Gasilska enota 14
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: Gasilska enota 14
Zadeva je ustavljena...
Re: Gasilska enota 14
Je prevladala zdrava pamet

Odg: Gasilska enota 14
Na strani 24.com iskalnik za iskanje "gasilci ENOTA 14", ne najde ničesar. Temeljito so pobrisali svoje sledi. Kot vse kaže bodo določeni s.p. v gasilskih vrstah ob svoj zaslužek. 
Zdej pa hitro potegnmo sesalni vod do gostilne pa pejmo na pir 
-
d.turk
- GE: Bistrica pri Tržiču
- Kraj: Bistrica pri Tržiču
Nemogoče naredimo takoj, za čudeže bo treba malo počakati
http://www.zurnal24.si/pop-tv-odpovedal ... nek-243169
Upejmo, da so ga ustavili za zmeraj in za večno.
Upejmo, da so ga ustavili za zmeraj in za večno.
http://www.gasilec.net/pop-tv-spostuje- ... i-enota-14
Zgleda da še vedno nekaj pripravljajo sploh po zadnjem stavku.
Morajo zapolniti temin, v katerem so mislili - želeli predvajati enoto 14.Gr3gA napisal/-a:
če te je strah, delaj tisto česar te je strah !
Mi bomo šli,vsaj na pir,za sesalni vod me ne briga.Ti pa pojdi v GBL,pa se pejte šov.Mayamaya napisal/-a:Zdej pa hitro potegnmo sesalni vod do gostilne pa pejmo na pir
Vendar je prevladala zdrava pamet, vsaj gasici smo pokazali ,da iz nas ne bodo delali klovne . Najbolj usposobljei gasilec v Sloveniji pa naj dela norce iz svojih sodelavcev, če se mu pustijo! 
Za show mi je popolnoma vseeno - ali bo ali ne bo, tako kot celotno kampanijo me prizadane pa najbolj to - da smo še enkrat po večini dokazali dragi slovenčki, da naš razum ne seže dlje od sesalnega voda. Predlagam da se ukine tudi Fire Combat, ker izpostavlja 2 posameznika in vsa ostala tehnična tekmovanja ipd., pa pojdimo na pivo in klobaso.

BEEZ,
nekaj drugega je Fire Combat ali pa naša ostala tekmovanja,če hočeš tudi Hace,namreč,pri teh tekmovanjih EKIPE TEKMUJEJO PROTI ČASU !!!Ocenjuje se čas in pravilno delo,ne pa kako "fino" je zajebal sotekmovalca,da je ta izpadel.Sicer pa je kar malo škoda odpovedi,smeti so se prijavile,sedaj pa ne bodo izplavale.
nekaj drugega je Fire Combat ali pa naša ostala tekmovanja,če hočeš tudi Hace,namreč,pri teh tekmovanjih EKIPE TEKMUJEJO PROTI ČASU !!!Ocenjuje se čas in pravilno delo,ne pa kako "fino" je zajebal sotekmovalca,da je ta izpadel.Sicer pa je kar malo škoda odpovedi,smeti so se prijavile,sedaj pa ne bodo izplavale.
So se nekateri lepo pokazali zakaj jim gre pri gasilcih.Samo da bašejo€€€! Pa so smeti vendarle izplavale ,tudi to je dobro mar ne. 
Izjava POPa:
Torej sodelovanje s sodelavci GBLJ za šov v katerem bi nastopali prostovoljni gasilci. Me pa zanima kateri drugi predstavniki gasilcev so mišljeni...Projekt smo pripravljali v tesnem sodelovanju s sodelavci poklicne gasilske brigade Ljubljana in drugimi predstavniki gasilcev v Sloveniji.