Vlom v gasilski dom
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
tabornik
Abanti,
pri nas so pred leti odtujili "intervencijsko obleko" 2 svetilki Magalite, pa sm mislu da me bo konc.
Ja tud jest sem mnenja da bo šlo tole na JUG, samo bodo pa moral popravit napis iz gasilci na v.....
A niste mel te šotore posojene na Lazah ko so imel veselico?
Bo treba met res zavarvano opremo še proti kraji, ma adijo pamet.
pri nas so pred leti odtujili "intervencijsko obleko" 2 svetilki Magalite, pa sm mislu da me bo konc.
Ja tud jest sem mnenja da bo šlo tole na JUG, samo bodo pa moral popravit napis iz gasilci na v.....
A niste mel te šotore posojene na Lazah ko so imel veselico?
Bo treba met res zavarvano opremo še proti kraji, ma adijo pamet.
- alexsander
- Kraj: dragatuš
Odg: Vlom v gasilski dom
Danes ponoči so nepridipravi vlomili v PGD Brezje na Gorenjskem, sicer nam je "samo" zmanjkala plačilna kartica Magna, kajti iskali naj bi denar, ker predvidevamo, a so isti storilci vlomili iz ponedeljka na torek v pgd Podgora in vzeli cca. 80 € par pirov in cockto.
Zgleda a so se vlomilci spravili na gasilske domove v GZOR.
Ko ga dobimo
Zgleda a so se vlomilci spravili na gasilske domove v GZOR.
Ko ga dobimo
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.
Pavel Razboršek
Pavel Razboršek
Tudi Gz Bled Bohinj je očitno na udaru, včeraj ponoči so nepridipravi vlomili v PGD Bohinjska Bela. Vzeli so 1 megalite-ko. Gotovine v domu nismo imeli!
Malo postanite pozorni na lokalne narkomane, ker ko rabijo denar za "šus" jim ni nič sveto. Imam pa še eno idejo - eden naj najde enga "đankija" mu stisne pet evrov pa bo povedal kdo vam vlamlja v domove.

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
To noč so v PGD Griže vlomili v gasilski dom in ukradli radijsko postajo STANDARD HX 390 z ponilcom, tri MEG-LITE z enim ponilcom in LCD za vzratno vožnjo. Prosim če od katere opreme kar koli zasledite prosim sporočite na GSM O31 326-220 poveljnik Darko Tomšič.
Nekaj podatkov o opremi ki je bila odtujena iz PGD GRIŽE!
Radijska postaja STANDARD HX 390 seriska št. 5XE180019 MORS 050438 ID koda 1954
MEG-LITE seriska št. R 32955625
MEG-LITE seriska št. R 32842761
Radijska postaja STANDARD HX 390 seriska št. 5XE180019 MORS 050438 ID koda 1954
MEG-LITE seriska št. R 32955625
MEG-LITE seriska št. R 32842761