Spletna stran PGD Dole pri Litiji

Uporaba informatike v gasilstvu

Moderator: Vrsho

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Odgovori
Uporabniški avatar
Ninja
GE: Dole pri Litiji
Kraj: Dole pri Litiji
Kontakt:

Spletna stran PGD Dole pri Litiji

Odgovor Napisal/-a Ninja »

Ob letošnjem praznovanju 80 letnice delovanja, smo se odločili in ustvarili prvo spletno stran društva.

http://www.gasilci.dole.si

Lep pozdrav,
Nina
To je naše poslanstvo, naše življenje. To smo mi, gasilci!
Ž.Satler
Kraj: Zagorska dolina

Odg: Spletna stran PGD Dole pri Litiji

Odgovor Napisal/-a Ž.Satler »

V redu izdelana spletna stran in čestitke za takšen projekt :wink: Nekaj stvari bi pa vseeno popravil oz. dopolnil.

- Barvna shema strani mi je všeč, ravno prav rdeče in črne barve. Edina stvar, ki me je pri tem nekoliko zmotila so strele v ozadju. Izgleda že lepo, ampak se mi ne zdi, da to ravno paše zraven h gasilstvu. Sam bi namesto tega na podoben način izrisal ogenj (plamen) in ga postavil na tisto mesto, kjer so zdaj strele.
- Ko odpreš stran in vidiš tisti efekt na sliki na vrhu strani, izgleda super in nekaj posebnega, ampak ko nekaj časa bereš vsebino strani, te ta efekt lahko pri tem moti (vsaj mene je). Predlagam, da se ta efekt izvede samo, ko se stran odpre ali pa kadar z miško zapelješ čez sliko.
- Na strani z intervencijami bi jaz k vsaki od teh dodal še nekaj opisa posamezne intervencije in zraven prilepil še eno ali dve fotografiji.
- Na strani z vozili pogrešam več fotografij vozil.
- Stran s preventivo bi vsekakor morala biti bolj izpopolnjena, sploh zaradi krajanov, katerim lahko preventivni nasveti pridejo še kako prav. Napisati bi morali vsaj tiste osnovne ukrepe kaj storiti v primeru, če zagori maščoba na štedilniku itn.
- Pri kontaktu bi dodal še telefonsko številko in faks društva.

To je nekaj stvari, ki bi jih sam popravil, drugače pa še enkrat vse pohvale =D>
Odgovori