Zbornik
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
OSKAR
ZBORNIK
V začetku leta sem se pogovarjal z urednikom , ki pripravlja zbornik. Nanizal je probleme s katerimi se srečuje. Pošiljanje podatkov je počasno in pomanjklivo, v Pomurju naj bi sami pripravljali nek zbornik, poklicne gasilske enote ne bodo zajete v zborniku (ne vem kdo je to predlagal, kod da poklicni gasilci niso del sistema požarne varnosti !!) in še in še.
Sam mislim , da če ne bodo zajete vse enote v državi to ne bo to.
Če ima kdo še več informacij o zborniku naj napiše.
LP
LP
-
OSKAR
ZBORNIK
V začetku leta sem se pogovarjal z urednikom , ki pripravlja zbornik. Nanizal je probleme s katerimi se srečuje. Pošiljanje podatkov je počasno in pomanjklivo, v Pomurju naj bi sami pripravljali nek zbornik, poklicne gasilske enote ne bodo zajete v zborniku (ne vem kdo je to predlagal, kod da poklicni gasilci niso del sistema požarne varnosti !!) in še in še.
LP
LP
Oskar: Ti najbolje veš, da brez nič - ni nič
V Pomurju se ne pripravlja zbornik, pač pa zgodovina gasilstva, kar je bistvena razlika. PGD-ji iz Pomurja so za ta zbornik res najbolj "problematični" vendar je nekaj "krivde" treba pripisat tudi kreatorjem zbornika. Kdo vse ni hodil po društvih v imenu zbornika
verjetno je to nekaj stalo, le tistim, ki bi naj v resnici posredovali podatke ni bilo (razen predplačila) ponujeno ničesar
jaz zase sicer nisem nikoli zahteval ničesar, čeprav so na moji strani vsi (41) PGD-ji iz moje (zdaj že bivše) zveze s slikami gasilskih domov vred (sem jih ponudil na razpolago). Da bi pa kdo kaj rekel o poklicnih gasilcih oz. nasprotoval, da so vključeni v ta zbornik pa prvič slišim
lp
lp
Zbornik!
Resm marsi kateri se sprašujemo, kaj se dogaja z zbornikom. Veliko časa je že minilo, kar so se podatki zbirali in pošiljali naprej, plačana so bila že prednaročila s strani društev, kdaj bo sploh izšel?, rekli so da bo v začetku leta 2002. Lepo bi bilo, da bi se ta urednik zbornika le držal rokov, tako kot si jih moramo mi!
LP Polo
LP Polo
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč