Gasilska enota 14
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
Odg: Gasilska enota 14
verjami da OGROMNO!
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
predsednik društva
Pa se da ta,OGROMNO napisat še kako drugače,recimo v številkah?
to sicer verjamem oz. se tega bojim.... lahko pa rečem za naše gasilsko okolje da smo enostavno vsi zelo proti od tistih 18-letnikov, ki imajo željo postat dobri gasilci do veteranov..vsi po vrsti...mi je prav žal da ni tako po vsej sloveniji, čeprav teh 14 bodo skupaj dobili pa če bo nevemkaj ...
Govori se, da se jih je prijavilo 1500
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Re: Gasilska enota 14
prvi predizbor je 16. januarja, takrat se bo zares videlo ali bo gužva. Dvomim o tako visokem številu prijave, glede na to, da najbrž večina predsednikov in poveljnikov ve stališče GZS.
Več na začetku,še predn je javnost vedela za gasilsko enoto 14, je bila GZS za šov in tudi URSZR, potem se vse spremenilo...simonjz1 napisal/-a:to sicer verjamem oz. se tega bojim.... lahko pa rečem za naše gasilsko okolje da smo enostavno vsi zelo proti od tistih 18-letnikov, ki imajo željo postat dobri gasilci do veteranov..vsi po vrsti...mi je prav žal da ni tako po vsej sloveniji, čeprav teh 14 bodo skupaj dobili pa če bo nevemkaj ...
Preberi kaj je napisal Dubrvc in Zajc kaj so vedeli o šovu. Samo nekaj osebkov iz GBL je vedelo za to zadevo in jo megleno irikazovzlo.flames napisal/-a:Več na začetku,še predn je javnost vedela za gasilsko enoto 14, je bila GZS za šov in tudi URSZR, potem se vse spremenilo...simonjz1 napisal/-a:to sicer verjamem oz. se tega bojim.... lahko pa rečem za naše gasilsko okolje da smo enostavno vsi zelo proti od tistih 18-letnikov, ki imajo željo postat dobri gasilci do veteranov..vsi po vrsti...mi je prav žal da ni tako po vsej sloveniji, čeprav teh 14 bodo skupaj dobili pa če bo nevemkaj ...
medijski spin s katerim rešujejo zadevo ?Miha11 napisal/-a:Govori se, da se jih je prijavilo 1500
Nekje sem zasledil, da jih je bilo pred 3 tedni nekaj cez 200 ..joe napisal/-a:medijski spin s katerim rešujejo zadevo ?Miha11 napisal/-a:Govori se, da se jih je prijavilo 1500
S spletne strani je kot vidim umaknjena prijavnica za resničnostni šov gasilska enota 14. Ne vem a začasno ali to pomeni kaj drugega?
- mundat
- GE: Gornja Radgona
- Kraj: PGD Gor. Radgona
ali pa je samo potekel čas prijave, saj mislim da bodo imeli počasi že "avdicije"...
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
predsednik društva
predsednik društva
A se kdo spomni, do kdaj naj bi bil tisti zadnji datum za prijave?? nevem zakaj imam v glavi da je pisalo do 25.1. Lahko da se motim...mundat napisal/-a:ali pa je samo potekel čas prijave, saj mislim da bodo imeli počasi že "avdicije"...
jaz nemorem odprti povezave na stran šova, ki je objavljen na prvi strani 
Re: Gasilska enota 14
kaj bi dal, da so vse skupaj odpovedali in umaknili....vendar so to verjetno samo pobožne želje 
Prijave so bile do 25.1., avdicije pa med 16. in 25.
. Vse reklame so umaknjene...
. Vse reklame so umaknjene...