DOPUST 2007

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
PeroG
Kraj: Spodnji Duplek

Odgovor Napisal/-a PeroG »

Rad bi omeil, da sem na mojem dopustu na Palmi de Mallorki-Španija, kar naprej razmišljal na našo akcijo zbiranja zamaškov, čeprav tam sangrijo pijejo kar iz vedra. Tudi zamaški iz Španije bodo romali v Črno.
Hitrosti dajemo ime!
Uporabniški avatar
Ndrej
GE: PGD Prečna
Kraj: Prečna, Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Ndrej »

30.9 - 6.10 Ipsos, Krf, Grčija :rockout3: :beer: :beer: :drinking: :vomit:

Če bo kdo tam, gremo na :beer:
dummysf

Odgovor Napisal/-a dummysf »

Jaz sem bil med 19.8. in 4.9.2007 v Siriji.
V Alepu sem zvečer doživel tole presenečenje :

Slika
Slika
Slika

a mogoče kdo ve kaj je to delalo tam, ker me malo firbec matra

lp Damjan
Uporabniški avatar
_strojnik_
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a _strojnik_ »

Sem bil v romuniji! JA Damjan to se tudi meni zdi čudno! Sredi srednega vzhoda pa slovenski GVC!
SLOVENSKO JE BITI GASILEC !!!
man260
Kraj: gorenjska

Odgovor Napisal/-a man260 »

Pomoje je bil prodan kot večina starih tovornjakov v Sirijo. V Ljubljani se zbirajo stara tovorna vozila predvsem znamke MAN, MB, Volvo, DAF, ki jih potem neki Sirski posrednik plača in odpelje z ladjo iz Nemčije direktno v Sirijo. Do nemčije pa običajno po cesti. Enkrat pa sem jih videl tudi na vlaku.
Nekaj pa me le moti pri tem. Kako to, da ima še vedno gor slovensko registrsko tablico. Namreč to je treba v 30 dneh vrniti na upravno enoto.
dummysf

Odgovor Napisal/-a dummysf »

tudi jaz sem najprej pomislil da je bil prodan tja, pri tem so me zmotile naše tablice, zadaj na strehi je bil 'parkiran' oziroma priklenjen štiricikel, parkiran pa je bil pred hotelom.
Mogoče ga je kupil kak naš 'popotnik' ? Poznam nekaj primerov, ko se vozijo po svetu s predelanimi starimi vojaškimi tovornjaki .
Uporabniški avatar
Uroš Lenarčič
Kraj: PGD Slape-Polje

Odgovor Napisal/-a Uroš Lenarčič »

Tale Magirus je prodan že skoraj eno leto. Po mojih infomarcijah naj bi ga kupil zasebnik za safarije. Je pa tole vsekakor prijetno presenečenje, če ga vidiš 1000+ km od SLO.
Cogito, ergo sum.

Slika
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Nenavadno "prijetno" in zanimivo ....res

meni se zdi najbolj zanimivo to da ima še vedno vse oznake in signalizacijo gor....

Očitno ni nobenega akta ki bi zavezoval prodajalce in kupce tovrstnih vozil (ki niso gasilske organizacije ) za preden vozila oddajo /prevzamejo "očistijo" ... :idea: :idea:

Smeha....
.
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
MATAFI

Odgovor Napisal/-a MATAFI »

Damjan!
Lepo je bilo prebrati tvoje sporočilce in ti na tem mestu vračamo pozdrave in lepe zelje.
Lep pozdrav tebi in vsem forumašem.

Branko,Barbara,Anamarija,Anastazija,Peter
Odgovori