FORMULA 1 - Michael Schumacher

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
mito
Kraj: Kostrevnica-Šmartno pri Litiji
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a mito »

pršy napisal/-a:Šumi do konca sezone še vozi potem pa odide v pokoj upamo lahko da se bo poslovil kot svetovni prvak. :D :D
Seveda se bo, saj vsi delajo za njega. Po mojem ima na stezi več kot samo tri Ferrarije in pa vse funkcionarje. "S polno ritjo je lahko srati."
Bolj kot njegove svinjarije pa me preseneča dejstvo, koliko vas je takšnih, ki ga pri teh svinjarijah celo podpirate in je za vas celo "car". Upam, da ne boste ob naslednji objavi napisali še EE-car.
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: Ljubljana-Brdo

Odgovor Napisal/-a Gregc »

Men še zdej ni jasn kako, da samo šumi dela svinarije kaj pa ostali??? ostali pa usi vozjo športno? To je moto šport če hočeš zmagat moraš kdaj tudi naredit kej nešportnega ni dirkača ki bi vozil popolnoma športno sploh vrhunskega :!: :!:

LP Gregc
Gasilci smo edina živa bitja,ki ne bežimo od ognja pač pa gremo vanj in se spopademo z njim.
Uporabniški avatar
mito
Kontakt:

Gregc napisal/-a:Men še zdej ni jasn kako, da samo šumi dela svinarije kaj pa ostali???.............. :!: :!:
LP Gregc
No pa naštej svinjarije ostalih, koliko zmag so dosegli in koliko naslovov svetovnih prvakov zaradi teh svinjarij.
Piši, vendar ne piši neumnosti, v nasprotnrm primeru povej, da je to tvoje mnenje.
MITO.
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

Mogoče ni čisto v temi, pa vendar nemorem da nebi napisal moje mišljenje o voznikih formule 1, ki jih vsi tako poveličujete in na veliko hvalite, po mojem mišljenju se prave vozniške sposobnosti pokažejo na rally-jih, kjer ni nič zrežirano in je vse odvisno samo od avtomobila ( ekipe ), voznika in sovoznika, pravi carji so: Sebastien LOEB, Marcus GRONHOLM, Petter SOLBERG.....
Temu se lahko reče dirkanje, pa seveda trodelcu :lol: .

LP BAČO :evil:
Zadnjič spremenil BAČO, dne 16. September 2006, 12:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

BAČO napisal/-a:se prave vozniške sposobnosti pokažejo na rally-jih, kjer ni nič zrežirano in je vse odvisno samo od avtomobila:
Temu mnenju se bi tudi jaz pridružil \:D/

V WRC-ju navijam za Gromholma...je pa Loeb klasa zase :D

Loeb je nekaj podobnega kot Šumi v formuli in Rosi pri Moto GP 8)

P.S.: Letos bodo v DP v relly-u oživele Žbeske rajde (Velike Žablje) :jack:
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
LESCE2
Kraj: Lesce-Gorenjska

Odgovor Napisal/-a LESCE2 »

V sobi mi že nekaj let visi na vratih črni cranec na rumeni podlagi. In od Sennine smrti naprej sem navijal za Schumacher-ja. No dejansko sem sedaj navijač Ferrarija. Zakaj? Ker so resnično edini, ki so postavljali vse detajle bolida sami in kle presneti makaronarji kapo dol. :lol:

Drugače pa moramo se zavedati da F1 že dolgo ni več kar je bila...da so časi fer playev minili že davno in lahko rečem v skoraj vseh športih. Sam sem F1 dolga leta spremljal vsako nedeljo, danes lahko rečem da gledam le če imam res čas. Michael je za moje pojme najboljši voznik tega časa. Rezultati kažejo to. Kako je prišel do kakšne točke se nebi pogljabljal....pač taktika moštva je bila taka, da je kdaj dobil zmago tudi poklonjeno. V končni fazi šteje skupna zmaga in ne dobljeni boji. In hvala bogu, so delali pametno in danes imajo rezultate, ki so jih ustvarili. Ne podpiram drugače nešportnih potez, pa vendar so v športu vedno bolj prisotne, vedno več je tudi "kuhinje",... In tako kot je mislim, da Suzanca napisala...tukaj ni perl in vsak je po svoje usran.

