne gasilske enote ne bodo zajete v zborniku (ne vem kdo je to predlagal, kod da poklicni gasilci niso del sistema požarne varnosti !!) in še in še.
Sam mislim , da če ne bodo zajete vse enote v državi to ne bo to.
Če ima kdo še več informacij o zborniku naj napiše.
LP
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Oskar: Ti najbolje veš, da brez nič - ni nič :!: V Pomurju se ne pripravlja zbornik, pač pa zgodovina gasilstva, kar je bistvena razlika. PGD-ji iz Pomurja so za ta zbornik res najbolj "problematični" vendar je nekaj "krivde" treba pripisat tudi kreatorjem zbornika. Kdo vse ni hodil po društvih v imenu zbornika :shock: verjetno je to nekaj stalo, le tistim, ki bi naj v resnici posredovali podatke ni bilo (razen predplačila) ponujeno ničesar :( jaz zase sicer nisem nikoli zahteval ničesar, čeprav so na moji strani vsi (41) PGD-ji iz moje (zdaj že bivše) zveze s slikami gasilskih domov vred (sem jih ponudil na razpolago). Da bi pa kdo kaj rekel o poklicnih gasilcih oz. nasprotoval, da so vključeni v ta zbornik pa prvič slišim :shock: :roll:

lp
Uporabniški avatar
polo
Kraj: Štajerska

Zbornik!

Odgovor Napisal/-a polo »

Resm marsi kateri se sprašujemo, kaj se dogaja z zbornikom. Veliko časa je že minilo, kar so se podatki zbirali in pošiljali naprej, plačana so bila že prednaročila s strani društev, kdaj bo sploh izšel?, rekli so da bo v začetku leta 2002. Lepo bi bilo, da bi se ta urednik zbornika le držal rokov, tako kot si jih moramo mi! :(

LP Polo
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Smernica za Občne zbore oziroma Skupščine: zbornik
Iz podjetja "Mires" so nas obvestili, da bo Gasilski zbornik izšel v mesecu marcu 2003
(živi bili pa videli :x )
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

Jaz sem pa le slišal, da ga kar naenkrat možakarja ni več za dobiti ne na telefon in ne kako drugače.
Sicer pa ko bodo vse slike domov jih lahko opremimo še z nekaj podatki pa imamo online zbornik pa še koštalo jih (društva namreč) ne bo nič.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Odgovori