DAN FORUMA 2007
Moderator: Peter
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
To ,da so kolegi iz Postojne dobri organizatorji se je pokazalo že pri podelitvi o opravljenem tečaju za VGČ in o tem ni dvoma.
Me pa zanima tako malo tista obljuba od Suzance in njen štrudelček.Mi je pa kar malo žal ,da se nisem mogel prifočkat zraven,kajti služba je le služba.
No morda pa bo tako srečanje kdaj na našem koncu z ogledom rudiškega muzeja ,ter vožnjo z flosom po reki Dravi,pravim morda ,ker nevem točno kdo o tem odloča.
Skratka važno je ,da ste se imeli lepo in da ste varno prispeli domov.
Me pa zanima tako malo tista obljuba od Suzance in njen štrudelček.Mi je pa kar malo žal ,da se nisem mogel prifočkat zraven,kajti služba je le služba.
No morda pa bo tako srečanje kdaj na našem koncu z ogledom rudiškega muzeja ,ter vožnjo z flosom po reki Dravi,pravim morda ,ker nevem točno kdo o tem odloča.
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.
NA POMOČ !
NA POMOČ !
Ja danes je rekel da so že v hladilniku...tak da vabilo na degustacijo kmalu pričakujemLeyca B napisal/-a:Blo je odlično, tak kot vedno..Vse pohvale organizatorjem.
Hvala MICKA, svoje selektorsko delo si opravil profesionalno..![]()
Suzy, kaj misliš, naju bo povabil na borovničke?
![]()
![]()
LP
LP
Suzy
Če v življenju srečaš limono, kupi tequilo in sol ter pokliči še mene 
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Evo , pa imamo prizorišče za dan Foruma 2008 !toma napisal/-a:To ,da so kolegi iz Postojne dobri organizatorji se je pokazalo že pri podelitvi o opravljenem tečaju za VGČ in o tem ni dvoma.
Odločajo pa moderatorji z Milanom in Petrom na čelu. Odloči pa potem Milan!
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
No nekja slikc je tudi meni ratalo in si jih lahko ogledate tule:
http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=367
Malo več je jame, za ostale, zlasti v tekmovalnem delu, pa naš aparat ne zmore
Za trud organizatorjem pa čista 10, smo tudi na dež pozabili
.
LP
Janez
http://www.pgd-topole.si/galerija/thumb ... ?album=367
Malo več je jame, za ostale, zlasti v tekmovalnem delu, pa naš aparat ne zmore
Za trud organizatorjem pa čista 10, smo tudi na dež pozabili
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Ja Barbi glede vremena je tako, da bo treba v avto pogledat kakšno vreme je biloBarbi k napisal/-a:Bilo je fenomenalnalno dobro.Čestitke in pohvale organizatorjem.
Kar se pa vremena tiče... pa sej ni blo tak hudo.
![]()
![]()
Se že veselim naslednjega srečanja!![]()
LP
Nevem kam ga naj damo očistit :oops:bo treba kar rokave zavihat
Nič na suho!
http://www.gasilcidvorjane.com
http://www.gasilcidvorjane.com
No da še jaz podam svoj komentar, blo je super, pa vreme...
Ampak če je taprava družba, tko kot je bla nas prav nič ni oviralo vreme.
Imeli smo se fajn, uživali pa dob'r jedli. Hvala organizatorjem za tako čudovit dan.

Ampak če je taprava družba, tko kot je bla nas prav nič ni oviralo vreme.
Imeli smo se fajn, uživali pa dob'r jedli. Hvala organizatorjem za tako čudovit dan.
Vse, česar popolnoma ne obvladamo, je nevarno. In to, kar obvladamo, je še nevarnejše; potem postanemo lahkomiselni.
Pavel Razboršek
Pavel Razboršek
- Mateja
- HazMat Team
- Kraj: Topole in Gornji Logatec
- Kontakt:
Lep pozdravček tudi od naše družinice. Zavzeti forumovcem in forumovkam smo se pridružili šele popoldne, smo imeli pa zato najmlajšega gasilčka pri sebi (Klemen je star 7 mesecev).Marjetica napisal/-a:seveda, če nimaš te smole, da te kdo po nosu![]()
Resnično sem vesela, da sem vas nekatere osebno spoznala, še posebej tebe Marjetica
Drago, ja, bomo delali na tem, da se bomo videli prej kot na Klemenovi poroki
Hvala organizatorjem!
Aha, za kavo pa velja
Znanost se ni začela z nami.
Veseli me, da ste se imeli fajn in ste vsi domov prišli živi in bolj ali manj zdravi. 
Hvala Janezu in Marjetici za sojenje
, HotBirdu za pomoč v zgodnjih jutranjih urah.
mitja1santelj in MaV bosta v kratkem odlikovana za hrabrost, ker sta se spretno izmikala ponesrečenim metom pri metanju pikad
.
Posebna zahvala gre vsem, kateri ste v večernih urah dali eno roko pri pospravljanju šotora, klopi in miz. Kar pa ni pomenilo, da je piknika konec. Pevci že veste za kaj.
Najbolj vztrajni smo z Volkcom na čelu pospravljali še celo nedeljsko dopoldne.
Upam, da se vidimo naslednje leto še v večjem številu.
p.s. Ko dobim fotke (skupinska) boste prvi izvedeli.
(s)mejte se.
Hvala Janezu in Marjetici za sojenje
, HotBirdu za pomoč v zgodnjih jutranjih urah.mitja1santelj in MaV bosta v kratkem odlikovana za hrabrost, ker sta se spretno izmikala ponesrečenim metom pri metanju pikad
. Posebna zahvala gre vsem, kateri ste v večernih urah dali eno roko pri pospravljanju šotora, klopi in miz. Kar pa ni pomenilo, da je piknika konec. Pevci že veste za kaj.
Najbolj vztrajni smo z Volkcom na čelu pospravljali še celo nedeljsko dopoldne.
- Od tega trenutka naprej je razpisana tiralica za tistim, kateri je odnesel obogateno kost
zadnje preme "kralja" živali.

Upam, da se vidimo naslednje leto še v večjem številu.
p.s. Ko dobim fotke (skupinska) boste prvi izvedeli.
(s)mejte se.
No tudi jaz moram pohvalit vso organizacijo
. Bilo je fantastično. Bil sem prvič na srečanju forumcev in odnesel dober vtis, vreme je res malo pokvarilo čudovito vzdušje ampak važno je , da smo se fajn imeli ter se srečali in spoznali med seboj. Na žalost sem pač moral zaradi tehničnih ovir zapustit pred koncem piknik ampak bom zato drugo leto ostal dalje. Posebna hvala tudi kolegom gasilcem iz PGD - Postojne.
So dnevi,ki so vredni spomina in so dogodki,ki ti ostanejo spomin za vedno...