krokar napisal/-a:Pozdrav,najprej srečno 2015 vsem gasilcem.O samem šovu pa samo to.Popolnoma se strinjam s napisanim denar=vladar.Za vsem tem stojijo poklicni gasilci in to tisti ki sluzijo na nas racun.Ti gasilci zame nimajo prave gasilske duše.Prostovoljne gasilce nas hočejo prikazat da smo njihovi kljukci.Resno predlagam da naj se v ta zares gnil šov prijavijo poklicni gasilci in naj tam afne guncajo. Ta Jure Dolinar in njemu podobni pa naj jih je lahko sram da so to ponudbo zrežirali.To so navadni gasilski zasluskarji. Namen tega sova je res samo denar in nic drugega za poptv in prisklednike.Ven s takimi iz gasilske organizacije.Nujno in takoj!
Lp
No tale je pa mal v meglo brcnjena. Nevem, kako sicer poklicni gasilci služijo na naš račun?!? Če tako, da so del javne uprave in si kot državljan R Slovenije in plačevalec davkov, potem te lahko razočaram, da tudi oni plačujejo davke (tudi za sebe), potem tudi za mene, ki delam v zdravstvu. Glede na nekatere komentarje, bodo na koncu nekateri udeleženi "krivi" ker so si izbrali poklic gasilca profesionalca in za to prejemajo plačilo! Vsi ste imeli priložnost se prijaviti in postati del te poklicne skupine, če vam pa ni uspelo, pa gnojnico polivajte po sebi in ne po poklicnih kolegih. Res da niso vsi enaki, ampak ko jih malce bolje spoznaš, dobro veš da so samo prijetni fantje in dve deklini

Se pa kot povsed najdejo tudi izjeme, ampak te izjeme niso vključene niti va ta šov niti v to debato, pa čeprav bi jih nekateri radi tako prikazali.
Nimajo gasilske duše??? Nevem če vse to drži, glede na to, da so razen redkih izjem vsi včlanjeni v PGD in imajo kar vidne vloge, poleg tega je kar nekaj njih tudi zadolženo za izobraževanje. Ker te osebno ne poznam, te ne bom sodil, me pa zanima, glede na tvojo idejo o "izbrisu" teh gasilcev iz organizacije, če boš potem sam prevzel izobraževanje tako bodočih poklicnih, kot prostovoljnih tovarišev?!? Oziroma, ali se smatraš za dovolj usposobljenega?
Zaslužkarji?!? Po čem to sklepaš? Lepo bi bilo, če bi to utemeljil. Če so inštruktorji v gasilski šoli in je to razlog za tvoje navedbe, potemtakem tudi jaz nisem vreden da sem reševalec, ker sem tudi inštruktor in posledično zaslužkar?! Ali se motim? No od teh honorarjev, ki so zasluženi, se tudi plačujejo davki, samo da te opomnim, če slučajno nisi vedel. In te davki niso nič drugega, kot moja in njihova posrana bedna plača!!!
moje mnenje je, da je krivec za vse to POP TV in ne Jure, ki je bil pač z njihove strani povabljen k sodelovanju, prav tako kot njegovi kolegi.
In še nekaj - na tem forumu je verjetno več ljudi, ki so bolj potrebni tvoje ideje o tem, da se jih pošlje ven iz gasilske organizacije
Pa da ne bo pomote, kot sem že napisal, nisem pristaš tega šova, ampak takole pisanje je pa tud mal
Ja pa srečnga pa zdravga.