IZLET FORUMCEV

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

Ja križan gajžlan krvav duš, Matjaž name si pa kar pozabil? :shock:

Bomo nazadnje Savinjčani še prevladali po številčnosti. Še Franca F. bi moral nahecat da gre z nami pa smo kompletna divizija :lol:

Ja no v glavnem sem tudi jaz na strani večine, za organizatorja je pa tako ali tako demokratično enoglasno izbran Vrsho! 8) :wink:

P.S. Vrsho, demokracija je relativna stvar, tako kot čas :twisted:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
Vrsho
moderator
moderator
GE: PGD Šentvid
Kraj: Šentvid pri Ljubljani

Odgovor Napisal/-a Vrsho »

Gregor K. napisal/-a:Ja no v glavnem sem tudi jaz na strani večine, za organizatorja je pa tako ali tako demokratično enoglasno izbran Vrsho! 8) :wink:

Vrsho na žalost ni kandidiral za organizatorja... :? To mu ne dopuščajo obveznosti na faksu in pa tudi delo v domačem gasilskem društvu, poleg tega pa je še v službi... :o

Z veseljem pa pomagam organizatorju oziroma skupini, ki bo organizirala vse skupaj! :oops:
Uporabniški avatar
man 14.284
Kraj: Zgornja Bistrica

Odgovor Napisal/-a man 14.284 »

lp

najboljše bo da se vsak malo pozanima kaj lahko stori glede izleta(koliko ima vez in poznanstev :wink: :wink: ) pa naj se javi tisti ki misli da bi lahko organiziral lokacijo izleta!! Iz naše GZ gredo zaj enkrat vsi ki so naredili za častnike v firmo Rosenbauer!!! Mislim da izlete za v Rosenbauer rihta g.Podlesnik in če ga kdo osebno pozna naj mu malo zagnjavi!!!

Prevoz lahko organizirama tudi midva z gasilcem112 al pa kdo drug če ma kaj vez!! Saj za prevoz je samo trreba it do enga ko ma avtobuse pa se zmenit!!
Uporabniški avatar
Milan Dubravac
Gasilci.org
Gasilci.org
Kraj: smokuč

Odgovor Napisal/-a Milan Dubravac »

No izlet vsekakor mora biti!! Ostalo je stvar organizacije. Zame je predvsem pomembno izbrati datum. Potem mora biti obvezna kotizacija predvsem zaradi resnosti. Želje naj se sučejo okoli tega kaj bi se rado videlo in ne kam bi se šlo. Potem bi se pa že zmenili. Rabimo glavnega organizatorja.
Kdo se javi??
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
gasilec112
Kraj: slo

Odgovor Napisal/-a gasilec112 »

Ja ja res bi bilo lepo da bi se odpravili na kak izlet. Mislim da bi bil najbolj primeren v nedeljo,ker čez teden mislim da imamo manj časa.
Jaz osebno bi šel v sosednjo Avstrijo v kakšno poklicno enoto na kak enodnevni izlet.Ali še kam...
Res moramo naredit dogovor glede tega :wink:
Uporabniški avatar
matjaž
GE: Kostanjevica na Krki
Kraj: Kostanjevica na Krki

Odgovor Napisal/-a matjaž »

Gregor K. napisal/-a:Ja križan gajžlan krvav duš, Matjaž name si pa kar pozabil? :shock:

Bomo nazadnje Savinjčani še prevladali po številčnosti. Še Franca F. bi moral nahecat da gre z nami pa smo kompletna divizija :lol:

Ja no v glavnem sem tudi jaz na strani večine, za organizatorja je pa tako ali tako demokratično enoglasno izbran Vrsho! 8) :wink:

:oops: :oops: :oops:

UPS!

Se opravičujem!

LP!

Matjaž
"Isti način mišljenja s katerim smo reševali stvari v preteklosti, ne učinkuje za reševanje problemov v prihodnosti!"

Albert E.
Uporabniški avatar
REDBULL
Kraj: Tuhinjska dolina

Odgovor Napisal/-a REDBULL »

Jest sem tud za!
Uporabniški avatar
polo
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a polo »

Jaz sem tudi za. :wink: Zanimivo bi bilo videti kako tovarno gasilske tehnike kot npr.: Rosenbauer, Ziegler. Ogledati si razmere v tujini, organizacijo gasilstva pri njih, izobraževanje v gasilskih šolah, itd... Možnosti za ogled bi bilo veliko, poiskati moramo dobrega organizatorja, ki bi to zadevo le realiziral.
8)
LP Polo
Uporabniški avatar
Marko Novak
moderator
moderator
Kraj: PGD Zagorje - mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Marko Novak »

Ojla,
torej če si izmislimo na primer cilj,

npr. Beruf Feuerwehr Munchen, npr. ogled Letališča Munhen + obeh enot na letališču, imamo dan pokrit, mogoče kak šoping ampak brez pivnic :twisted:

npr. datum :?:

npr. avtobus za 54 potnikov, ali celo dva :?: :?:

No , tiste gornje postavke so samo ugibanja. Naš predsednik je direktor Integrala d.o.o., tko da se o cenah lahko pogovarjamo kadarkoli. Če rabite pomoč sem tu.

Sam mislim da si moramo najpret izbrati cilj!!

LP Marko
Marko NOVAK...GSM 040 631 011
Uporabniški avatar
Jure Čokl
Piranja
GE: Lukovica
Kraj: Trnjava
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Jure Čokl »

Kaj pa če bi šli preverit, kako to delajo Čehi? Potem bi lahko krizni štab organizirali kar v Pragi "Pri Fleku". :lol: :lol: :lol:
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Odgovori