Vaše mnenje o tem športu!
Ker je pa pred nami izjemno zanimiva dirka DOS 2008 pa tudi mnenje o tem!
Več pa v nadaljevanju
pa upam da tokrat brez brisanja
lp
kolesarstvo
Moderator: Rafter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
kolesarstvo
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
Odg: kolesarstvo
Danes ob 21.00 se v Postojni začne DOS 2008!
Mi navijamo za Tjašo Rutar s štartno številko 5! V kolikor jo srečate na cesti kjer poteka DOS jo spodbudite s svojim navijanjem! Če mate pa svojega favorita pa seveda tudi zanj in vse ostale udeležence!
Mi navijamo za Tjašo Rutar s štartno številko 5! V kolikor jo srečate na cesti kjer poteka DOS jo spodbudite s svojim navijanjem! Če mate pa svojega favorita pa seveda tudi zanj in vse ostale udeležence!
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
Pravkar sem se vrnil iz štarta letošnjega Dosa. Lahko rečem le kapo dol vsem, ki zberejo toliko volje in poguma, da se podajo na takšno preizkušnjo. Dirka je resnično ekstremna, tako da srečno vsem.
Tisti, ki vas vse skupaj zanima podrobneje imate na spletni strani organizatorja možnost preko GPS sledenja spremljati trenutne lokacije tekmovalcev.
Tisti, ki vas vse skupaj zanima podrobneje imate na spletni strani organizatorja možnost preko GPS sledenja spremljati trenutne lokacije tekmovalcev.
-
Vrsho
- moderator

- GE: PGD Šentvid
- Kraj: Šentvid pri Ljubljani
Naj nekdo napiše kaj več o tem tekmovanju?! Vse kar vemo do sedaj je to, da gre za kolesarjenje... A gre za etapno kolesarstvo ali kako? Kje se tekmuje?
- matej1
- GE: Ilirska Bistrica
- Kraj: Ilirska Bistrica
Povezava na uradno stran dirke: http://www.dos-extreme.si
Dirko je zmagal slovenski ultrakolesar Jure Robič.
Čestitke
Dirko je zmagal slovenski ultrakolesar Jure Robič.
Čestitke
Med žensko konkurenco je zmagala Tjaša Rutar iz Dobropolj pri IL.Bistrici!!!! bravo Med 50 tekmovalci med katerimi so preizkušeni majstri Robič, Baloh, Stanovnik.... pa je osdvojila 14 mesto!!!!!! Vsaka čast punci! Zvečer baje da bo mega sprejem v Dobropoljah.
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA