FireAlert aplikacija
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odg: FireAlert aplikacija
Imaš pod trigger settings -> klik na tvoj trigger -> 3. zavihek (ikona telefona) obkljukan 'Turn screen on'? Ali uporabljaš katero izmed t.i. screen (un)locker aplikacij (npr. https://play.google.com/store/apps/deta ... lock&hl=en) in ne privzetega android zaklepanja zaslona, ki ga nastaviš pod nastavitve - zaslon? Predvidevam da imaš kakšno posebno aplikacijo za zaklepanje zaslona, ki očitno ni kompatibilna oz. FA2 ne pusti prisilnega odklepanja.
Ali ima tvoj telefon naložen operacijski sistem android, ki je bil naložen že ob prevzemu telefona oz. je bil nadgrajen izključno prek telefona, ko ti javi da je na voljo posodobitev. Ni bil nikoli posodoboljen z androidom iz kakšnega android foruma, torrent strani,..?
Ali ima tvoj telefon naložen operacijski sistem android, ki je bil naložen že ob prevzemu telefona oz. je bil nadgrajen izključno prek telefona, ko ti javi da je na voljo posodobitev. Ni bil nikoli posodoboljen z androidom iz kakšnega android foruma, torrent strani,..?
PGD Grosuplje - SPLETNA STRAN | FACEBOOK
-
dultras1488
- GE: Litija
Samo originalne posodobitve. Nimam nobene aplikacije za zaklepanje in nastavitve na aplikaciji fure alert imam take kot ostali.
pravkar sem dobil mail od razvijalca aplikacije. Android je v novejsih posodobitvah onemogocil aplikacijam da bi obsle sistem zaklepanja tipkovnice
pravkar sem dobil mail od razvijalca aplikacije. Android je v novejsih posodobitvah onemogocil aplikacijam da bi obsle sistem zaklepanja tipkovnice
Vprašanje.... ali lahko dodam svoje zvoke za zvonenje v firealert.u?? ker tisti k jih mam so že na telefonu, rad pa bi da bi imel za zvonenje nekaj drugačnega, bolj prodornega..
hvala za vso pomoč
hvala za vso pomoč
Se da narediti,
v zvonenje telefona dodaj zvok, bo tudi viden v Fire Alertu.
lpU
v zvonenje telefona dodaj zvok, bo tudi viden v Fire Alertu.
lpU
Re: FireAlert aplikacija
Ve kdo za kakšno aplikacijo podobno FireAlertu samo da je na voljo tudi za operacijski sistem : IOS ?
Odg: Re: FireAlert aplikacija
Vsak mesec to kdo vprasa.Miiha napisal/-a:Ve kdo za kakšno aplikacijo podobno FireAlertu samo da je na voljo tudi za operacijski sistem : IOS ?
Ni je, ker aplikacije na iOS nimajo sistemskega dostopa kot pri Androidu. Za doloceno stevilko si lahko nastavis neko posebno zvonenje da bos vedel da je poziv. Te pa to ne resi pred tem da imas telefon na tiho (ceprav ce imas telefon na tiho verjetno tudi na intervencijo ne mores
Odg: Re: FireAlert aplikacija
b4d napisal/-a:Vsak mesec to kdo vprasa.Miiha napisal/-a:Ve kdo za kakšno aplikacijo podobno FireAlertu samo da je na voljo tudi za operacijski sistem : IOS ?
Ni je, ker aplikacije na iOS nimajo sistemskega dostopa kot pri Androidu. Za doloceno stevilko si lahko nastavis neko posebno zvonenje da bos vedel da je poziv. Te pa to ne resi pred tem da imas telefon na tiho (ceprav ce imas telefon na tiho verjetno tudi na intervencijo ne mores).
Ja sej tole je največji problem, mam nastavljeno posebaj zvonenje in vibracijo za določeno številko.. Ampak če imaš telefon na tiho pa stvar ne koristi...
