REKLAME

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Reimond

REKLAME

Odgovor Napisal/-a Reimond »

Spoštovani tovariši zanima me, ali tudi vi na vaš e-mail zveze dobivate kakšna gasilska reklamna obvestila?

Jaz sem jo ravnokar. Ne vem od kje podjetju naš e-mail za katerega vem samo jaz in dotična oseba na GZS. Pa ne da bom moral še prebirati ZEEEEELOOO ugodne ponudbe z blagoslovom GZS, HUDO!

Vse skupaj me spominja na :boobs: nategovanje. Še malo pa bodo začele deževati vroče številke od hotnic, seveda z blagoslovom in z obvezno oznako GZS. Oznaka je najbolj pomebna saj so samo one, preverjeno od bog si ga vedi komisije, najboljše za gasilce.

Če tudi tako ravnajo z našimi osebnimi podatki v bazi VULKAN, nam lahko samo še Bog pomaga. :blob:
Matjaž Zupan

Odgovor Napisal/-a Matjaž Zupan »

Kakšen e-mail naslov se da izbrskati tudi drugače. Vsaj tiste "zadeve",znane pod imenom spyware,so že eden od načinov,da se dobi kakšen podatek (npr. kaj delaš z računalnikom oz. kakšne stvari iščeš po internetu). Precej oglaševalcev po svetu se precej ukvarja s tem,da ti potem pošiljajo reklame.

Mogoče je pa razlog tudi bolj preprost (nekdo ne loči zasebnega od javnega) :lol:
Odgovori