Priročnik DOBER VOZNIK BOM Podjetja PRIMOTEHNA

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
jenesd

Priročnik DOBER VOZNIK BOM Podjetja PRIMOTEHNA

Odgovor Napisal/-a jenesd »

Pozdravljeni !
Zanima me če je še kdo danes po pošti(naslovljeno na PGD) dobil priročnik DOBER VOZNIK BOM od podjetja PRIMOTEHNA.
Bil sem presenečen da smo dobili priročnik brez naročila in hkrati zraven račun za 19,96 eura.
Sem malo fante poklical če je kdo kaj naročil, nobeden ne ve o tem nič.
Se mi zdi da je to spet neka marketinška fora, sicer piše v dopisu "V primeru, da ste mnenja da je ta priročnik za gasilce nepotreben
in prometna varnost ne zadeva vas, vašega okolja in življenja v vaši sredini, pa ga prosimo, v 12-tih dneh, vrnite"
Ja pismo saj ga pa nismo naročili in tudi nobeden ni nič podpisal da je kar koli prevzel.
Me zanima če ma kdo kakšen nasvet kako ravnati v tem primeru?

Saj ne trdim da je priročnik slab, ampak moti me pristop oziroma vsiljevanje. Kot da gasilci itak kupimavse kar je na trgu.
jernej_r
GE: PGD Podnanos
Kraj: Podnanos

Odg: Priročnik DOBER VOZNIK BOM Podjetja PRIMOTEHNA

Odgovor Napisal/-a jernej_r »

Ja priročnik je prišel tudi v naše društvo. Ko sem ga prelistal, sem kar nekaj znanja osvežil, zato se mi zdi zadeva koristna. Vendar me ta način ponudbe tudi mene moti in me pravtako zanima na kakšen način poslati priročnik nazaj v primeru, da se društvo odloči, da ga ne obdrži.

LP
jernej
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

Hmmm.... Pravita da je uporaben. Zakaj bi ga potem vračali??? Če vam res viška hodi, ga raje nam pošlji. ;)

Dejstvo je, da omenjenega računa niste dolžni plačati. Aja, še prej preverite, če so na računu vsi ključni podatki (pravilni naziv, naslov, DŠ oz ID za DDV, datum opravljene storitve...).

Enako se dogaja s tistimi voščilnicami, ki jih vsako leto dobimo po pošti v našo hišo (in to TRI komplete), in ki jih baje rišejo invalidi brez rok. Mi jim sicer nekaj nakažemo (toliko, kot bi v resnici v papirnici plačali za 30 lepih voščilnic), ne bi pa nam bilo treba. Za invalide se pri nas vedno najde denar (pa za PGD; pa za RK...), firme ki pa delajo profitno, pa si lahko samo :-" :-" :-"
Uporabniški avatar
Franci
Kraj: Velike Lašče
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Franci »

Dobili smo ga v društvo.
Marketinški prijem omenjene firme pa je čudovit - delimo gratis, če kdo plača pa tudi vredu.
Stati inu obstati. /Trubar/
Aleksander Golež
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Aleksander Golež »

Če se ne plača po prevzemu in ni nikjer nobenga lista, da je kdorkoli zadevo prevzel... potem je gratis...
Pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni. (Dante)
Uporabniški avatar
Marko Š.
GE: Gornja Radgona

Odgovor Napisal/-a Marko Š. »

Sicer dotične zadeve ne poznam a vseeno preberite drobni tisk, da ne boste presenečeni ko dobite čez čas opomin za neplačilo.
Več podobnih zadev smo že dobili na firmo v zadnjih letih in v VSEH so bili drobni tiski, ki so ščitili pošiljatelja.
- Pošiljatelj mora, če daje možnost vračila blaga, priložiti kuverto s pečatom, da oni nosijo stroške vračila.
- Če tega ni, zavrnite račun z dopisom, da imajo blago pri vas na razpolago in si ga lahko pridejo iskat na lastne stroške.

Če so pa napisali da je zastonj pa jim vsaka čast.

lp, m
ssečnik

Odgovor Napisal/-a ssečnik »

Marko Š.
Prepričan sem,da če je možno vračilo blaga .to velja za stvari ki si jih naročil,v nobenem primeru pa za takole ,vsiljene stvari.V bistvu imaš s temi stvarmi

samo delo,ki ga ne bo nihče plačal.Lahko pa stvar tudi obrnemo ,Primotehni dostavimo štiri tone premoga ga stresemo na dvorišče,če jim ne ustreza naj ga pa vrnejo.
Uporabniški avatar
Marko Š.

Odgovor Napisal/-a Marko Š. »

Govorim iz prakse. Na firmo dobivamo veliko kvazi priročnikov, raznih navodil, katere NISMO nikoli naročili! Verjemi, da smo videli vse mogoče in ti resnično ne solim pameti. :)
Kot si povedal pa imaš samo delo s to zadevo. Sicer pa kaj se trudim.
ssečnik napisal/-a:Marko Š.
Prepričan sem,da če je možno vračilo blaga .to velja za stvari ki si jih naročil,v nobenem primeru pa za takole ,vsiljene stvari.V bistvu imaš s temi stvarmi

samo delo,ki ga ne bo nihče plačal.Lahko pa stvar tudi obrnemo ,Primotehni dostavimo štiri tone premoga ga stresemo na dvorišče,če jim ne ustreza naj ga pa vrnejo.
Uporabniški avatar
Zabavko
Kraj: Kranj-Primskovo

Odgovor Napisal/-a Zabavko »

"Legende" so tut nam poslal knjigo in jo bomo gladko zavrnil, na podoben način, kot ga je opisal Marko.

Sej ne rečem, da knjiga ni ok, je VELIK podatkov, ampak je ne potrebujemo in je tut nismo naročeval.

So pa tapravi =D>

Na koncu ti bodo še zamudne obresti računal.
Gasilci smo čudne žvali! Ko drugi spijo mi na pomoč hitimo!
Uporabniški avatar
mundat
Kraj: PGD Gor. Radgona

Odgovor Napisal/-a mundat »

Mi pa si knjige očitno ne zaslužimo :D
PGD Gornja Radgona IV. kategorija
Gasilska enota širšega pomena
predsednik društva
Uporabniški avatar
nejc321

Odgovor Napisal/-a nejc321 »

Mi smo jo tudi dobili :D
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
fras112

Odgovor Napisal/-a fras112 »

Tudi nam so jo poslali... heh.. V času interneta ne rabimo vsiljenih priročnikov... vse se najde na netu in zastonj.
Odgovori