Univerzalni gasilec
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Odg: Univerzalni gasilec
Pa saj to je Stresno, kaj si nor, tega še Chuck Norris ne zmore. kako je lahko tak človek dosleden in strokoven v vsaki od svojih neštetih funkcij. Mislim da sem enkrat bral da je celo kandidiral za župana. Dobil je glase le od svoje žlahte !

Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Dobil je tudi glas poveljnika CZ, poveljnika PGD, poveljnika GZ in regijskega poveljnika!Oskar napisal/-a:Pa saj to je Stresno, kaj si nor, tega še Chuck Norris ne zmore. kako je lahko tak človek dosleden in strokoven v vsaki od svojih neštetih funkcij. Mislim da sem enkrat bral da je celo kandidiral za župana. Dobil je glase le od svoje žlahte !![]()
Primoz napisal/-a:Dobil je tudi glas poveljnika CZ, poveljnika PGD, poveljnika GZ in regijskega poveljnika!Oskar napisal/-a:Pa saj to je Stresno, kaj si nor, tega še Chuck Norris ne zmore. kako je lahko tak človek dosleden in strokoven v vsaki od svojih neštetih funkcij. Mislim da sem enkrat bral da je celo kandidiral za župana. Dobil je glase le od svoje žlahte !![]()
Vau nemogoče ,vse bolj ostajam brez besed.
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.
NA POMOČ !
NA POMOČ !
-
alladdin
tudi mi smo imeli do nedavnega takega supergasilca. poveljnik CZ, občinski poveljnik, podpoveljnik zveze in predsednik društva. eni pač zmorejo vse .. NOT! no, sedaj smo ga iz dveh funkcij nekako spravili , na dveh pa še vztraja ..
Na katerih dveh?alladdin napisal/-a:tudi mi smo imeli do nedavnega takega supergasilca. poveljnik CZ, občinski poveljnik, podpoveljnik zveze in predsednik društva. eni pač zmorejo vse .. NOT! no, sedaj smo ga iz dveh funkcij nekako spravili , na dveh pa še vztraja ..
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.
NA POMOČ !
NA POMOČ !
-
Gost
sedaj je še podpoveljnik zveze in poveljnik CZ. Saj ne, da sta funkciji direktno nezdružljivi, je pa mogoče malo nefunkcionalno združiti ju v isti osebi, če pride do intervencij večjih razsežnosti (podpoveljniki so pri nas postavljeni nekako tako, da vsak predstavlja eno poveljstvo). kakorkoli, če bi funkciji vsaj dobro peljal, še ne bi imeli pripomb, tako pa ima funkcije le zato, da jih ima, delajo/delamo pa drugi.
že mora bit tako
že mora bit tako
kako to misliš o združlčjivosti funkcij? iz napisanega sklepam, da ne vidiš težav v tem da je ista oseba poveljnik CZ in pa hkrati poveljnik GZ ?Gost napisal/-a:sedaj je še podpoveljnik zveze in poveljnik CZ. Saj ne, da sta funkciji direktno nezdružljivi, je pa mogoče malo nefunkcionalno združiti ju v isti osebi, če pride do intervencij večjih razsežnosti (podpoveljniki so pri nas postavljeni nekako tako, da vsak predstavlja eno poveljstvo). kakorkoli, če bi funkciji vsaj dobro peljal, še ne bi imeli pripomb, tako pa ima funkcije le zato, da jih ima, delajo/delamo pa drugi.
že mora bit tako
Ja tako je, eni so pač nezamenljivi in dosmrtni kot TITO, tudi ne pustijo druge da bi prišli zraven in mogoče kaj dosegli,absolutno se strinjam da bi moral opravljat vsak po eno funkcijo in tisto dobro,pa še medalje bi se lahko porazdelile enakomerno.
lpm

