HotBird napisal/-a:Mogoče je imel v mislih datum srečanja...
Tudi jaz mislim, da je PeroG imel v mislih datum srečanja v Postojni in ravno ta datum nas bo Zasavce malo scat peljal, ker imamo najverjetneje regijske "dirke" tisto soboto .
Ljubljanska zasedba, bomo spet kakšne majice naredili?
Jaz sem za, čeprav zdaj nisem več iz LJ in bo ljubljanska ekipa morala tokrat peljati dva rokovnjača namesto enega - Gapija in mene.
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
HotBird napisal/-a:Mogoče je imel v mislih datum srečanja...
Tudi jaz mislim, da je PeroG imel v mislih datum srečanja v Postojni in ravno ta datum nas bo Zasavce malo scat peljal, ker imamo najverjetneje regijske "dirke" tisto soboto .
Jezni pozdrav, BAČO
No sedaj bom videl kaj ti več pomeni : gasilstvo ali dirke !
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
BAČO napisal/-a:
Če se pa temu reče gasilstvo, potem pa ni čudno, da ima veliko ljudji o nas takšno mnenje .
BAČO, to je druženje gasilcev iz cele Slovenije. Kolko krat v letu pa se še vidimo forumovci drugače? Večina tisti 1X na Dan F in to je to, če pa zraven še kaj pa tud ni nič tak hudega. Gasilci smo tud samo ljudje.
Jure Čokl napisal/-a:Ljubljanska zasedba, bomo spet kakšne majice naredili?
Jaz sem za, čeprav zdaj nisem več iz LJ in bo ljubljanska ekipa morala tokrat peljati dva rokovnjača namesto enega - Gapija in mene.
Znaša točno 1 kilo zamaškov po osebi. Vsak posameznik pa jih lahko vplača tudi več --- je dobrodošlo
lp
Pozdravljeni!
Pa kaj ste normalni?
S Štajerske bomo vozili zamaške v Postojno, potem pa iz Postojne na Štajersko. Malo za šalo, malo zares.
Omogočite nam vplačilo vstopnine v Mariboru (ko pripeljemo naslednjo pošiljko)
Znaša točno 1 kilo zamaškov po osebi. Vsak posameznik pa jih lahko vplača tudi več --- je dobrodošlo
lp
Pozdravljeni!
Pa kaj ste normalni?
S Štajerske bomo vozili zamaške v Postojno, potem pa iz Postojne na Štajersko. Malo za šalo, malo zares.
Omogočite nam vplačilo vstopnine v Mariboru (ko pripeljemo naslednjo pošiljko)
Lep dan še naprej!
Martin
Martin - nič ne bomo zbirali zamaškov za DAN FORUMA, to je bila malo prehitra poteza v razmišlanju, pa sva se z Milanom malo pomenila in zaključila da bomo domov peljali samo tiste zamaške ki bodo padli v škatlo iz pijač ki bodo na razpolago na srečanju. Zmenjeno!!
SAJ res - ali že kdo ve kakšen je program, kaj se bo jedlo in pilo, kaj bomo počeli čez celi dan- razen ogled jame.....- -se opravičujem sem pač radoveden.
"Prehitevajte brez skrbi, saj vas bom izrezal iz pločevine. Vaš gasilec."