ODGOVOR MATEJ. K !
Iz te moke, res ne bo kruha. Pogodba je podpisana, zato tudi akcija s pismi odpade. Včasoh je dobro, da človek pozorno prebere vse, ne pa da se ustavi na prvi strani. Verižnih pisem ni bilo omenjenih, znamke so bile samo vprašanje za ZDOZ, na GZS so mi pa povedali, kakšne težave so imeli, da so jih v mesecu požarne varnosti sploh spravili v promet.
TVOJE VROČE LINIJE, so pa sploh zadetek v prazno!
ODGOVOR ZA "RAFTER" ! zaradi "ODDALJENOSTI"
Se strinjam, da zaradi oddaljenosti, ne moreš nič pomagati. Jaz, nisem tako daleč, ker pač prebivam v Sloveniji. Da sem odaljena od vas, pa povsem drži, ker me z nobeno informacijo, še manj zaupanjem, ne spustite blizu.
Moj, še tako dober namen, bo otal samo namen, zaradi vašega nesodelovanja.
UBITI INTUZIAZEM PROSTOVOLJCEV!
Tako se počutim danes. Intuziazem počasi ugaša, kljub temu sem še vedno na vaši strani. Če boste ta intuziazem čisto zadušili, bom pač odnehala. Jaz sem samo en osebek, in ne bo škode.
Če pa intuziazem v vaših vrstah v bodočnosti zamre, bo pa velika škoda, ker DRŽAVA in PREBIVALSTVO, ne dajejo težo vašemu poslanstvu in ste pozableni do takrat, ko zagori, poplavi, strese. Delate za dobrobit našega naroda. Zakaj mi ne pustite, da tako začuti vsak Slovenec?
Promocija gasilstva?
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Vesna Škodnik Gabrovec
- Kraj: Prebold
Spoštovana g.Vesna !!!!
Prebral sem vse vrstice od začetka do konca vendar še zdaj ne razumem vašega namena.
Nihče Vas nima za vsiljivko v Vaših spisih nas pravilno ocenjujete,vendar kaj nam želite ponuditi ,kakšen je Vaš načrt(razen nekaj kuvert),zakaj se samo ena oseba poteguje javno za slovensko gasilerijo,kaj imate in imamo od tega .
Moj odgovor je :
Podpiram Vas kar ste povedali je res ,vendar pristop k načrtu, ki ga poznate samo vi bi bolje bilo objaviti na spletnih straneh BEDARIJE .COM .
Več sreče prihodnjič in vesele praznike.
Prebral sem vse vrstice od začetka do konca vendar še zdaj ne razumem vašega namena.
Nihče Vas nima za vsiljivko v Vaših spisih nas pravilno ocenjujete,vendar kaj nam želite ponuditi ,kakšen je Vaš načrt(razen nekaj kuvert),zakaj se samo ena oseba poteguje javno za slovensko gasilerijo,kaj imate in imamo od tega .
Moj odgovor je :
Podpiram Vas kar ste povedali je res ,vendar pristop k načrtu, ki ga poznate samo vi bi bolje bilo objaviti na spletnih straneh BEDARIJE .COM .
Več sreče prihodnjič in vesele praznike.
-
bizgec
pa saj to ni res pa je
če nočeš razumeti lahko pišeš in pišeš pa te eni še vedno nebodo hoteli razumeti ker jim odgovarja stanje kot je najbolj povšeči. Vse preveč vas je, ki vidite samo svojo osebno korist daleč stran pa vam je da bi se potrudili za društvo ki je namenjeno članom.