lpm
krokar napisal/-a:Ja tako je, eni so pač nezamenljivi in dosmrtni kot TITO, tudi ne pustijo druge da bi prišli zraven in mogoče kaj dosegli,absolutno se strinjam da bi moral opravljat vsak po eno funkcijo in tisto dobro,pa še medalje bi se lahko porazdelile enakomerno.
lpm![]()
Dam za pir ko te srečam
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
hipi
Delitev prestolov po zgornjebistriško
Da ne boste mislili, da imamo samo na nekaterih mestih v GZS in na regijah /zvezah ''superman'' gasilce, kot kaže imajo tudi v Kamniku multifukcijsko naravnan, nepremagljivi dvojec.
Kot kaže razplet bližnih dogodkov, bo zadeva takale:
oseba A : zaposlena na GZS, dosedajšnja predsednica PGD
oseba B : kandidat za regijskega poveljnika (bog ne daj, da bi kaj izpustili k nam v Domžale)
oseba A: kandidatka za poveljnico GZ Kamnik
oseba B : dolgoletni poveljnik društva, sedaj predsednika PGD
Osebi A in B sta brat in sestra, o priimkih pa nebi, malo pobrskajte in boste videli, za koga gre.
Ne vem, kaj se dogaja na kamniškem, ampak kot kaže ne spravijo skupaj več kot 2 osebi za vodilne funkcije, čeprav imajo kot mi je znano kar precej gasilsko usposobljenih članov?Nočejo zraven, ali jim je onemogočeno oz. so spregledali igrice? Bo zanimivo opazovati, kako se bodo razpletle volitve na zvezi? Ali ima kdo informacije, ali mora biti občinski poveljnik nujno iz osrednjega društva?
Kot mi je znano po informacijah iz kamniške občine, so v glavnem društvu postavili na mesto poveljnika člana, ki ne izpolnjuje niti ene zahteve. Kako si lahko enota z takim renomejem in enota z tako usposobljenimi kadri to dovoli? Kaj mislite? Očitno omenjena ''super'' dvojica potrebuje lutke, da bodo igrale po njihovih željah in zato se kot kaže kratkomalo pozabi na vse zakone, pravila in predpise?
Upam, da se bo javil kdo od kamničanov, da pojasni zadeve oz vsaj kdo, ki ima mogoče več informacij kot jaz?
Kaj menite, kam to pelje?
Da ne boste mislili, da imamo samo na nekaterih mestih v GZS in na regijah /zvezah ''superman'' gasilce, kot kaže imajo tudi v Kamniku multifukcijsko naravnan, nepremagljivi dvojec.
oseba B : kandidat za regijskega poveljnika (bog ne daj, da bi kaj izpustili k nam v Domžale)
Osebi A in B sta brat in sestra, o priimkih pa nebi, malo pobrskajte in boste videli, za koga gre.
Ne vem, kaj se dogaja na kamniškem, ampak kot kaže ne spravijo skupaj več kot 2 osebi za vodilne funkcije, čeprav imajo kot mi je znano kar precej gasilsko usposobljenih članov?Nočejo zraven, ali jim je onemogočeno oz. so spregledali igrice? Bo zanimivo opazovati, kako se bodo razpletle volitve na zvezi? Ali ima kdo informacije, ali mora biti občinski poveljnik nujno iz osrednjega društva?
Kot mi je znano po informacijah iz kamniške občine, so v glavnem društvu postavili na mesto poveljnika člana, ki ne izpolnjuje niti ene zahteve. Kako si lahko enota z takim renomejem in enota z tako usposobljenimi kadri to dovoli? Kaj mislite? Očitno omenjena ''super'' dvojica potrebuje lutke, da bodo igrale po njihovih željah in zato se kot kaže kratkomalo pozabi na vse zakone, pravila in predpise?
Upam, da se bo javil kdo od kamničanov, da pojasni zadeve oz vsaj kdo, ki ima mogoče več informacij kot jaz?
Severna Koreja

-
jao-hipi
Lepo da poveš, kaj te žuli. A to da ste v GZ Domžale podprli kandidata za predsednika regije, ki ima III. stopnjo izobrazbe, pa je poleg tega še predsednik NO ene od GZ je pa OK, Očitno vam je šlo tudi tu v nos, da je bila njegova protikandidatka zaposlena na GZS.hipi napisal/-a:Delitev prestolov po zgornjebistriško
Veliko takih se najde po naši širni Sloveniji in kuhinje je vsepovsod dovolj, pa ne bom branil zgoraj omenjena. Vsak kandidat ima svoje pluse in minuse, vse pa je odvisno od podpore, ki jo uspe zlobirati naokoli in seveda protikandidatov.
-
jasteb
V propad Domzal.Sej je cela bivseza proti tebi ppvelnik ter vasemu kandidatu za regijo.Zakaj ze? O povelniku se pa motis,pa pridi kdaj na obisk.
Prosim za prevod napisanega.jasteb napisal/-a:V propad Domzal.Sej je cela bivseza proti tebi ppvelnik ter vasemu kandidatu za regijo.Zakaj ze? O povelniku se pa motis,pa pridi kdaj na obisk.