Spletna stran PGD Ptuj
Moderator: Vrsho
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Spletna stran PGD Ptuj
Stran je v končni fazi in bo kmalu odprta tako, da si jo boste lahko kmalu ogledali.
www.pgd-ptuj.si
www.pgd-ptuj.si

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
- Matej B.
- GE: Ptuj / Tržec
- Kraj: Ptuj - Tržec
- Kontakt:
Odg: Spletna stran PGD Ptuj
Ptujčani vse pohvale
Letos bo torej res prelomno leto za vaše PGD.
"Teorija brez prakse je kot voz brez akse!!!"
Komaj čakam da jo zalaufate 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
Tudi jaz komi čakam, da zaživi.
Bo tako vsaj širši krog uporabnikov oziroma širša javnost vedela katere projekte vse imate v teku. No jaz sem zvedel tako bolj mimogrede, upam da bo tudi kaj o tem govora na vaši net strani.
Bo tako vsaj širši krog uporabnikov oziroma širša javnost vedela katere projekte vse imate v teku. No jaz sem zvedel tako bolj mimogrede, upam da bo tudi kaj o tem govora na vaši net strani.
Čez slabi dve urci bo stran odprta za vso javnost.
LP!
LP!

To kar se Janezek nauči, to Janezek zna.
Letos ste pa pridni. Spletna stran, avti novi, dogradnja GD le tako dalje. Spletan pa je super 
Gasilci, bratje, vedno in povsod!!!
Zelo dobra spletna stran, bravo Ptujčani 
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
-
Gost
kaj širite neumnosti o prometni nesreči na polenšaku saj sploh niste ženski nič pomagali in niti se ni avto prevrnil na streho ampak na bok ' iz avtomobila smo jo rešili in tudi avto odstranili iz cestišča dobri ljudje ¸¸ če pa je za vas tehnični poseg vaše takratno divjanje po mokri cesti in skoraj povzročitev prometne nesreče pa imate resen problem gasilski pozdrav na pomoč in ne lastite si zaslug drugih ljudi ampak na dan z čisto resnico
Re: Spletna stran PGD Ptuj
Gost ti si p***jen
-
MSA
Vem, da ni tema o tem kar bom vprašal, ampak vseeno, zdaj je možnost, pa, da ne odpiram nove teme. Kot berem po spinu, je v vašem precej prometnih nesreč, čudim se pa številu tehničnih posegov. Na skoraj vsaki prometni nesreči rešujete s tehničnim posegom. Ali to lahko zagovarjate?
Brez zamere, ni pravociranje, le malo veliko se mi zdi.
-
jezni
Vse za Gešp denar... pa ni to osamljen primer... Tudi nadzor na tem bo nekoč prišel... tisti, ki vedo o čem govorim že vedo v čem je fora...MSA napisal/-a:Vem, da ni tema o tem kar bom vprašal, ampak vseeno, zdaj je možnost, pa, da ne odpiram nove teme. Kot berem po spinu, je v vašem precej prometnih nesreč, čudim se pa številu tehničnih posegov. Na skoraj vsaki prometni nesreči rešujete s tehničnim posegom. Ali to lahko zagovarjate?
Spletna stran PGD Ptuj
Nazaj na temo spletne strani.... meni že kakšne 2, 3 mesce kaže samo tole:

Facebook stran društva pa ima zadnjo objavo 14. Januarja. Kako to, da ste opustili vse skupaj?

Facebook stran društva pa ima zadnjo objavo 14. Januarja. Kako to, da ste opustili vse skupaj?
Lp, Luka
Kjer je problem, je tudi rešitev.
Kjer je problem, je tudi rešitev.
Naj bi že zaživela mesec nazaj, pa ne vem zakaj??
Spletna stran naj bi začela delovat čez kakšnih 10 dni. 
Okoliščine v katerih se požar razvija niso vedno enake.