V bistvu je tudi s policijske strani izmerjen rekord kar dosti večji...mattej napisal/-a:Ne saj je jaz tudi ne mislim hvaliti, objavil sem ga kot zanimivost. Lastnik rekorda bo pa ob izpit, da je ša mera polna pa ia izpit komi 2 mesca.Vrsho napisal/-a:S takim rekordom se jaz ne bi hvalil...mattej napisal/-a:Pa še za zanimivost nov rekord na avtocesti LJ-KR 210 kmh izmerjen torek popoldan.
Avtomobilizem
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Koliko je z avtom, ne vem. Vem pa z motorjem: pred časom sem na mail dobil video, ko se en tip naganja z R1 po gorenjki in kar nekajkrat nabije do 299 - kar je MAX, kar mu lahko števec pokaže. Po zvoku motorja sodeč pa je še vsaj kakih 10% zraven potegnil.Vrsho napisal/-a:V bistvu je tudi s policijske strani izmerjen rekord kar dosti večji...S katerim avtom pa je bil ta "norc"?
- gobi
- Kraj: Wajdušna-Ajdovščina-sin burje
- Kontakt:
Imel sem priliko videti filmček
18 minut Bovec-Tolmin z motorjem (če se ne motim je bil Suzuki). Raje ne bi našteval vožnja v rdečo na enosmernem delu ceste, prehitavanje v škarje (nasproti je šel enkrat tudi rešilec na nujni vožnji
) itd.
Baje da je ta motorist potem enkrat padel, a se je izvlekel brez večjih posledic.
Baje da je ta motorist potem enkrat padel, a se je izvlekel brez večjih posledic.
na računalniku sm imel ful vlko slik od teh slo predelanih avtov, ful dobrih pa to mislim da imam še nekje enga od rallya ko ma subaru imprezo mnda je najboljši slovenski rally voznik, no sej vseeno če najdem slike jih dam gor. drugače pa moj the best avto, kdo drug kot pa :::::::
AUDI A3 itaqq

Lp, Daniel Kotnik
E-Mail: daniel.kotnik@gmail.com
GSM: 031/211-282

Ce ze nemores narediti nic dobrega, ne naredi nic slabega.

- Mitja Gregorič
- Naj forumovec 2003

- Kraj: Volčja Draga
- Kontakt:
Le koliko let pa skriva tvoje malo neubogljeno telesce. Morda 18 pa en dan!PATRIKUS napisal/-a:Ne kaj vrocega samo ne za otroke pod 18 let![]()
Neeeeeeeeeeeeee, saj še nisi toliko star.
Ups pol pa tudi takih slikic ne smeš še gledat
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
ANDY
070 342 571
PATRIKUS daj tebi malo dogaja.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Lp, Daniel Kotnik