Primer: GZMO Kranj
Pa ne morejo taki nesposobneži voditi gasilsko zvezo. To so sami takšni ljudje, ki so na svojem profesionalnem področju nule, v gasilstvu se pa hočejo dokazati.
Pa lepo Vas prosim dajte že nekaj naresti, da se ta kader zamenja!
Jaz bi pa poudaril, da še vedno nisi nič napisal, kar bi dokazovalo tvoje trditve. Takih kot si ti, je v naši zvezi malo morje in če bi se vsi javili na forum, kako je zveza zanič in je treba vse zamenjati, potem bi bili najslabša zveza v Sloveniji. Pa zaenkrat hvala bogu še nismo in ne bomo, tudi, če se oglasijo takšni tiči, kot si ti.skira napisal/-a: Še enkrat poudarjam, tak kader je treba zamenjati.
Eh Janez, če te ne bo nihče kritiziral - te tudi hvalil ne boJanez Koncilija napisal/-a:Če bi bil jaz moderator, bi tole temo enostavno zbrisal vse dokler se pod svoje objave ne podpišeš.
Jah, saj imaš prav Drago, ampak res mi je dovolj takihle nepodpisanih Kljukcev iz svoje sredine pa jih kar nekaj tudi poznam. Nobena stvar jim ni dobra, nič ni dobro narejeno, oni bi vse boljše in drugače..., samo, naredijo nič. V tem je vsa srž takihle objav, za katere se bojim, da bom postal imun in potem ne bom imel več kaj kritiziratiDrago napisal/-a: Eh Janez, če te ne bo nihče kritiziral - te tudi hvalil ne bo.
lp DC
Jah no Tona, tudi jaz ne maram zahrbtneževTona napisal/-a:Zelo sovražim zahrbtne ljudi in to je to