odvisno kaj pričakuješ. jaz z busom ne vem če bi šel. Dolga je....upam da vsaj 1 dan gor prespitePrevojc napisal/-a:Povejte mi ali se splača sedet na busu 14 ur?
INTERSCHUTZ 2010
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: INTERSCHUTZ 2010
Mi smo šli z busom, en dan prespali, če bi blo treba bi šel še enkrat, to je meka za tiste ki obožujemo gasilska vozila

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Se popolnoma strinjam z tabo. Še posebaj če greš prvič gorrfireman napisal/-a:Mi smo šli z busom, en dan prespali, če bi blo treba bi šel še enkrat, to je meka za tiste ki obožujemo gasilska vozila![]()
![]()

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
z busom sem šel v Hannover in ni bilo glih super - sedaj smo se samo organizirali in smo se imeli mnogo boljeGoGo napisal/-a:Se popolnoma strinjam z tabo. Še posebaj če greš prvič gorrfireman napisal/-a:Mi smo šli z busom, en dan prespali, če bi blo treba bi šel še enkrat, to je meka za tiste ki obožujemo gasilska vozila![]()
![]()
Očitno bilo za videt ogromno stvari.
Piše pri razstavljenih vozilih in predmetih kaj cene? Za avtomobile verjetno ne, za obleke, radiopostaje, pozivniki, orodje, pa?
Piše pri razstavljenih vozilih in predmetih kaj cene? Za avtomobile verjetno ne, za obleke, radiopostaje, pozivniki, orodje, pa?
Kar se govori za mojim hrbtom, je vzpodbudno, saj so tisti, ki govorijo, vedno vsaj korak za menoj
Ne cen se ne zasledi nikjer. Pri kakšnih manjših firmah ti znajo povedat okvirne cene no, vendar večinoma nič točnega.
o se, tudi cene se dobijo. seveda ne za vozila, za ta se itak 'pogajaš' ob nabavi. Za kaj opreme pa se dobi cena, tudi na sejmu se da kaj kupitScottusa napisal/-a:Ne cen se ne zasledi nikjer. Pri kakšnih manjših firmah ti znajo povedat okvirne cene no, vendar večinoma nič točnega.
Pri nas smo se odločili. Po temeljitem premisleku smo ob pivu sklenili, da bomo tale avto kupili v PGD Podhom. Samo še kakšen koledar nesemo okrog in pa cesto skozi vas malo razširimo. Potem pa bo.
Ne. Seveda ne. Ne bo šel skozi tipozacijo. Pa kandidirat ne momo mogli narazpisu. Bo rdeč, pa lučke bo tudi imel. Ravno sedaj pišem vprašanje, če tak avto pripada enoti I. kategorije.
Re: INTERSCHUTZ 2010
Ja, če imate kje v bližini kakšen velik travnik, kjer štorkle pogosto pristajajo zna bit, da vam pripada.
Jaka napisal/-a:Ravno sedaj pišem vprašanje, če tak avto pripada enoti I. kategorije.
Vijolčno sveti se nebo !
Re: INTERSCHUTZ 2010
Evo uspel izlušćit slike. Zraven so še slike iz izleta ( upam da ne motijo).
http://picasaweb.google.si/pgd.prevoje/ ... 5577006210
Lp.
PS. Meni osebno se je splačalo sedet 14 ur na busu velik vidu.
Drugače je bila pa družba super tako da je vožnja hitreje minila.
http://picasaweb.google.si/pgd.prevoje/ ... 5577006210
Lp.
PS. Meni osebno se je splačalo sedet 14 ur na busu velik vidu.
Drugače je bila pa družba super tako da je vožnja hitreje minila.