V NESREČI REŠILCA UMRL 66-LETNIK

Nove novice objavljajte v Novicah na prvi strani portala (www.gasilci.org)!
Uporabniški avatar
boštjančk
Kraj: povžarija

Odgovor Napisal/-a boštjančk »

Mene pa samo zanima, ali bodo na koncu spet najbolj umazani gasilci, saj pravijo, da PRD deluje pod okriljem GZS?

Umazani poleg vseh reševalnih postaj v RS, ki delujejo legitimno in pod okriljem ministrstva za zdravje.

Sicer pa takšnih in podobnih dežurstev ne bi smeli opravljati niti zasebniki z koncesijo za neurgentne ali sanitetne prevoze( pacient, rešilko, reševalec,...), vsaj po besedah gospe Štok-ove.
Gobc me je zmer tepu!
Bivši član povžarske konjenice
Uporabniški avatar
metodg
GE: PGD Brezje na Gor.
Kraj: Brezje na Gorenjskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a metodg »

Rad bi pojasnil nekaj stvari, ker so začele krožiti dezinformacije.
PRD Paramedic ni pod okriljem GZS, niti ni pod okriljem GZ občine Radovljica. Društvo kot društvo z gasilci nima nobene povezave in povsod deluje popolnima samostojno. Res je, da imajo prostore v GD in da so v društvo včlanjeni tudi nekateri gasilci. PRD Paramedic nam na naših vajah in intervencijah nudi podporo izključno v smislu PRVE POMOČI in nič drugače. Takrat delajo striktno po navodilih vodje intervencije.

Še enkrat. PRD Paramedic je svoje društvo, ki deluje popolnoma samostojno in ima z gasilci samo to, da ima prostore v PGD in da so člani PRD Paramedic tudi nekateri gasilci. Za svoje delo so odgovorni sami.

Metod GABER, poveljnik GzOR
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
n.n.

Odgovor Napisal/-a n.n. »

Ah dej no Metod...zej ga pa že malo lomiš!!!!
Pa se ja ne sramuješ povedati, da je vodstvo Prd Paramedic v osnovi skoraj isto kot Pgd Radovljica.
Me prav zanima s katerim vozilom bodo sedaj hodili na "intervencije"...čudil se ne bi,če bi kar z gasilskim.
GASILEC 1

Odgovor Napisal/-a GASILEC 1 »

AndrejŠ: se mi kar zdi kje si to videl. Ali gre za anarhijo ali ne bi težko rekel...nekateri bi bili radi vse :)
Drugače pa mislim, da je na to temo bilo povedanih že preveč besed in sedaj je na "prikoritnikih", da nekaj ukrenejo.... čas bi že bil, mar ne?
Uporabniški avatar
metodg
GE: PGD Brezje na Gor.
Kraj: Brezje na Gorenjskem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a metodg »

Dragi n.n...

Nimaš ja..., da bi se predstavil.

Jaz sem lahko tudi v vodstvu lovske družine... Gasilci in lovci lahko sodeujemo tudi v kakšni intervenciji, ampak, če bodo lovci na svojem področju nekaj naredili narobe, bodo sami odgovorni za to...

Povedal in pojasnil sem svoje in o tej temi ne mislim več polemizirati...

Metod G.
Bomo zmogli??? BOMO JA!!!! ... je rekel mojster MIHA.
Uporabniški avatar
Gregor K.
moderator
moderator
Kraj: Nekje na poti...
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gregor K. »

Metod dobro da nisi omenil ribičev namesto lovcev. :twisted: :lol:
To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)

In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...

http://www.facebook.com/pgdokonina
n.n.

METOD:ja..a ali ne imeti ja..a . Kakor koli dobro veš in si seznanjen z zadevo kako je organizirana in točno veš, da je v društvu cel kup najstnikov, ki še zase ne znajo poskrbeti,potem bodo pa za druge. Za njih je IN le to da imajo čez svoja vozila nalepljeno Paramedic in sedaj smo pa mi glavni na vasi.
Povezava gasilci-lovci je bila edino lovska kot pa smiselna.
Točno veš kaj sem mislil in točno veš, da je samo društvo morda že urejeno kot samostojno..je pa daleč od tega,da bi tudi delovalo tako.Gasilci Pgd Radovljica imajo veliko pri tem...pa ne se zdej špilat slepih miši no! Preberi si komentar AndrejaŠ kako se nekateri lepo pošiti...tako da že sami ne vedo kaj so..gasilci ali reševalci...opa!...kvazi reševalci. :D
Rafter
moderator
moderator
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Rafter »

n.n., pojma nimaš, kaj govoriš. Raje preberi svoje poste, preden jih pošlješ na forum. Bluziš in bluziš, poveš pa nič pametnega.
GASILEC 1

Odgovor Napisal/-a GASILEC 1 »

Kot zasledujem na teh straneh,je iz nesrečnega dogodka v Šentjerneju sedaj ta prerasel v vojno med določenimi forumovci. Ah dejte no imejte se radi :D
Z N.N. se strinjam, da so to mladi fantje in da res skoraj vsi izhajajo iz gasilskih vrst...Zadnje sklepe in obtožbe,ter kazni pa naj za to dejanje določijo pristojni. Toča je potolkla pridelek in zvoniti je prepozno...sedaj je pomembno, da se zadeva zorganizira kot je potrebno in da poskrbimo,da do neljubih dogodkov ne bi več prišlo.
NA POMOČ in čim mirnejše prihajajoče praznike želim.
n.n.

Metod jest sm MATEJ BRUS in Pgd Lesce!
n.n.

tak tako..to sem jaz :)
UPORABNIK

Odgovor Napisal/-a UPORABNIK »

n.n. KDO SI ŽE TI? KAKŠNO FUNKCIJO IMAŠ V PGD?
n.n.

sem navaden gasilcek kuharcek, ki se preveč napenam pa prevec sem pametn, da bi se z vami se naprej pogovarjal.

L.P. Adijo!
n.n.

Pa se to sem pozabil povedat, da mobitele prodajam tako ce kdo kaksnega potrebuje ni problema - Dobi popust.

Zdej pa res adijo.
UPORABNIK

Odgovor Napisal/-a UPORABNIK »

Hudiča!!!! Kdo sem potem jaz????? Edina dezinformacija je bila kuharček tako da....res patetično, da se moraš podpisovati v mojem imenu! Upam, da te nekega dne spoznam k nisem vedu da: "hudiča imam dvojnika."Hvala bogu da imam sodelovca k je mal več internetkar,da me opozori na take modelčke na forumih. No ja ena je enkrat izjavlja: "Za dobrim konjem se uvijek prašina diže!" Tko da zgleda že tako :)
P.s. Glede na to da mi očitno želiš vse naj,naj pol si potencialen kandidat še za določene ostale traparije...a pišeš tudi po tujih vozilih?
Recimo vozilih meni dragih oseb? Trenutno si v ožjem izboru.

Lep pozdrav!

matej-Pgd Lesce

p.s. vse sledeče objave bodo izključno pod prijavljenim imenom...da se muloti ne bodo preveč hecal
Zaklenjeno