gasilski koledar
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Naš letošnji koledar nima na sebi slike posnete z fotoaparatom ampak je slika naključna z področja gasilstva, zakaj pa je tako pa nebi vedel.
Zgleda pa takole:
Zgleda pa takole:
- Priponke
Lp, Daniel Kotnik
E-Mail: daniel.kotnik@gmail.com
GSM: 031/211-282

Ce ze nemores narediti nic dobrega, ne naredi nic slabega.
E-Mail: daniel.kotnik@gmail.com
GSM: 031/211-282

Ce ze nemores narediti nic dobrega, ne naredi nic slabega.
Jo ANDY je že kaj novega?
Drugače bom pač tukaj naročila, ker se mi mudi za darilo: http://www.soncek.org/dogajanja_drustvo ... dec07.html

Drugače bom pač tukaj naročila, ker se mi mudi za darilo: http://www.soncek.org/dogajanja_drustvo ... dec07.html

We didn't start the fire, it was always burning since the world's been turning. We didn't start the fire, no we didn't light it but we try to fight it...
A ne da je lep?Iwa napisal/-a:k je videt res lep koledarpa ga bom imela veselo razstavljenega tuki v moji študentski sobici-pomoje ga bo tudi cimra vesela...

Predlagam, da bi se vsako leto eni poklicni gasilci slikali in naredili tak koledar (za dobrodelne namene seveda) .. naslednje leto npr. Maribor, potem Sežana, Koper, itd. itd..). Kaj pravite fantje, imate "jajca"??
We didn't start the fire, it was always burning since the world's been turning. We didn't start the fire, no we didn't light it but we try to fight it...
Pa so ga dostavili...koledar je zanimiv, z veliko mero dobrega okusa. Vse pohvale in kar tako naprej. Mogoče bo pa to postala tradicijaamaterka napisal/-a:Jo ANDY je že kaj novega?
Drugače bom pač tukaj naročila, ker se mi mudi za darilo: http://www.soncek.org/dogajanja_drustvo ... dec07.html![]()
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
-
Nevenka
Am, koledar bi lahk izdal tud moderatorji Gasilci.org, saj jih je skor 12.amaterka napisal/-a:A ne da je lep?Iwa napisal/-a:k je videt res lep koledarpa ga bom imela veselo razstavljenega tuki v moji študentski sobici-pomoje ga bo tudi cimra vesela...
Predlagam, da bi se vsako leto eni poklicni gasilci slikali in naredili tak koledar (za dobrodelne namene seveda) .. naslednje leto npr. Maribor, potem Sežana, Koper, itd. itd..). Kaj pravite fantje, imate "jajca"??![]()
Prov rada bi vidla na njem v pomanjkljivih gasilskih cunjah denimo Rafterja, Gregorja K., Markota Novaka...
Če se pa kakšn v kakem mescu ponovi pa tud ne bi blo panike.
Evo, tudi jaz sem končno dobila koledar.. pa mi kot zgleda ni usojen, ker mi je (potem ko sem šla po njega) padel iz avta direkt v največjo blato 
Blaten ali ne, še danes gre na steno. Fantje, dobro ste opravili svoje delo, vse pohvale od mene
Se pa strinjam s tem, kar je Suzy napisala - da bi to lahko postala tradicija.
Aja, pa gasilk na koledarju se tudi ne bi branila

Blaten ali ne, še danes gre na steno. Fantje, dobro ste opravili svoje delo, vse pohvale od mene
Aja, pa gasilk na koledarju se tudi ne bi branila