FireAlert aplikacija
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Re: FireAlert aplikacija
če ne bi bilo intervencije.net in FireAlert aplikacije, bi ob zadnjih poplavah zamudil zadnjo intervencijo tistega dne. Pozivnik ni dal glasu od sebe (prej delal, še vedno dela), sms pa sem prejel brez problema.
Ponavljanje je mati modrosti.
-
RescueMajstr
Odg: FireAlert aplikacija
Se pridružujem, dve zelo uporabni zadevi. Pozivnik je na vseh testih delal odlično, ko bi pa dejansko moral piskat je pa vedno tiho.
Dobra aplikacija... mogoče pogrešam funkcijo, da bi aplikacija avtomatsko poslala SMS na npr. eno drugo telefonsko št. (da bi z to aplikacijo lahko lahko alarmiral druge, ki npr. niso dodani v "intervencija.net").
A obstaja kakšen takšni program kot ga zgoraj omenjam za OS Android ?
LP
A obstaja kakšen takšni program kot ga zgoraj omenjam za OS Android ?
LP
Na pomoč!
Ne vidim razloga zakaj nebi tel. številke vseh operativcem dodali v sistem intervencije.net. Bo pa v posodobitvah FireAlert v2, omogočeno odgovarjanje (pridem, ne pridem).
V aplikaciji Firealert 2, ki je že na voljo na Google play bo v kratkem na voljo tudi posredovanje SMS sporočil na druge številke.
@Peter hvala za link, uporabna zadeva...
@hafner94, @Mrtinc upam, da bo nova verzija res imela vse te posodobitve, saj bi postala se bolj uporabna kot je že sedaj...
LP
@hafner94, @Mrtinc upam, da bo nova verzija res imela vse te posodobitve, saj bi postala se bolj uporabna kot je že sedaj...
LP
Na pomoč!
-
polo98
Je ta "sistem" prejemanja SMS-ov preko GSM- ja plačljiv?
Ali popolnoma brezplačen?
Sem v kontaktu z izdelovalcem FireAlerta in so nove funkcije v testiranju. Možnost odgovarjanja je mislil omogočiti že v prvi izdaji FireAlerta V2, vendar je bil premalo preizkušen in še ni deloval popolnoma kot bi bilo treba. Dogovarjava se tudi za prevod v slovenščino 
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
A ne, kako je svet majhen. Možnost odgovarjanja sem mu jaz predlagal, in to prav zaradi lažje uporabe sistema Intervencije.net. 
No če sta v kontakti z avtorjem te aplikacije, ali je vama znana ali bo že v naslednji verziji možnost avtomatskega pošiljanja sporočil na drugo telefonsko št. ?
LP
LP
Na pomoč!
Aplikacija Firealert je brezplačna. Sistem ki ti prestreže signal iz sistema ZARE in ga poslje na GSM pa je plačljiv. Ena možnost je intervencije.net, druga pa je da se kupi namensko postajo, ki jo imaš potem v gasilskem domu in ti posreduje SMSe.polo98 napisal/-a:Je ta "sistem" prejemanja SMS-ov preko GSM- ja plačljiv?
Zakaj bi bilo dobro da bi nam firealert posredoval SMS na ostale telefone. Ker vsak SMS na intervencije.net ali pa iz elektronike ki je v GD nekaj stane. Če pa imamo mi naročniški paket z nekaj 100 brezplačnimi SMSi lahko potem mi posredujemo SMSe naprej in pridemo ceneje skozi. Je pa res da telefon počasneje pošilja SMSe kot intervencije.net. Elektronika v GD pa približno enako hitro.
@Mrtinc Če nebi potreboval tega nebi vprašal. Primer: imaš dva ali več tel. številk oz. mobitelov, ne nosiš vedno istega zraven sebe, nimam dostopa do "intervencije.net" kjer bi si lahko vedno spreminjal številke, itd... 
Na pomoč!
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Z vključenim GPRS-jem gre hitreje.Mrtinc napisal/-a:Je pa res da telefon počasneje pošilja SMSe kot intervencije.net. Elektronika v GD pa približno enako hitro.
@Courage Pri nas smo imeli podoben primer in smo uporabnika dvakrat vpisali v Intervencije.net. Strošek dodatnega SMS-ja ni tako velik, da ne bi bil opravičljiv.
@Peter vas popolnoma razumem, ampak mi ne uporabljamo sistema "intervencije.net" temveč en drugi sistem, v katerega pa je dodajanje številk malo bolj zapleteno saj gre vse preko GZ ter RECO-ja in se z tem čas predem se številka vnese podaljša ter zakomplicira zato bi rabil takšno aplikacijo, kjer si lahko sam kadar želim spremenim številko saj osnovna številka na katero dobim sms je vedno enaka ostale se velikokrat spreminjajo.... Trenutno uporabljam 2 aplikaciji ki takšen sistem omogočata in sicer Fire Alert ter SMS forwarder ampak bi bilo dobro če bi obstajala aplikacija ki bi oboje vsebovala... 
LP
LP
Na pomoč!