Kar se tiče Ališiča je znano, da je pristaš Ferrarija...če se ne motim je celo napisal eno bukvo s tematiko o Ferrariju. Res da ni bože šta...ampak njegovi izpadi so včasih prav zabavni.Ampak to je stvar že druge teme.
Uporabniški avatar
nejč
Kraj: Dvorjane
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a nejč »

Oskar napisal/-a:torej podpirate njegove svinjarije, ki jih je počel, ko je izrival nasprotnike iz steze !!
ali pa ga ne spremljate dovolj dolgo ? :D :evil:
Nikoli nisem navijal za tega kretena :evil: :D
Uporabniški avatar
Tomkat
GE: PGD Škofja vas
Kraj: Celje - Škofja vas

Odgovor Napisal/-a Tomkat »

Sicer se mi zdi malce hecno, da imamo celo temo namenjeno Schumacherju. Pa naj ga hvalimo ali grajamo.
Pa da ne bo pomote: Jaz navijam za Michaela Schumacherja :!:
Ne od nedelje, ko je rekel da gre v penzijon, ne od takrat ko je presedlal v rdeč bolid, na katerem se sveti cavalino rimpante, ampak od takrat ko je po asfaltu drvel še v rumenkastem z reklamo kameltrajberskih cigaret. Pa kasneje v združenih barvah renaulta in tako naprej.
Moje mnenje je da je odličen voznik, celo genialen na mokri stezi. Da je namazan z vsemi žavbami tudi ne zanikam. Kdo pa ni.
In v katerem špotu niso. Tudi to je neka, sicer temna odlika velikih.

Nekaj pa je jasno. Vsak od tistih, ki drvijo po stezah v F1, bi si zaslužil temo na forumu, če jo je dobil že Miha. Ker so vsi carji, da si upajo leteti z 300 in več km/h. Vsak od prvega do zadnjega mora za to imeti jaj..
LP iz Celja :wink: Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Slika
Uporabniški avatar
MICKA
Kraj: Slovenski Javornik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a MICKA »

Vsak od prvega do zadnjega mora za to imeti jaj..[/quote]

Saj jih imajo, žensk namreč v tem športu nikoli ni bilo prav veliko
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)

V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Uporabniški avatar
Estera

Odgovor Napisal/-a Estera »

Glede svinjarij ne bi preveč, ker je tudi Alonso na začetku vozil bolj umirjeno zdaj pa se dogaja že marsikaj. Še po boksih bi se zaletavu. Alonso je zadnjič naredu specialnost za nevarne snovi takoj zatem pa še tehnično reševanje. Drug let bota pa tko iz Pedrom skup pe*ra..

Šumi do konca.

Estera, prosim pazi na izraze. Rafter
Sero venientibus ossa.
Uporabniški avatar
mitja1santelj
Kraj: postojna-PRIMORSKA

Odgovor Napisal/-a mitja1santelj »

Evo še malo popačenke! NAŠEGA NAJ,NAJ,NAJ,...DIRKAČA!!!
Priponke
schumacher.jpg
VATRU GASI BRATA SPASI!!!
tinček
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a tinček »

Za takega nisem nikoli in nikoli ne bom nvijal,ker vsa F1dela za njega in srčno upam,da nebo letos prvak.Stem bi si sam sebi zvezo g...c.
DREVO BREZ KORENINE JE KOT GASILCI BREZ

MLADINE
Uporabniški avatar
mito
Kontakt:

LJUBEZEN!!!
Priponke
Joj se imava rada.
Joj se imava rada.
MITO.
Uporabniški avatar
grat
Kraj: PGD RADOMLJE
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a grat »

Samo, da ni foušije pa je vse v redu !! Mogoče bo pa zato nehal dirkati?
Ker Janez dela to z občutkom !!
Jani Grat
PGD RADOMLJE
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Debitant.
Priponke
prvi letnik.....
prvi letnik.....