Razpis zs sofinanciranje
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Razpis zs sofinanciranje
še zanimiv tiskarski škrat:
oznaka:
GVC-16/24
vrednost za celotno vozilo (v EUR):
1133.000
hehehe
oznaka:
GVC-16/24
vrednost za celotno vozilo (v EUR):
1133.000
hehehe
Don't raise your voice, Improve your argument!
Ja smo ta ni edini, tisti ki ste že uspeli podrobno prebrati razpis boste našli še kakšnegaPero napisal/-a:še zanimiv tiskarski škrat:
Drugače pa naj bile te tiskarske napeke odpravljene z objavo v Uraden listu, ki naj bi predivoma izšel danes.
Ja in zopet se bodo pojavljale napake v Vulkanu! Sem prečekiral obrazce 4a in 4b pa mi pri opremi sploh ne pokaže izoliranih dihalnih aparatov, pa čeprav imamo vnešene 4 kose, kot OS in to po mojem prepričanju pravilno!
Še vprašanje ali je oprema lahko vnešena kot DI? Naprimer rokavice in čelade. Ker pri DI pokaže samo stanje ne pa tudi leto nabave!
lp
Še vprašanje ali je oprema lahko vnešena kot DI? Naprimer rokavice in čelade. Ker pri DI pokaže samo stanje ne pa tudi leto nabave!
lp
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
Popravek razpisa
- Priponke
-
- Popravek razpisa - sof. gasilske opreme.doc
- (56.5 KiB) Prenešeno 78 krat
Sem tud jaz včeraj za hec malo poklikal te obrazce. Tudi pri meni ista zgodba, IDA se ne izpišejo. To mora biti kakšna napaka v sintaksi.FONTANA napisal/-a:Ja in zopet se bodo pojavljale napake v Vulkanu! Sem prečekiral obrazce 4a in 4b pa mi pri opremi sploh ne pokaže izoliranih dihalnih aparatov, pa čeprav imamo vnešene 4 kose, kot OS in to po mojem prepričanju pravilno!
lp
Pa še v nekoliko lepši "uradni" obliki.erno napisal/-a:Popravek razpisa
- Priponke
-
- razpis-sofinaciranje_poprevek.pdf
- (206.98 KiB) Prenešeno 54 krat
Me zanima koliko časa bodo rabili, da popravijo. Foruma baje ne berejo in tako niso na tekočem z najnovejšimi "spoznanji" gasilske stroke.gapi napisal/-a:
Sem tud jaz včeraj za hec malo poklikal te obrazce. Tudi pri meni ista zgodba, IDA se ne izpišejo. To mora biti kakšna napaka v sintaksi.
Krivina se strinjam s tabo. Upam da bodo napako hitro popravili, ne pa tik pred zdajci, tako da bo na koncu nekdo izpadel z razpisa, zaradi nepopolnega obrazca. Kdor je naredil predizpis 4a, bi lahko vsaj testiral kako deluje. Meni pod točko 7) namesto IDA izpiše posoda za gorivo 20 l. Hecno ne!
RAZLIKA JE S KJE SI DOMA
- Ndrej
- GE: PGD Prečna
- Kraj: Prečna, Novo mesto
- Kontakt:
Meni tudi. Kanister za gorivo, 20 litrov se šteje kot IDA. 
O tem da ne berejo foruma se pa motite. Forum bere marsikdo ki trdi, da ga ne....
Rok Ušen, GČ I. st.
Mogoče je še kje odprta kaka tema z isto vsebino, pa vendar...
Mi zna kdo razložit, zakaj je v razpisu za sofinanciranje navedena zaščitna obleka Deva Fireman 5, nam pa zavračajo sofinanciranje nakupa zgolj hlač Deva Fireman 5?
Moram navodila za uporabo obleke pogledat, vendar se mi zdi, da nikjer ne piše, da je treba z njo tako ravnati, da se gornji in spodnji del enakomerno obrabita!!!
Mi zna kdo razložit, zakaj je v razpisu za sofinanciranje navedena zaščitna obleka Deva Fireman 5, nam pa zavračajo sofinanciranje nakupa zgolj hlač Deva Fireman 5?
Moram navodila za uporabo obleke pogledat, vendar se mi zdi, da nikjer ne piše, da je treba z njo tako ravnati, da se gornji in spodnji del enakomerno obrabita!!!
Lets work the problem people, lets not make things worse by guessin'
V letošnjem razpisu je veliko zavrnitev vlog.
Ne sofinancira se vseh nabav, ampak samo nekatere. Tako da je lepši procent.
Opozoril sem GZS tudi na proizvajalca Teksport ki zavaja slovenske gasilce. Gasilci so prikrajšani za sofinanciranje nabav njihovih izdelkov.
Zanimivo je da podpiramo-jo nabavo VM, ne podirajo pa nabav specialnih vozil.
No ja lp Darko
Ne sofinancira se vseh nabav, ampak samo nekatere. Tako da je lepši procent.
Opozoril sem GZS tudi na proizvajalca Teksport ki zavaja slovenske gasilce. Gasilci so prikrajšani za sofinanciranje nabav njihovih izdelkov.
Zanimivo je da podpiramo-jo nabavo VM, ne podirajo pa nabav specialnih vozil.
No ja lp Darko
ja Darko ali pozabljaš, da je bolj pomembna folklora kot pa operativa!samo poglej še enkrat štab operative pa ti bo vse jasno!!! 
Odgovore odgovornih pričakujem v stilu - "Kriva je država oz Urszr, oni so pripravili razpis"
lp darko
lp darko