Pozivniki
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
-
gasilec.si
Odg: Pozivniki
Pozdravljeni! Jaz bi kupil torbico za pager swissphone de900 oz de915. Ce pozna kdo katerega ki prodaja. Nov ali malo rabljen. 
-
gasilec.si
Pozdravljeni! Zanima me ce kdo pozna kaksno trgovino z opremo za pozivnike. Lp.
-
polo98
Ti gasilec nisi. Tebe zanimajo druge stari, kot je razbrano iz tvojih postov.gasilec.si napisal/-a:Pozdravljeni! Zanima me ce kdo pozna kaksno trgovino z opremo za pozivnike. Lp.
gasilec.si napisal/-a:Za radijske postaje svetujem tako: najboljse je, da gres v kako trgovino z taksni opremo in kupis nwm koliko potrebujes recimo 4 postaje in mas ze gor kanale oz kolko jih je. Druga moznost pa da kupis racimo nekaj normal postaj pa kabel za programiranje pa si sam naredis. To je moj odg. Lp.
-
gasilec.si
Eno so radijske- drugo so pozivniki. Kaz z radijskimi nimam nekaksnih problemov, saj sem opremo in tudi same rafijske že nabavljal. Glede pozivnikov pa se dolocenih stvari nevem. Lp.
Oj.
Elektronika Naglič d.o.o., info@naglic.si.
Servis in trgovina za Swissphone, Motorolo in Vertex. Vse se da zmenit
LP
Elektronika Naglič d.o.o., info@naglic.si.
Servis in trgovina za Swissphone, Motorolo in Vertex. Vse se da zmenit
LP
-
gasilec.si
Najlepša hvala
LP.
Za Android imaš na voljo kar nekaj različnih aplikacij , za več pog pod podforum telekomunikacije. Drugače pa so aplikacije : firealert , sms pozivnik in še in še.joe napisal/-a:tudi jaz ga ne nosim okrog, je pa super ko je potrebno sredi noči koga zbudit. Smo meli že več primerov ko te ponoči zbudi pozivnik - sms pa bolj tako tako. Tudi sms je včasih lahko rizičen, zna se zgodit, da ga presliši kdo, sploh če so melodije bolj tihe.
Mimogrede, obstaja kaj na androidu, da bi recimo številko s katere dobivam sporočila intervencij dal kako posebno zvonenje ?
Pozdravljeni!
Opazil sem da debatirate o sms pozivih in imam eno vprašanje, namreč trenutno imamo to urejeno preko ponudnika Aldia, ki nam pošiljajo sms-je, vendar ker včasih iz centra pošiljajo več pozivov tudi na telefon dobimo več pozivov, in oni jih lepo računajo. Tako da me zanima če kdo ve še za kakega ponudnika, da se lahko pozanimamo če je kdo ugodnejši, oziroma kako imate pri vas urejene te stvari(proženje preko sms).
Hvala in lp
Opazil sem da debatirate o sms pozivih in imam eno vprašanje, namreč trenutno imamo to urejeno preko ponudnika Aldia, ki nam pošiljajo sms-je, vendar ker včasih iz centra pošiljajo več pozivov tudi na telefon dobimo več pozivov, in oni jih lepo računajo. Tako da me zanima če kdo ve še za kakega ponudnika, da se lahko pozanimamo če je kdo ugodnejši, oziroma kako imate pri vas urejene te stvari(proženje preko sms).
Hvala in lp
Najpogostejši so: Ask - novatel, intervencije.net in florjan-sms.markobal6 napisal/-a:Pozdravljeni!
Hvala in lp
Pri nas uporabljamo sistem ASK ( http://www.novatel.si/ask.html ) in smo zadovoljni z njim. Sedaj imajo tudi check listo oz. listo prisotnosti tako kot sistem intervencije.net poleg tega imajo tudi zemljevid (avtomatsko ti bo preko google maps pokazal pot do lokacije) ki je baje še v fazi testiranja. Prav tako pa imajo na voljo klic, ki je samodejen pri intervencijah oziroma kakor si urediš v nastavitvah.
