Raznos koledarjev v tej situaciji
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Raznos koledarjev v tej situaciji
Zdravo!
Zanima me kako načrtujejte letos z koledarji - mislim na raznos. Na kak način to izvest, saj vsi vemo, kaj nam ta vsota pomeni za naše delovanje. Ste že kaj razmišljali o tem, kakše ideje, pa ne mi sedaj z tem, kar smo dobili iz strani GZS, o tem mojega mnenja ne želi nihče slišat.
Zanima me kako načrtujejte letos z koledarji - mislim na raznos. Na kak način to izvest, saj vsi vemo, kaj nam ta vsota pomeni za naše delovanje. Ste že kaj razmišljali o tem, kakše ideje, pa ne mi sedaj z tem, kar smo dobili iz strani GZS, o tem mojega mnenja ne želi nihče slišat.
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .
-
RomanB
- GE: PGD Repnje-Dobruša
- Kraj: Vodice
- Kontakt:
Re: Raznos koledarjev v tej situaciji
V paru, maske gor, vse se uredi pred vhodnimi vrati.
-
polo98
Odg: Raznos koledarjev v tej situaciji
Obstaja nabiralnik. Večina nas jih imamo. Kam gre pa polovico denarja se pa ve, vsaj pri nas je tako. Po domače, v lasten žep.
polo98 napisal/-a:Obstaja nabiralnik. Večina nas jih imamo. Kam gre pa polovico denarja se pa ve, vsaj pri nas je tako. Po domače, v lasten žep.
di-du-di-du
Obstaja pamet. Večina nas jo ima. Kam pa gre pri nekaterih se pa ne ve, vsaj pri vas je tako. Po domače, žalostno.polo98 napisal/-a:Obstaja nabiralnik. Večina nas jih imamo. Kam gre pa polovico denarja se pa ve, vsaj pri nas je tako. Po domače, v lasten žep.
-
gasilko112
Menim da se vseeno moramo držati priporočil GZ in s tem pokazati neko enotnost. Če ne bo sproščanja ukrepov gasilci nimamo kaj hoditi po hišah. Sedaj je to tudi prepovedano.
-
polo98
Za koledar dam vsako leto po 10€ najmanj. Nisem pa v nobenem društvu, ker nočem bit priča kaznivih dejanj in se klatit po sodišču. Samo to še OF teme.Saso11 napisal/-a:Obstaja pamet. Večina nas jo ima. Kam pa gre pri nekaterih se pa ne ve, vsaj pri vas je tako. Po domače, žalostno.polo98 napisal/-a:Obstaja nabiralnik. Večina nas jih imamo. Kam gre pa polovico denarja se pa ve, vsaj pri nas je tako. Po domače, v lasten žep.
Najbližji GD mi je 400m stran. So me že zdavnaj vabili ampak je pamet prevladala. En dan pred veselico so pokradli par sodov pive. Vloma ni bilo...
Pa še bi lahko. Upam, da pri vas ni tako.
To kar omenjaš je seveda nesprejemljivo...pa vendar od kod ti take informacije če nisi v dotičnem društvu?polo98 napisal/-a:Za koledar dam vsako leto po 10€ najmanj. Nisem pa v nobenem društvu, ker nočem bit priča kaznivih dejanj in se klatit po sodišču. Samo to še OF teme.Saso11 napisal/-a:Obstaja pamet. Večina nas jo ima. Kam pa gre pri nekaterih se pa ne ve, vsaj pri vas je tako. Po domače, žalostno.polo98 napisal/-a:Obstaja nabiralnik. Večina nas jih imamo. Kam gre pa polovico denarja se pa ve, vsaj pri nas je tako. Po domače, v lasten žep.
Najbližji GD mi je 400m stran. So me že zdavnaj vabili ampak je pamet prevladala. En dan pred veselico so pokradli par sodov pive. Vloma ni bilo...
Pa še bi lahko. Upam, da pri vas ni tako.
