Novo poglavje se pričenja na Gorenjskem !
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
Včeraj je občni zbor PGD Smokuč pooblastil upravni odbor, da pripravi spremembe statuta društva tako, da bo odslej zakoniti zastopnik društva POVELJNIK in ne več predsednik. Določili smo tudi prehodno obdobje enega leta v katerem bomo to speljali. To je prvi poskus v naši državi, da se organizira gasilstvo tako kot se za operativno uniformirano enoto tudi spodobi.
Vaša Mnenja???
Vaša Mnenja???
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
Milan mislim, da vem kdo je med pobudniki ideje, katero podpiram. Glede na dejstvo, da je več kot 3/4 društvenega dela na operativi je po mojem mišljenju jasno kdo naj ima glavno besedo pri odločanju o delu društva. Predsednikom naj ostane skrb za folkloro društva (častne seje, parade, maše, pogrebi, prireditve, veselice), da povejnikom in operativnem vodstvu te aktivnosti več ne jemljejo časa in energije.
http://users.volja.net/pgdihan
LP Brane
LP Brane
Moje mnenje se lahko izrazi samo v iskreni ČESTITKIMilan Dubravac napisal/-a:Včeraj je občni zbor PGD Smokuč pooblastil upravni odbor, da pripravi spremembe statuta društva tako, da bo odslej zakoniti zastopnik društva POVELJNIK in ne več predsednik. Določili smo tudi prehodno obdobje enega leta v katerem bomo to speljali. To je prvi poskus v naši državi, da se organizira gasilstvo tako kot se za operativno uniformirano enoto tudi spodobi.
Vaša Mnenja???
lp DC
- Gregor K.
- moderator

- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
No, pohvalno.
Pri nas po tem sicer ni potrebe, saj je predsednik več kot naklonjen operativi in ji daje glavno besedo ter poudarek! Boljše skorajda ne bi moglo biti.
Imamo pa rahel problem s podpredsednikom,ki se ne strinja ne z operativo ne z administrativo, ampak bo šlo, silom ili milom...
Če ne ga bomo pa nažajfali
Pri nas po tem sicer ni potrebe, saj je predsednik več kot naklonjen operativi in ji daje glavno besedo ter poudarek! Boljše skorajda ne bi moglo biti.
Imamo pa rahel problem s podpredsednikom,ki se ne strinja ne z operativo ne z administrativo, ampak bo šlo, silom ili milom...
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Saj ni nič narobe, če se ne strinja. Glavno da ne dela škode. Kam bi pa prišli, če bi se vedno vsi strinjali.Gregor K. napisal/-a:Imamo pa rahel problem s podpredsednikom,ki se ne strinja ne z operativo ne z administrativo, ampak bo šlo, silom ili milom...![]()
Milan, daj napiši, kakšno je bilo mnenje članstva.
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
- Gregor K.
- moderator

- Kontakt:
Peter ravno to je problem! Ker dela škodo!
Napadel me je, zakaj sem kupil zaščitne rokavice, zakaj dajem polnit IDA na servis, da bi ga lahko kar on polnil ker ima navaden kompresor in bi verjetno tudi šlo ipd.
Danes je pa ugotovil, da zveze ne rabimo in da se zveze po Sloveniji masovno ukinjajo. Sem mu skoraj vročino izmeril

Napadel me je, zakaj sem kupil zaščitne rokavice, zakaj dajem polnit IDA na servis, da bi ga lahko kar on polnil ker ima navaden kompresor in bi verjetno tudi šlo ipd.
Danes je pa ugotovil, da zveze ne rabimo in da se zveze po Sloveniji masovno ukinjajo. Sem mu skoraj vročino izmeril
Tega tipa pač čimprej "nažajfajte"Gregor K. napisal/-a:Peter ravno to je problem! Ker dela škodo!
Danes je pa ugotovil, da zveze ne rabimo in da se zveze po Sloveniji masovno ukinjajo. Sem mu skoraj vročino izmeril![]()
lp DC
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
in kje bi on meddrugim dobil 300 barovGregor K. napisal/-a:... zakaj dajem polnit IDA na servis, da bi ga lahko kar on polnil ker ima navaden kompresor in bi verjetno tudi šlo ipd.
Lepo bi bilo, če bi se. Marsikatera zveza je nastala zaradi denarja in ne potrebe. Seveda pa so tukaj še osebni interesi posameznikov. V prihodnosti bo treba zaradi boljšega dela takšnole ne nujno potrebno birokracijo zmanjšati.Gregor K. napisal/-a:Danes je pa ugotovil, da zveze ne rabimo in da se zveze po Sloveniji masovno ukinjajo. Sem mu skoraj vročino izmeril![]()
- Gregor K.
- moderator

- Kontakt:
Ja ne vem, veš on je "vojno lice" in mu je težko karkoli dopovedati.
No, stvar se rešuje tako da ga "nitko ne šiša"
Naš predsednik se kar križa čim ga vidi
, midva imava pa na vsakem sestanku obvezno "svojih 5 minut".
Naša zveza taka kot je deluje odlično in na vodstvo ni pripomb, zadnje čase še tajnik dela odlično (hitro in učinkovito). Sploh predsednik in poveljnik sta človeka na mestu. Glede financ pa ni problemov, ker jo financiramo društva - kolikor rabi za "svinčnike in papir".
No, stvar se rešuje tako da ga "nitko ne šiša"
Naša zveza taka kot je deluje odlično in na vodstvo ni pripomb, zadnje čase še tajnik dela odlično (hitro in učinkovito). Sploh predsednik in poveljnik sta človeka na mestu. Glede financ pa ni problemov, ker jo financiramo društva - kolikor rabi za "svinčnike in papir".
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Pa ga razrešitev funkcije. Saj imate večino v UO za razrešiti, kajne? Na občnem zboru pa še predlog za novega, volitve, pa bo gmah.Gregor K. napisal/-a:Peter ravno to je problem! Ker dela škodo!
Danes je pa ugotovil, da zveze ne rabimo in da se zveze po Sloveniji masovno ukinjajo. Sem mu skoraj vročino izmeril![]()
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!

- Milan Dubravac
- Gasilci.org

- Kraj: smokuč
No vse skupaj bo pokazal čas.
Mnenje članstva je v veliki večini pozitivno. Župan še ne ve točno kaj to pomeni, vendar ne nasprotuje. Zanimivo je bilo mnenje predsednika prijateljskega društva iz Šaleka pri Velenju. Tudi on se je 100% strinjal z idejo in rekel, da bodo poskušali to storiti tudi oni.
Mnenje članstva je v veliki večini pozitivno. Župan še ne ve točno kaj to pomeni, vendar ne nasprotuje. Zanimivo je bilo mnenje predsednika prijateljskega društva iz Šaleka pri Velenju. Tudi on se je 100% strinjal z idejo in rekel, da bodo poskušali to storiti tudi oni.
Ni ne bližnjice ne široke ceste do znanja (evklid)
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Pohvalno.
ps: Od kdaj (katerega leta) pa je predsednik kapo vsega. Baj je bilo to že pred komunizmom (po letu 45). Se mogoče motim?
ps: Od kdaj (katerega leta) pa je predsednik kapo vsega. Baj je bilo to že pred komunizmom (po letu 45). Se mogoče motim?
Lep preostanek dneva vam želim.