FORMULA 1 - Michael Schumacher

Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.

Moderator: Rafter

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
PuMpA
Kraj: GE Ptuj

Odgovor Napisal/-a PuMpA »

mislim da lahko ima vsak svojega favorita v vsakem športu ki ga pač zanima. v formuli 1 pa je za mene to alonso za druge pa pač šumi :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Beli
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Beli »

No jst sm pa že od nekdaj anti-Šumi, že od časov ko je vozil za Benetton.Res se je posluževal nešpotnim zvijačam,do konca pa je zabil svoj kol,ko mu je moral njegov moštveni kolega Barrichello se mi zdi u Avstriji pred ciljno črto prepustiti prvo mesto.Od takrat naprej sem anti-Ferrari!Zarad mene lohka goljufajo sam na manj opazen način, kar pa je pri Šumiju preveč opazno na konc mu pa še sodniki skoz prste pogledajo.Jst bom za vedno ostal McLaren fan :!: :!:

LP
Slika
tinčk
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tinčk »

ŠUMI JE CAR!!!!!!

Ališić navija za Schumacherja samo takrat, ko mu gre. Ko pa je kdo drugi boljši je pa itak on the best!

Vedno pa je na dirki nekdo, ki bi za ceno več točk ( več denarja ) naredil
kakšno neumnost! Taki so ( bili ) tudi H.H. Frentzen, J.P. Montoya, D. Choulthard, J. Wileneu in še je takih!

Bo pa druga sezona definitivno zelo zanimiva!
Poljak zna bit zlo dobr!

LP, Tine!
Takle mamo!!
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: Ljubljana-Brdo

Odgovor Napisal/-a Gregc »

Beli napisal/-a:No jst sm pa že od nekdaj anti-Šumi, že od časov ko je vozil za Benetton.Res se je posluževal nešpotnim zvijačam,do konca pa je zabil svoj kol,ko mu je moral njegov moštveni kolega Barrichello se mi zdi u Avstriji pred ciljno črto prepustiti prvo mesto.Od takrat naprej sem anti-Ferrari!Zarad mene lohka goljufajo sam na manj opazen način, kar pa je pri Šumiju preveč opazno na konc mu pa še sodniki skoz prste pogledajo.Jst bom za vedno ostal McLaren fan :!: :!:

LP

Ja nekaterim ni jasno da je formula ekipni šport in tko kot je pri renoultu prvi voznik Alonso tko je bil in je Schumacher prvi voznik rdečih in ker se mu je šlo za naslov je jasno ekipa poklonila ne zasluženo zmago šumiju. Usi k pravjo šumi je vozil ne športno itd. takih dirk je bilo mogoče 10 kje jih je ostalih 80 :roll:. ŠUMI JE BIL JE IN BO NAJBOLŠI VOZNIK F1 !!!
Gasilci smo edina živa bitja,ki ne bežimo od ognja pač pa gremo vanj in se spopademo z njim.
Uporabniški avatar
PuMpA

strinjam se z gregcom da bo šumi ostal najbolši voznik F1 pa tudi letos mu ne kaže slabo za naslov prvaka!!!! nič nisem zasledil da bi nehal vozit. zato pa me zanima če je končal al še do konca sezone vozi???

LP :lol:
Slika
pršy

Odgovor Napisal/-a pršy »

Šumi do konca sezone še vozi potem pa odide v pokoj upamo lahko da se bo poslovil kot svetovni prvak. :D :D
Uporabniški avatar
GoGo
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Kdo pa bi naj zamenjal šumija pri ferariju??

LP!
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
PuMpA

meni osebno šumi ni nek profi jaz navijam za alonsa. pridružujem pa se vprašanju od GoGo-ta kdo naj bi zamenjal šumija???

Slika
Uporabniški avatar
gobi
Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a gobi »

Kar jaz vem Raikonen 8)
LP, Robert Kopatin
Ko gredo drugi ven ,gremo mi noter!
Slika
Uporabniški avatar
GoGo
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a GoGo »

Aha to pa zanimivo :)
Slika
To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Uporabniški avatar
BAČO
moderator
moderator
Kraj: Dol pri Hrastniku
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a BAČO »

pršy napisal/-a:.......upamo lahko da se bo Šumi poslovil kot svetovni prvak.[/color] :D :D
Ti kar upaj :roll: #-o :lol: .

LP BAČO :twisted:
Urban ROMIH
PGD Dol pri Hrastniku
NA POMOČ !!!
Uporabniški avatar
PuMpA

upanje umre zadnje pravijo. Če pa bo Rainkonen njegova zamenjava bo pa F1 zanimiva tudi v prihodnosti.

Slika
Uporabniški avatar
Gregc
Kraj: Ljubljana-Brdo

Odgovor Napisal/-a Gregc »

Res je Raikonen bo zamenjal šumija. Če šumi letos nebo prvak se bo mogoče vrnil čez 2leti ko se masi izteče pogodba :wink:

LP Gregc
Gasilci smo edina živa bitja,ki ne bežimo od ognja pač pa gremo vanj in se spopademo z njim.
Uporabniški avatar
Dušan
Kraj: Zgornja Bistrica (Tirgot)

Odgovor Napisal/-a Dušan »

Priznam ne navijam za šumija ampak poglejte ga ko konča dirko, človek je kot da ne bi počel ničesar! Med tem ko so drugi izmučeni in izžeti??
Za mene je talentiran voznik v moto športu ,čeprav ne navijam za njega..glede izrivanj pa naj počne to tisti ki si upa boječke pa naj bodo doma in gledajo TV! Tak ja pač svet motošporta! :D
Tehnika nam lajša življenje!
Uporabniški avatar
PuMpA

Strinajm se z Dušanom res je kot da nebi počel ničesar. Pa saj je lahko tako mora bit že navajen po vseh teh letih ki jih je preživel v motošportu

Slika
Odgovori