Vsi se bomo držali navodil GZSlo. vendar tudi prilagodili delitev koledarjev glede na situacijo po svojem okraju.Pri nas je padel predlog da se pač da koledar v papirnato vrečko in pač na vhodni prag ali v nabiralnik z informacijo da pač lahko prostovoljne prispevke nakažejo na TRR društva
di-du-di-du
-
polo98
@gubina vem. Kaj, če nisem član se ne smem z nikomur pogovarjat? In uradni zapisniki za dotično društvo tudi obstajajo. Ne pišem na blef.
Žalostno , da se še pohvalijo s tem.Kako pa imaš vpogled v uradne zapisnike je pa tud malo čudno če nisi član.polo98 napisal/-a:@gubina vem. Kaj, če nisem član se ne smem z nikomur pogovarjat? In uradni zapisniki za dotično društvo tudi obstajajo. Ne pišem na blef.
di-du-di-du
-
polo98
Zakaj nisem član sm že napisal. Ni prišlo do medijev, so pa v tej skupini delovali tudi trije piromani. Eden od teh je bil celo poveljnik. Požigov je bilo precej.
Zato tudi vem pa ni važno od koga sem to seznal, lahko si pa mislite. Nobeden od teh treh ni več član, ampak so pa spet drugi na položaju. Žalostno ja...
Zato tudi vem pa ni važno od koga sem to seznal, lahko si pa mislite. Nobeden od teh treh ni več član, ampak so pa spet drugi na položaju. Žalostno ja...
Re: Raznos koledarjev v tej situaciji
Verjetno bomo raznosili koledarje v prazničnem času (brez stikov, upoštevanje razdalj, maske seveda, brez vstopa v hiše). Finance pa bodo zelo verjetno potem urejane kasneje.
P.S. Polo to ni nekako dober argument, zakaj ne biti v društvu in delovati v operativi. Namreč Pomurje ima veliko število ljudi, ki so naredili tečaj za gasilca ter posledično veliko operativcev. Pa nima nekih problemov s požigi. Celo nasprotno. Število požarov je malo. To so določeni posamezniki.
P.S. Polo to ni nekako dober argument, zakaj ne biti v društvu in delovati v operativi. Namreč Pomurje ima veliko število ljudi, ki so naredili tečaj za gasilca ter posledično veliko operativcev. Pa nima nekih problemov s požigi. Celo nasprotno. Število požarov je malo. To so določeni posamezniki.
-
polo98
@aznidaric, saj sem že napisal zakaj. Glede telekomunikacij jim pa naredim zastonj predavanje, ker so nula v tem. Po vsem tem dogajanju jih pa ReCo več ne aktivira. Požarov od odhoda tistih praktično ni več. To je to. Sedaj pa nazaj k koledarjem 
Glede koledarjev mislim,da ne bo nekih razlik od prejšnjih let,edino kar bo lahko,da bo samo po eden ne v paru,ne vem pa zakaj gasilci nebi smeli priti v stanovanje,če lahko že sedaj pride dimnikar,vodovodar,električar
Drugače pa brez skrbi Dunaj,Zagreb,Budimpešta,Benetke bodo do božiča spet "odprta" tako kot je bilo poleti,bomo
pa še te koledarje raznosili po Sloveniji
lp martin
Drugače pa brez skrbi Dunaj,Zagreb,Budimpešta,Benetke bodo do božiča spet "odprta" tako kot je bilo poleti,bomo
pa še te koledarje raznosili po Sloveniji
lp martin
Trenutno sta v igri dve varianti - raznos po hišah v domačem kraju in v nabiralnike z dopisom in položnico v sosednjem, ki ga tudi pokrivamo, ali pa po celotnem rajonu v nabiralnike. Vse bo odvisno od trenutne situacije in ukrepov ter navodil, ki bodo takrat v veljavi. Pripravljeni pa moramo biti na marsikaj - tudi na to, da bomo dobili servirano - vi hodite okoli mi pa ne smemo otrok poslat v šolo, pa ne smemo imeti odprto ....., pač bo treba člane dobro pripraviti tudi na to. Vem pa, da bo padec nabranih sredstev, saj večina malih privatnikov ne dela, nekaj ljudi je ostalo brez služb .... Bomo videli, v glavnem, naši krajani bodo koledarje dobili, tako ali drugače
Največja tema v življenju je nevednost in žal tudi neumnost .