Ta podforum je namenjen vsem, ki verjamejo, da poleg gasilstva obstaja še kakšna druga reč na svetu. V njem bodo teme, ki nimajo neposredne povezave z gasilstvom, vendar bi jih radi predebatirali v skupnosti našega foruma.
Vrsho napisal/-a:Janez a je ta avto še v Topolah? Sem videl, da se je prodajal na Avto.netu. Motor je pravi - 1.8t, serijskih 180 konjev pa še čip in smo že čez 200. Super avto sam za moj okus že na meji glede zunanjosti.
Še je še, pa še malo polepšan. Je od našega orodjarja Tomaža. Sicer ga je pa posodil za eno reklamno snemanje, tako, da je več slikc tukaj:
No, jaz kljub temu, da sem že dopolnil 18 let še nimam izpita. Razlog? Mine me iti za volan, ko gledam kaj se vse dogaja na cestah. Moram zbrati še malce poguma, da bom šel delati izpit in nato tudi sedel za volan.
Uroš Lenarčič napisal/-a:No, jaz kljub temu, da sem že dopolnil 18 let še nimam izpita. Razlog? Mine me iti za volan, ko gledam kaj se vse dogaja na cestah. Moram zbrati še malce poguma, da bom šel delati izpit in nato tudi sedel za volan.
Uroš Lenarčič napisal/-a:No, jaz kljub temu, da sem že dopolnil 18 let še nimam izpita. Razlog? Mine me iti za volan, ko gledam kaj se vse dogaja na cestah. Moram zbrati še malce poguma, da bom šel delati izpit in nato tudi sedel za volan.
No sej jaz imam par znancev, ki so toliko stari kot jaz al pa še več in nimajo izpita. Vsak ima itak svoje mišljenje, samo zase vem, da ne bi zdržal brez izpita.