DOPUST 2007
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
dejch
Ja Andrej, malo bolj pozorno bi moral poslušati v šoli. Potem bi se spomil, da imajo od tam izkušnje tudi Nemci. Sicer malo bolj pekoče, pa vendar...Andrej napisal/-a:Jaka, angleži in američani...
A potem predlagaš, da grem najprej v Ameriko koga povprašat, kako se mu je zdelo leta 1944 v Normandiji?
- Uroš Lenarčič
- Kraj: PGD Slape-Polje
- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Halo, halo tovarisi! Presneta tipkovnica ne najdem sumnikov...En lep dopustniski pozdrav iz Grcije-Lefkade kjer prav nic ne gori. Smo pa med letom opazili dim iz sosednje Hrvaske. Uzivajte v Sloveniji!!!! Tukaj je prijetna temperatura, cudovit otok in dobra druzba...za enkrat se moja prikolica lepo obnasa
. No zdej jo bom pa fasal.
Lp
Lp
Hahaha! Matka pravi, da še na dopustu ne zdržim brez gasilcev, moja pa se mnenju pridružuje. No ni imela pa nič proti, ko sva preživela urico med gasilci na Lefkadi, ki so naju z veseljem sprejeli. Vodja izmene je takoj od mize poklical šoferja, da smo se lahko slikali, potem so nama razkazali še vso opremo in vozni park. Žal jim angleščina dela vsaj toliko težav, kot meni grščina, tako da smo bolj krilili z rokami, kot govorili in k sreči ni nihče staknil pljučnice od vsega tega prepiha.tomaz napisal/-a:Hm Lesce2 a še na dopustu ne zdržiš bez neta?![]()
Naj še povem, da imajo vozil kar nekaj, nimajo pa garaž za vse in tako so Bronto Skylift, ki dosega 22m spravili kar pod markizo. Drugače pa imajo v tem času kar zatišje, saj požarov na otoku k sreči ni. Sem jih pa imel možnost videti en večer pri tehničnem reševanju na cesti proti Lefkadi. Absorbenta so posuli toliko, da bi se lahko otroci igrali s kanglico in lopatko.
Skratka o gasilcih iz Lefkade vse najboljše....Upam, da sva tudi midva naredila dober vtis na njih.