Fantje, glede FireAlerta je tako, da zvoni tudi, ko je telefon nastavljen na vibriranje oziroma na tiho delovanje. Preverjeno in preizkušeno. Samo se je potrebno malo z nastavitvami poigrat. 
... sleep with one eye open ...
Metallica - Enter Sandman
Metallica - Enter Sandman
Fant preberi ponovno... Zadnja debata je tekla o iOS in na njem FireAlerta ni, no vsaj brez jailbreaka.
Mene zanim če pride ta aplikacija tudi za operacijski sistem WIndows ali je kakšna podobna aplikacija ?
LP Miha
LP Miha
Pozdravljeni!
Problemček! Stvar je taka...imam nov telefon (Samsung Galaxy S5) pred tem sem imel (Samsung Galaxy S3) na njem je aplikacija delovala prez problemov obklukano sem imel celo možnost, da nisem prejel SMS-ja (telefon) ampak samo sporočilo na program FireAlert. Sedaj ko imam novi telefon imam nastavljene popolnoma iste nastavitve ampak danes ko je bil test nisem dobil ničesar, samo klasični SMS. A morda kdo ve kaj bi bilo lahko narobe? Tudi gub (Block SMS je ''zamrznen'' pod njim pa piše This feature is not supported by the used android version) Ima morda kdo SGS5 pa mu firealert dela normalno?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Problemček! Stvar je taka...imam nov telefon (Samsung Galaxy S5) pred tem sem imel (Samsung Galaxy S3) na njem je aplikacija delovala prez problemov obklukano sem imel celo možnost, da nisem prejel SMS-ja (telefon) ampak samo sporočilo na program FireAlert. Sedaj ko imam novi telefon imam nastavljene popolnoma iste nastavitve ampak danes ko je bil test nisem dobil ničesar, samo klasični SMS. A morda kdo ve kaj bi bilo lahko narobe? Tudi gub (Block SMS je ''zamrznen'' pod njim pa piše This feature is not supported by the used android version) Ima morda kdo SGS5 pa mu firealert dela normalno?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
A je že kdo usposobil aplikacijo na windows phonu????
Živjo,
imam težavo z aplikacijo Fire Alert 2. Zadeva mi super deluje ob normalni uporabi telefona. Ko pa imam telefon povezan preko bluetooth na avto pa prejmem poziv, aplikacija odreagira (izpiše se poziv), vendar ni nobenega zvoka (niti za SMS niti od Fire Alert). Najverjetneje zadeva ni povezana toliko z aplikacijo, vendar je vseeno zelo zoprno, nimam pa pojma, kako bi zadevo uredil, da bo delovala.
Imam pa LG G2 mini z nameščenim sistemom android 4.4.2.
Že v naprej hvala za pomoč!
imam težavo z aplikacijo Fire Alert 2. Zadeva mi super deluje ob normalni uporabi telefona. Ko pa imam telefon povezan preko bluetooth na avto pa prejmem poziv, aplikacija odreagira (izpiše se poziv), vendar ni nobenega zvoka (niti za SMS niti od Fire Alert). Najverjetneje zadeva ni povezana toliko z aplikacijo, vendar je vseeno zelo zoprno, nimam pa pojma, kako bi zadevo uredil, da bo delovala.
Imam pa LG G2 mini z nameščenim sistemom android 4.4.2.
Že v naprej hvala za pomoč!
Ali ti BT v avtu podpira le klicanje ali tudi druge multimedijske možnosti?
Torej ali lahko tudi poslušaš glasbo iz telefona v avtu? V tem primeru boš slišal poziv, vendar moraš imeti na avtoradiu izbran BT kanal. Torej takrat ne smeš poslušati glasbe prek FM, CD, USB,...
Torej ali lahko tudi poslušaš glasbo iz telefona v avtu? V tem primeru boš slišal poziv, vendar moraš imeti na avtoradiu izbran BT kanal. Torej takrat ne smeš poslušati glasbe prek FM, CD, USB,...
PGD Grosuplje - SPLETNA STRAN | FACEBOOK