Mislim, da smo morali kar eden drugega siliti domov...dalija napisal/-a:Še z moje strani vsa zahvala Postonjčanom, pridružujem se vsem mislim, ki so jih izrekli moji predhodniki
...če pa povem na koncu samo to, da sem morala moje marostarje dobesedno nagnati domov
...sem povedala vse...
L.P.
dalija
DAN FORUMA 2007
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Jure gasilska žena je nekaj posebnega.
Marsikaj mora požret čez celo leto, potem pa greva za zahvalo na gasilsko veselico in kaj se zgodi tam?
Daj pomagaj malo!
Jaz nerabim plesat, njej pa ni dolgčas!
Nikoli pa zaradi moje drage nisem šel prej domov.
Tako, da te Jure tu glih ne razumem, mislim da jo razvajaš!
Marsikaj mora požret čez celo leto, potem pa greva za zahvalo na gasilsko veselico in kaj se zgodi tam?
Daj pomagaj malo!
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Janko, jaz sem še relativno mlad. Ko bom imel toliko izkušenj kot ti, bo tudi moja že vsega hudega vajena. Do takrat bom pa raje priden.jdrozg napisal/-a:Jure gasilska žena je nekaj posebnega.
Daj pomagaj malo!
Saj bo še kakšen dan foruma ki ne bo na 6. oktober.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
Seznam za ponovni tisk majic je naslednji:Na pikniku je bil velik interes za Gorenjske majice.
Kdor jo hoče imeti naj mi napiše ZS.
Cena je 5 evrov + poštnina.
Naročila sprejemam do 15.10.2007 0b 22:00.
Koda: Izberi vse
- M-Coky (M)
- sodelovec (XL)
- Mirček (XXL)
- marcelino (2 XL in L)
- man260 (XXL)
- toma (XL)
- Argos (L)
- mattej (M)
- gapi (L)
- Rafter (XXL)
- ANDY (XXL)Samo povejte kdaj in kje, Dvorjančanki sma zraven.darko napisal/-a:Suzanca povej kdaj ga boš rezala (pršut ne pa prst kot .....), se pridružimo.
darko
LP
Pridna dekleta pridejo v nebesa, poredna pa vsepovsod!
Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
Ker sem bil prvič na DF mi je bilo prijetno spoznavat nove prijatelje,ki si dopisujemo ali se beremo preko foruma.
Kljub slabemu vremenu se je organizator maksimalno potrudil da je bilo vzdušje enkratno.
Imel sem pač srečo da sem bil v prvi skupini ,ki si je ogledala jamo in njene lepote. Res smo imeli kaj videti.
Vsem tistim, ki so imeli pri organizaciji DF prste zraven najlepša hvala

ps
Nikoli pa ne bom pozabil velikosti pikad marsikdo je takole pogledal

Kljub slabemu vremenu se je organizator maksimalno potrudil da je bilo vzdušje enkratno.
Imel sem pač srečo da sem bil v prvi skupini ,ki si je ogledala jamo in njene lepote. Res smo imeli kaj videti.
Vsem tistim, ki so imeli pri organizaciji DF prste zraven najlepša hvala
ps
Nikoli pa ne bom pozabil velikosti pikad marsikdo je takole pogledal