FORMULA 1 - Michael Schumacher
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
No jst sm pa že od nekdaj anti-Šumi, že od časov ko je vozil za Benetton.Res se je posluževal nešpotnim zvijačam,do konca pa je zabil svoj kol,ko mu je moral njegov moštveni kolega Barrichello se mi zdi u Avstriji pred ciljno črto prepustiti prvo mesto.Od takrat naprej sem anti-Ferrari!Zarad mene lohka goljufajo sam na manj opazen način, kar pa je pri Šumiju preveč opazno na konc mu pa še sodniki skoz prste pogledajo.Jst bom za vedno ostal McLaren fan
LP
LP

ŠUMI JE CAR!!!!!!
Ališić navija za Schumacherja samo takrat, ko mu gre. Ko pa je kdo drugi boljši je pa itak on the best!
Vedno pa je na dirki nekdo, ki bi za ceno več točk ( več denarja ) naredil
kakšno neumnost! Taki so ( bili ) tudi H.H. Frentzen, J.P. Montoya, D. Choulthard, J. Wileneu in še je takih!
Bo pa druga sezona definitivno zelo zanimiva!
Poljak zna bit zlo dobr!
LP, Tine!
Ališić navija za Schumacherja samo takrat, ko mu gre. Ko pa je kdo drugi boljši je pa itak on the best!
Vedno pa je na dirki nekdo, ki bi za ceno več točk ( več denarja ) naredil
kakšno neumnost! Taki so ( bili ) tudi H.H. Frentzen, J.P. Montoya, D. Choulthard, J. Wileneu in še je takih!
Bo pa druga sezona definitivno zelo zanimiva!
Poljak zna bit zlo dobr!
LP, Tine!
Takle mamo!!
Beli napisal/-a:No jst sm pa že od nekdaj anti-Šumi, že od časov ko je vozil za Benetton.Res se je posluževal nešpotnim zvijačam,do konca pa je zabil svoj kol,ko mu je moral njegov moštveni kolega Barrichello se mi zdi u Avstriji pred ciljno črto prepustiti prvo mesto.Od takrat naprej sem anti-Ferrari!Zarad mene lohka goljufajo sam na manj opazen način, kar pa je pri Šumiju preveč opazno na konc mu pa še sodniki skoz prste pogledajo.Jst bom za vedno ostal McLaren fan![]()
![]()
LP
Ja nekaterim ni jasno da je formula ekipni šport in tko kot je pri renoultu prvi voznik Alonso tko je bil in je Schumacher prvi voznik rdečih in ker se mu je šlo za naslov je jasno ekipa poklonila ne zasluženo zmago šumiju. Usi k pravjo šumi je vozil ne športno itd. takih dirk je bilo mogoče 10 kje jih je ostalih 80
Gasilci smo edina živa bitja,ki ne bežimo od ognja pač pa gremo vanj in se spopademo z njim.
Priznam ne navijam za šumija ampak poglejte ga ko konča dirko, človek je kot da ne bi počel ničesar! Med tem ko so drugi izmučeni in izžeti??
Za mene je talentiran voznik v moto športu ,čeprav ne navijam za njega..glede izrivanj pa naj počne to tisti ki si upa boječke pa naj bodo doma in gledajo TV! Tak ja pač svet motošporta!
Za mene je talentiran voznik v moto športu ,čeprav ne navijam za njega..glede izrivanj pa naj počne to tisti ki si upa boječke pa naj bodo doma in gledajo TV! Tak ja pač svet motošporta!
Tehnika nam lajša življenje!