Mnenje o televizijski seriji "Newyorški gasilci" o

Vse gasilske teme, ki ne spadajajo v ostale podforume.

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Uporabniški avatar
Daniel
Kraj: Ljubljana

Mnenje o televizijski seriji "Newyorški gasilci" o

Odgovor Napisal/-a Daniel »

TV serija Newyorški gasilci je na sporedu ob sobotah, 21:45, na Kanalu A.

Zanima me, kaj kdo od vas misli o tej nanizanki.

Ogledal sem si samo 9. del 1. sezone. Mislim, da o nas gasilcih ustvarja slabo mnenje.

V tem delu je bilo zanemarljivo malo prikazanega operativnega dela. Predvsem so bila izpostavljena življenja nekaterih gasilcev, in še to nič v povezavi z delom, ki ga opravljamo. Samo, da naštejem par stvari, ki so me zmotile: eden od njih ima hčerko lezbijko, drugi vara ženo, tretji hodi z neko materjo in se spušča v odnose z njeno hčerko ...
pri intervenciji z uhajanjem plina ukrade nekdo izmed njih denar in nakit neki stari gospe;
ko v nekem požaru izgubi življenje gasilec, se zato maščujejo povzročitelju požara (povzročil naj bi ga tako, da je zahteval od neke prostitutke nekaj kar ni hotela storiti, zato mu je s svečo zažgala srajco)
"Povzročitelju" trije od gasilcev pridejo na dom in ga pretepejo ter mu eden polije bencin po sobi in jo zažge ter povzročitelja zadrži noter;

"za dol past"

:evil: ne mislm tega gledat več

drugač spletna stran je pa še kar cool:
http://www.fxnetworks.com/shows/originals/rescueme/
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Re: Mnenje o televizijski seriji "Newyorški gasilci&quo

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Daniel napisal/-a: :evil: ne mislm tega gledat več
Jaz nisem niti nameraval pričeti. :P
Uporabniški avatar
Tim_11
Kraj: Ljubljana- PGD Trnovo

Odgovor Napisal/-a Tim_11 »

Jah no...to da so "doma" težave je za ameriške nadaljevanke značilno, drgač me je pa zmotil tist z lezbijko..a če ma en hčer k je lezbijka je zato prkazan v slabi luči? No js sm gledu prvi del pol pa sam parkrat kšn delčk, se prav ne cev del, in vsaj na začetku je šlo za to da so želel prkazat kakšne so lahko posledice grozot ki jih gasilec vidi v svojem vsakdanu, predvsem je bilo poudarjeno posredeovanje v WTCju. Je pa značiln za ameriko da hočjo nadaljevanke k bi ble aicer dobre na vsak način razšert, oz jih podaljšat vsaj za eno sezono in je pol na konc lih vsak 10. del tak k je blo prvotno načrtvan. Prčakvt da bodo takele serije zvišale mnenje o gasilcih in gasilstvu je pa itak mal nerealno..to se lahko dogaja sam v ZDA k majo itak možgane sprane že v osnovi. Js sm mnenja da je to serija kot serija..nč posebnga, če ne bi mela naslova kakršnga ma itak ne bi gledu niti pruga dela.

Lp
Če ne znaš pilotirati še ne pomeni da letalo ne more leteti.
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Hollywood......

samo da pritegne in se gleda. vsehga po malo mešanica vsega ....vmes pa reklame.... :twisted:

JUST fiction......

raje kak dokumentarec......
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Izzy_Boy
GE: Ribnica
Kraj: Ribnica

Odgovor Napisal/-a Izzy_Boy »

Tudi jst sm si parkat tole pogledal in se mi zdi isti šmorn kot če je kdo kdaj pogledal podobno odajo OCC (ker gre oddaja o izdelavi motorjev) pa isto prikazujejo sam kok se fotr pa sin kregata! Peh Amerika vse zaigran!

lp
Uporabniški avatar
lipe
GE: Preddvor

Odgovor Napisal/-a lipe »

LP!

Kaj pa si pričakoval, da bodo delili nasvete o rokovanju z gasilniki :? .
Omenjena oddaja je drama, ne pa dokumentarec...
Uporabniški avatar
tovariš
Kraj: The Citi Of Muta
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tovariš »

lp
ma to je krneki lahk bi se sajn malo bul potrudli pa bol resnično naredli oz da bi vsaj zgledlo bol resnično
js sm 2x gledo pa mi je minlo :twisted:
Slika
stipi

Odgovor Napisal/-a stipi »

Js takšnih bedarij raje sploh ne gledam, ker se mi zdi čista izduba časa. Raje ta čas porabim za druženje in kakšen koristen pogovor v gasilskem domu! :D

Lp Stipi
Aljaž
Kraj: Šempeter v Sav. dol.
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Aljaž »

To se je ži vedlo na začetku kake bodo serije (samo sranje) Hollywood kaj čemo. :twisted:

Lp
Lp. Aljaž Kotnik
Kjer je dim je tudi ogenj! Je blo, je in vedno bo!
Uporabniški avatar
PuMpA
Kraj: GE Ptuj

Odgovor Napisal/-a PuMpA »

Moje mnenje o tej nadaljevanki. Pogledal sem že skoraj celi 2 sezoni to kaj še sploh ni blo na tv-ju dobim pa še 3 sezono. Do sedaj je blo še kar vredu. Moti pa me to da nimajo nekaj preveč akcij, da samo predstavljajo neke domače probleme gasilca. Drugač pa je kar vredu pa kaj več akcije upam da je v 3 sezoni.

LP :lol:
Slika
Uporabniški avatar
SuZaNcA
Kraj: Ljubljana-BIZOVIK
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SuZaNcA »

Z eno besedo katastrofa...še danes ne vem zakaj serija nosi naslov Newyorški gasilci...bi blo boljš Newyorški kupleraj :P

LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene :D
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

SuZaNcA napisal/-a:Z eno besedo katastrofa...še danes ne vem zakaj serija nosi naslov Newyorški gasilci...bi blo boljš Newyorški kupleraj :P

LP
Suzy
Suzy je zadela v črno!!!

=D> =D> =D> =D> =D>
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
PuMpA
Kraj: GE Ptuj

Odgovor Napisal/-a PuMpA »

Mitja Gregorič napisal/-a:
SuZaNcA napisal/-a:Z eno besedo katastrofa...še danes ne vem zakaj serija nosi naslov Newyorški gasilci...bi blo boljš Newyorški kupleraj :P

LP
Suzy
Suzy je zadela v črno!!!

=D> =D> =D> =D> =D>

Sicer nevem zakaj vam je to takšna katastrofa. Ampak res je da ima vsak svoje mnenje. Res da so nekateri deli brezvezni ampak nekateri pa so zanimivi. Tako da nevem zakaj je to takšna katastrofa :!: :!:

LP
Slika
Uporabniški avatar
svajgerm
Kraj: maribor
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a svajgerm »

Dejstvo je,da se tudi pri nas dogajajo takšne stvari ne bi mogel trditi, da smo vsi nune ali menihi američani pač delajo denar z vsem kar pač gre v promet.
TV pa tako ima tipko za ugasnit.
Kaj se čaka, življenje je kratko !
Uporabniški avatar
gubina
Kraj: LJ-okolica

Odgovor Napisal/-a gubina »

limonadarski prikaz gasilerije :roll: bedarija na deseto ali več potenco :!: pa kar neko umiranje gasilcev v požarih :!:nima smisla trošiti besed :!:
di-du-di-du
Odgovori