Zdravo, sem iskal navodila, vendar brez uspeha. Ali lahko pomagaš?polo98 napisal/-a:Vzemi ven baterijo za eno minuto potem pa factory reset default. Navodila imaš na netu. Nato pa na novo programirat....
Težave pozivnik Swissphone BOSS900
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: Težave pozivnik Swissphone BOSS900
-
polo98
@pes, pokliči me na GSM, če še nisi porihtal. Podatke imaš na ZS.L.p
Aleš
Aleš
polo98 napisal/-a:Vzemi ven baterijo za eno minuto potem pa factory reset default. Navodila imaš na netu. Nato pa na novo programirat....
In kaj je tukaj tako skrivnostnega, da se je potrebno pogovorit na GSM? A nebi tukaj napisal, pa bi mogoče še komu prišlo prav. Mene, pa še koga, tudi zelo zanima kako se "factory reset default" na pozivniku naredi.?polo98 napisal/-a:@pes, pokliči me na GSM, če še nisi porihtal. Podatke imaš na ZS.L.p
Aleš
-
polo98
Ni nobenih skrivnosti, le neke podatke rabim od njegovega pozivnika in raje imam, da se slišimo, kot pa tipkamo.Gasilec75 napisal/-a:polo98 napisal/-a:Vzemi ven baterijo za eno minuto potem pa factory reset default. Navodila imaš na netu. Nato pa na novo programirat....In kaj je tukaj tako skrivnostnega, da se je potrebno pogovorit na GSM? A nebi tukaj napisal, pa bi mogoče še komu prišlo prav. Mene, pa še koga, tudi zelo zanima kako se "factory reset default" na pozivniku naredi.?polo98 napisal/-a:@pes, pokliči me na GSM, če še nisi porihtal. Podatke imaš na ZS.L.p
Aleš
Končni rezultar bo pa objavlje tu.
Aha, končni rezultat bo objavljen, kako priti do tega rezultata pa ne.? Torej je še vedno skrivnost kako naredit "factory reset default"....polo98 napisal/-a:Ni nobenih skrivnosti, le neke podatke rabim od njegovega pozivnika in raje imam, da se slišimo, kot pa tipkamo.
polo98 a mogoče veš kako bi generalno resetiral pozivnik BR802?
Lp.
-
polo98
@pes mi ne odgovori, zato ni nič novega.Gasilec75 napisal/-a:Aha, končni rezultat bo objavljen, kako priti do tega rezultata pa ne.? Torej je še vedno skrivnost kako naredit "factory reset default"....polo98 napisal/-a:Ni nobenih skrivnosti, le neke podatke rabim od njegovega pozivnika in raje imam, da se slišimo, kot pa tipkamo.
polo98 a mogoče veš kako bi generalno resetiral pozivnik BR802?
Lp.
@Gasilec75, ti pa imaš precej zadetkov v Googlu. Vtipkaj br802 pager reset
Pozivnik resetiraš tako, da za 10 s vstaviš narobe obrnjeno baterijo. Kako pa si pri tem boss900 rešil sprejemnik da dela na 173.250? Če nimaš tega je brezveze da se trudiš z njim.
-
polo98
Ne davaj takšnih NEUMNIH nasvetov! Če že delaš reset, ga delaj tako kot piše v navodilih. Izgubil pa boš RIC-e.fras112 napisal/-a:Pozivnik resetiraš tako, da za 10 s vstaviš narobe obrnjeno baterijo. Kako pa si pri tem boss900 rešil sprejemnik da dela na 173.250? Če nimaš tega je brezveze da se trudiš z njim.
Sem ravno to naredil na svojem in nisem nicesar izgubil... Če pa že jih sprogramiraš nazaj. No pol pa ti povej kako se naredi reset?
-
polo98
Ponavadi so to kombinacije tipk ob vklopu. Če ne ga pa odpri, vzami eno žičko, del žičke daj na - (ali+)podnožja baterije z drugim delom žičke pa potegni po pinih procesorja. Baterija ne sme bit notri.fras112 napisal/-a:Sem ravno to naredil na svojem in nisem nicesar izgubil... Če pa že jih sprogramiraš nazaj. No pol pa ti povej kako se naredi reset?