Vem ... sam pač da dobim vsaj mal veselja

verjemi da je večje veselje če sam naskeniraš dogajanje na frekvencah kot če dobiš frekvence na netu.BOSKO1987 napisal/-a:uv5ra+
Vem ... sam pač da dobim vsaj mal veselja
...sama od sebe se ni. Valda sedaj ne boš vrgel puške v koruzo.vselic napisal/-a:samo celotna tetra je pri nas kriptirana, tako da ne vem kaj bi s temi frekvencami.
V bistvu ja. Ne poznam nikogar, ki bi mu uspelo zlomiti ključ tetre in priti do uporabnega prometa. Eno je demodulirati signal, drugo pa dekriptirati šifriran signal. Dešifriranje je trenutno možno na področju dmr hytera in motorola enkripcije (basic encryption), vse ostalo je pa utopija in tako kot sem že napisal pred časom, če ne znaš dati enega uporabnega namiga oz. pokazati kaj je tebi uspelo, je brez veze, da provociraš na forumu.polo98 napisal/-a:...sama od sebe se ni. Valda sedaj ne boš vrgel puške v koruzo.vselic napisal/-a:samo celotna tetra je pri nas kriptirana, tako da ne vem kaj bi s temi frekvencami.
Da, pravilno si ugotovi, da mlatim prazno slamo. Pogovori se pa ne smejo posredovad tretjim osebam, če še nisi vedel.vselic napisal/-a: Vendar jaz še vedno mislim, da mlatiš prazno slamo, ker bi mi drugače pod zs že zdavnaj poslal posnetek pogovora ali pa poslikal promet, sds sporočilo ali kaj podobnega, kot je to storil morda kdo drug na tem forumu in smo izmenjali razne frekvence, znanja in ideje.
lp
ajej, polo polo, cele strani si popisal, pa nič pametnega od tebe... če si takšen car, se srečamo in boš pokazal kakšno infrastrukturo imaš.polo98 napisal/-a:Da, pravilno si ugotovi, da mlatim prazno slamo. Pogovori se pa ne smejo posredovad tretjim osebam, če še nisi vedel.vselic napisal/-a: Vendar jaz še vedno mislim, da mlatiš prazno slamo, ker bi mi drugače pod zs že zdavnaj poslal posnetek pogovora ali pa poslikal promet, sds sporočilo ali kaj podobnega, kot je to storil morda kdo drug na tem forumu in smo izmenjali razne frekvence, znanja in ideje.
lp
Nikjer se pa nisi razpisal, da TETRA uporablja sim kartico. En namig imaš na sliki, ki je moj produkt.
Sedaj se pa vrnimo k naslovu teme.
Na začetku res ne. Je pa sedaj drugače...mad_milkman napisal/-a:https://ibb.co/4WVLZBb
Še DMR ne znaš sprogramirat,kaj šele kakšno dekriptiranje tetre...