100 dni po kongresu ?

Vse kar je povezano z organiziranostjo gasilstva in predpisi
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kraj: Lukavci
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Drago »

Milan: 8)

Najina "vloga" pod točko 2. - Razno ni obrazložena niti z eno samo besedo. :evil: Ve se samo to, da sva tedaj "na vrsti" ( no, sem na vrsti :twisted: ) :oops:

lp DC :lol:
Uporabniški avatar
Mitja Gregorič
Naj forumovec 2003
Naj forumovec 2003
Kraj: Volčja Draga
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mitja Gregorič »

Milan:
:idea:
Da ne se ne boš pozabil se kaj javit od tam preko na forum ...
pa tudi predstavit naše strani.... :P :P :P

...aja aparata tudi ne založit kam za fotke :P :P
Operativci - Bratje v ognju,dimu in pepelu

Slika
Slovenski gasilci >KLIKNI< !!!
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Jah no, dan "A" je ( baje ) minil brez "velikih sklepov", forum je sicer bil na tapeti, vendar nič pretresljivega oziroma, če smo konkretni; sklepa o sklicu izrednega zasedanja plenuma GZS, predsedstvo ni sprejelo :twisted: Te informacije nisem dobil od člana foruma, ki je tudi član predsedstva GZS :( ( Primoz - 125 objav 8) ) :wink:

lp DC :twisted:
Uporabniški avatar
Mateja
HazMat Team
Kraj: Topole in Gornji Logatec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mateja »

Ne vem, ocitno je nekaj s tem forumom :oops: , jaz sem se morala tudi danes pri sefu zagovarjat zaradi tega, ker imam povezave s Slovenijo ... :?

Drugace pa - upam,da bodo vajino vlogo res natancneje obrazlozili, no, Milana itak ne bo, ker bo letec ...
Znanost se ni začela z nami.
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Ker so se gospodje ( očitno ) odločili za "nojevsko politiko" do reševanja vprašanj v zvezi pobude za sklic izrednega zasedanja plenuma GZS, so zdaj odprta vrata do druge faze tozadevnih prizadevanj. :roll: To velja izkoristiti, ne glede na to, kaj bo v ponedeljek zabeležil diktafon na Tržaški 221 :twisted:

lp DC 8)
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Pravkar sem bil informiran, da sva z Milanom vabljena na sejo Nadzornega odbora GZS v smislu konstruktivnega dialoga. Z drugimi besedami, Nadzorni odbor GZS ima ( trden ) namen razčistiti finančno poslovanje GZS, še posebej na prihodkovni strani "prostovoljcev". 8) Sedanjega predsednika NO GZS sicer cenim in tudi vem, da je z njim mogoče sodelovat :arrow: vseeno pa previdnost ne bo odveč :twisted:

lp DC :?
Uporabniški avatar
Oskar
Naj forumovec 2004
Naj forumovec 2004
Kraj: Malečnik
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Oskar »

No pa se premika ta naš Titanik (GZS). Tudi po zaslugi foruma. Pregled finančnega poslovanja iz strani NO ?? Madona to je velika stvar !!

Upam , Drago , da nista poklicana, da bi jih dobila po kapi ali na pranje možganov !!???
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
darko

Odgovor Napisal/-a darko »

drago

tvoja pošta se je na poti v ljubljano izgubila
pristojni o temu ne vedo nič (baje)

darko
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

:lol: Darko:

Moja pošta je bila poslana ( večkrat ) po e-mailu, pač nimam denarja za znamke :oops: Silovite reakcije mi potrjujejo, da v nobenem primeru ni zgrešila pravega naslova :twisted: pa tudi administrator me ni obvestil o kakršni koli napaki, pa na kar nekaj naslovov v Ljubljano je poslana...itd. :lol:. Je že tako, da je elektronska pošta dosti bolj zanesljiva od navadne in tudi prejemi so dokazljivi, če pa posamezniki ne zmorejo čitati na ekranu, jim pač naj sprintajo :oops: ( saj tega dela so že itak navajeni - printanja mislim :lol: ).

lp DC :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

No, ker imamo že (operativno) specialnost godbenik (da crkneš od smeha) :evil: "bomo" seveda (mogoče) uvedli še specialnost tiskalnik :lol: :twisted:

Kar se tiče pa specialnost godbenik - tistega ki se je to zmislil bi poslal na Igu čez poligon za IDA, pa potem še v dimno hiši s tisto njegovo pozavno, pa naj si trobi da bo ven prišel:twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
Uporabniški avatar
pes
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a pes »

Drago, sicer pa si lahko itak v Outlook-u( sn moral še preverit kak se napiše) aktiviraš, da ti pošlje potrdilo o prejetju email-a. Tak da ne bi bilo kakih izgovorov.
Uporabniški avatar
Drago
Naj forumovec 2002
Naj forumovec 2002
Kontakt:

Približuje se čas občnih zborov po PGD-jih in ena izmed točk dnevnega reda bi naj bil tudi predlog za sklic izrednega zasedanja plenuma GZS. Zdaj pa imam en ( mali ) problem :oops:, namreč ( klasično ) pošto, ki jo predstavljajo trije sprintani listi, je potrebno razposlati na cca 1500 naslovov :shock: Skratka: Iščejo se prostovoljci, ki so pripravljeni pomagati oz. izvesti printanje in razpošiljanje na ( vsaj ) 50 naslovov :oops: Naslove in material - v elektronski obliki vam - prostovoljcem dostavim :o

V Gruziji je žametna revolucija uspela :shock: :P in ni vrag, da ne bi nam uspela še kakšna "poštna" revolucija :twisted: Vse prostovoljce vabim, da se mi javijo na ZS, jamčim 100 % tajnost. :o :lol:

lp DC :wink:
Uporabniški avatar
Fireman
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fireman »

Drago,
kar pošlji! :wink:
Uporabniški avatar
Jožef L.
Kraj: Rateče - Planica

Odgovor Napisal/-a Jožef L. »

Drago, tu smo! Gorenjsko ti pokrijem jaz!
Umetnost, biti drzen in hkrati zelo oprezen, je umetnost uspeha.
(Napoleon)
Uporabniški avatar
Jožef L.
Kraj: Rateče - Planica

Odgovor Napisal/-a Jožef L. »

No, tu se pa kar skrijemo - ko so na vrsti dejanja!
Umetnost, biti drzen in hkrati zelo oprezen, je umetnost uspeha.
(Napoleon)
Odgovori