Na testu pa smo imeli tudi Florjana, ki se vsaj nam ni obnesel.
Pozdravljeni, bom kar tukaj vprašal, da ne bom odpiral nove teme.
Na lokaciji Slovenska Bistrica nam od dne 28.4.2017 ne delajo pozivniki, trenutno se je stvar pokazala pri dveh društvih. PGD Slovenska Bistrica smo test zagnali 4 krat pri čemer smo imeli 4 int. katerih članov sta dobila poziv samo dva, vendar stanujeta izven Slovenske Bistrice. Prožili smo pozivnike po društvenem RIC številki, pri čemer je sistem intervencija.net deloval.
Zadevo smo že predali na regijski center, vendar se napaka še kar ne najde.
Prosim za pomoč če je imelo katero društvo podobno situacijo, da vidimo pri čem smo?
lp.
Na lokaciji Slovenska Bistrica nam od dne 28.4.2017 ne delajo pozivniki, trenutno se je stvar pokazala pri dveh društvih. PGD Slovenska Bistrica smo test zagnali 4 krat pri čemer smo imeli 4 int. katerih članov sta dobila poziv samo dva, vendar stanujeta izven Slovenske Bistrice. Prožili smo pozivnike po društvenem RIC številki, pri čemer je sistem intervencija.net deloval.
lp.
- Janez Tratnik
- moderator

- Kraj: Dobračeva - Žiri
- Kontakt:
Re: Pozivniki
Ne mislim pametovat pri tej zadevi samo mi malo diši po tem, da imate "zasedeno" frekvenco, na kateri se prenašajo sporočila do pozivnikov.
Lep preostanek dneva vam želim.
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
Janez Tratnik, GSM: 041 587 444.

Kot gasilec se rodiš in večno ostaneš!
Gasilce rajši pokličite prehitro kot prepozno!
garač,
imate na gasilskem domu mogoče digipeater, pa le ta ne deluje ali pa ni vklopljen v elektriko (ali pa je pregorela varovalka)? Če digipeaterja ni pri vas, je pa verjetno v kakšnem bližnjem gasilskem domu. V tem primeru bo najboljše, da vprašate na ReCO za lokacijo vam najbližjega in preverite.
imate na gasilskem domu mogoče digipeater, pa le ta ne deluje ali pa ni vklopljen v elektriko (ali pa je pregorela varovalka)? Če digipeaterja ni pri vas, je pa verjetno v kakšnem bližnjem gasilskem domu. V tem primeru bo najboljše, da vprašate na ReCO za lokacijo vam najbližjega in preverite.
Ja lahko rečem, da na žalost nimamo v GD "digipeatorja" vendar delujemo na duplex kanalu + POCSAG repetitorja Boč. Po zdaj znanih informacijah je napak na repetitorju zaradi birokracije je ne moč popravit v nekaj urah lahko že rečem v dnehJTratar napisal/-a:garač,
-
gasilec Samo1
Pozdravljeni! Uporabljam pozivnik Swissphone de 915... pa nevem kako bi izbrisal sporocila, saj se jih je kar nekaj nabralo. Lp in hvala za odgovore 
Po vsej verjetnosti ti te funkcije niso sprogramirali. Nekako velja pravilo po ReCo-jih, da se lahko programirajo vse funkcije, razen funkcije brisanja sporočil.gasilec Samo1 napisal/-a:Pozdravljeni! Uporabljam pozivnik Swissphone de 915... pa nevem kako bi izbrisal sporocila, saj se jih je kar nekaj nabralo. Lp in hvala za odgovore
Se pa sprašujem zakaj bi sloh risal sporočila? Pozivnik deluje tako, da ko je pomnilnik poln, se avtomatsko briše najstarejše sporočilo.
LP