Regijsko tekmovanje Gorenjske
- Peter
- Upravnik

- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Regijsko tekmovanje Gorenjske
V soboto, 4. oktobra, bo pri osnovni šoli v Radovljici potekalo regijsko tekmovanje Gorenjske. Dopoldanski del, v katerem bodo nastopale mladinske ekipe, se bo začel ob 8.00, popoldne pa bodo priložnost za prikaz svojih spretnosti dobili še ostali, ki bodo s tekmovanjem začeli ob 13.00
No super!
Do pričetka tekmovanja je še 32 ur, mi pa nimamo ne uradnega obvestila o tem, kdaj se tekmovanje prične, ne o tem, kdaj nastopijo naše ekipe, niti kje to tekmovanje sploh bo in niti kako bomo 40 ljudi spravili v Radovljico.
Zdaj me pa zanima, kje si ti, Peter, dobil te podatke (CIA, KGB...)?
Niti ne tako LP! Jani

Do pričetka tekmovanja je še 32 ur, mi pa nimamo ne uradnega obvestila o tem, kdaj se tekmovanje prične, ne o tem, kdaj nastopijo naše ekipe, niti kje to tekmovanje sploh bo in niti kako bomo 40 ljudi spravili v Radovljico.
Zdaj me pa zanima, kje si ti, Peter, dobil te podatke (CIA, KGB...)?
Niti ne tako LP! Jani
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
CIA metodg
. Tvoji GZ je bilo poslano po e-pošti - prejemnik g. Mertelj. Sicer pa ni nič tajnega, tako da bom datoteke pripel objavi, če še koga zanima.
- Priponke
-
- Razpored tekmovanja.doc
- Razpored tekmovanja
- (361.5 KiB) Prenešeno 201 krat
-
- Prijavni list.doc
- Prijavni list
- (289.5 KiB) Prenešeno 144 krat
-
- Sodniki-03.doc
- Seznam sodnikov
- (308 KiB) Prenešeno 254 krat
- Jure Čokl
- Piranja
- GE: Lukovica
- Kraj: Trnjava
- Kontakt:
Regija 1 je danes imela regijsko tekmovanje kljub dežju. Je pa bilo pestro, res. Nekaj med Camel trophy in vaterpolom.
Ampak na koncu je bilo vse v redu, čeprav se bojim, da pritožb ne bo manjkalo... 
"Čoklu kot ponavadi goflja prehiteva pamet. P.S.: Puno priča, malo radi!" Anonimni gost, 30. oktober 2005
- Peter
- Upravnik

- Kontakt:
Rezultate regijskega tekmovanja gasilskih zvez Gorenjske 2003 lahko dobite na naslovu
http://www.gasilci.org/2003/regijsko/index.html
http://www.gasilci.org/2003/regijsko/index.html