Za nekatere sem preveč
Vaša gasilska izobrazba!
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
opa
Trenutno gasilec 2.stopnje, drgač pa z eno nogo že NGČ - falijo mi še praktične vaje na Igu. Mam pa tudi 2 specialnosti.
Janez, popolnoma se strinajm s tabo! Permanentno izobraževanje je bistvenega pomena, predvsem pa vaja in skozi njo tudi praksa.
papa
Nekky
Janez, popolnoma se strinajm s tabo! Permanentno izobraževanje je bistvenega pomena, predvsem pa vaja in skozi njo tudi praksa.
papa
Nekky
Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo!
Walt Disney
Walt Disney
- S.A.M.
- GE: PGD Zagorje - mesto
- Kraj: Zagorje ob Savi
- Kontakt:
Izobrazba...
NGČ
Lp S.A.M.
Lp S.A.M.
Oskar!
Zakaj sem to napisal?
Ker sem se skoraj 5let mučil (na zvezi) da sem prišel iz Gasilec I na NGČ! Vedno nekaj vulkan, gas in podobne zadeve, češ da nimam dovolj staža!
Drugače pa opravim VSA izobraževanja (strojnik, UKV, mentor, IDA), pa še kakšnega bi RAD šel, vendar v naši zvezi tega ne potrebujejo-mo (nev snovi, reševalec na vodi, tehnični reševal). Sedaj mislim da bomo izsilili HFT (ker dosedaj tega ni bilo, zaradi 1 kategorije društev)
Meni se gre za osvojitev znanj (nadgrajevanja), ker nikoli ne veš kaj ti kje pride prav! Značke pa ponosno spravim v predal.
Tudi v poklicni enoti dežuram, občasno. Ravno sedaj se menim s kulegom za obisk. Aja čisto na svojo roko!
Lep pozdrav
Zakaj sem to napisal?
Ker sem se skoraj 5let mučil (na zvezi) da sem prišel iz Gasilec I na NGČ! Vedno nekaj vulkan, gas in podobne zadeve, češ da nimam dovolj staža!
Drugače pa opravim VSA izobraževanja (strojnik, UKV, mentor, IDA), pa še kakšnega bi RAD šel, vendar v naši zvezi tega ne potrebujejo-mo (nev snovi, reševalec na vodi, tehnični reševal). Sedaj mislim da bomo izsilili HFT (ker dosedaj tega ni bilo, zaradi 1 kategorije društev)
Meni se gre za osvojitev znanj (nadgrajevanja), ker nikoli ne veš kaj ti kje pride prav! Značke pa ponosno spravim v predal.
Tudi v poklicni enoti dežuram, občasno. Ravno sedaj se menim s kulegom za obisk. Aja čisto na svojo roko!
Lep pozdrav
Gasilci smo čudne žvali! Ko drugi spijo mi na pomoč hitimo!
GČ I - 33. generacija poklicnih gasilcev
Moje mnenje je, da čin še ne naredi pravega gasilca
Nekdo je zadovoljen s svojim statusom pa čeprav je le navaden gasilec je pa dober gasilski tovariš, ki ga ni potrebno dvakrat klicati ali prositi, na požaru nepogrešljiv ter delaven in vesten pri vzdrževanju opreme ...
Imamo pa nekaj GČ - specialnost veze in poznanstva - gasilsko znanje pa takšno, da je vsak naš pripravnik za njega VGČ
NI VSE ZLATO, KI SE SVETI ( NA RAMENIH TER PRSIH )VAŽNO JE KAJ IMAŠ V GLAVI

Moje mnenje je, da čin še ne naredi pravega gasilca
Nekdo je zadovoljen s svojim statusom pa čeprav je le navaden gasilec je pa dober gasilski tovariš, ki ga ni potrebno dvakrat klicati ali prositi, na požaru nepogrešljiv ter delaven in vesten pri vzdrževanju opreme ...
Imamo pa nekaj GČ - specialnost veze in poznanstva - gasilsko znanje pa takšno, da je vsak naš pripravnik za njega VGČ
NI VSE ZLATO, KI SE SVETI ( NA RAMENIH TER PRSIH )VAŽNO JE KAJ IMAŠ V GLAVI
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
- aljoša zver
- Kraj: Radlje ob Dravi
- Kontakt: