Pri spremljanju tekme se jaz vedno postavim na stran "slabšega", tako je bolj zanimivo. Italjanov in Špancev pa ne maram.
Nogomet
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: Nogomet
Fantje , dajte se odvadit, da za vsak odgovor pritisnete "navedek" branje postane tako nepregledno.
Pri spremljanju tekme se jaz vedno postavim na stran "slabšega", tako je bolj zanimivo. Italjanov in Špancev pa ne maram.
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Je gledu kdo učeraj tekmo med Nizizemsko in Italijo? Pred začetkom sem mislil da bodo Italijani zopet srečno premagali "tulipane" z rezultatom 1:0. Važno da je bilo na koncu 3:0 za "rožce" ki so pokazal kaj pomen igrat kolektivno, hitro in učinkovito.
Evo še video kdor ni spremljal:
Evo še video kdor ni spremljal:
... sleep with one eye open ...
Metallica - Enter Sandman
Sori, ampak je bilo v kontekstu tekme Francozov včeraj. Nekateri bi se pa mogoče lahko probali odvadit vtikanja v vsako malenkostOskar napisal/-a:Fantje , dajte se odvadit, da za vsak odgovor pritisnete "navedek" branje postane tako nepregledno.
Drugače pa, danes upam na zmago Špancev, da mi vsaj dva stavna listka rešijo
lp
Pozdravljeni;
včeraj so nam Nizozemci postregli z res pravo poslastico nogometa in lahko rečem da že dolgo nisem tako užival v gledanju fuzbala kot sinoči. Pa četudi ne maram Italianov bi jim učeraj vseeno privoščil zadetek.
Sicer so pa moji favoriti tako ali tako Portugalci.......
LOP!
včeraj so nam Nizozemci postregli z res pravo poslastico nogometa in lahko rečem da že dolgo nisem tako užival v gledanju fuzbala kot sinoči. Pa četudi ne maram Italianov bi jim učeraj vseeno privoščil zadetek.
Sicer so pa moji favoriti tako ali tako Portugalci.......
LOP!
Bolj star, bolj nor!
Pa ja Švedska pokazala Grčiji kak se igra
, pa Španija ke je Rusom naredla
Res dobri tekmi
Res dobri tekmi
LP!

Za ogenj nikoli ne reci hvala!

Glede zmage Španije nad Rusijo se mi zdi da ni potrebno zgublat besed...
Švedi in Grki pa so prpravl tako tekmo da si lahko prespal use skup na konc pa vidu 2:0 za Svergie. 
Danes so Portugalci pokazal da sodijo med favorite ko so s 3:1 odpravli Čehe čeprav je bila tekma prot koncu zelo izenačena...
Danes so Portugalci pokazal da sodijo med favorite ko so s 3:1 odpravli Čehe čeprav je bila tekma prot koncu zelo izenačena...
... sleep with one eye open ...
Hm, verjetn si mislu ŠvicarjeBedrač napisal/-a:Lepo so Turki Švede premagali v podalški![]()
Ja, dobr je blo včeraj, pa Ronaldo je spet pokazal da je res majstor svojga posla. Z desno in levo nogo enako igra.
trevor napisal/-a:Hm, verjetn si mislu ŠvicarjeBedrač napisal/-a:Lepo so Turki Švede premagali v podalški![]()
![]()
Ja, dobr je blo včeraj, pa Ronaldo je spet pokazal da je res majstor svojga posla. Z desno in levo nogo enako igra.
Ja valda zmoto sn se
LP!

Pa ne me basat
Moji favorite so nabili us....., ne morm verjet

"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"