NATALIJA napisal/-a:..... in sedaj so vsa gasilska društva iz Savinjske doline na slabem glasu ............

Ne bi rekel, jaz operiram samo z imeni in ne posplošujem. Res pa je, da moram na domači spletni strani prilagajati resnico, ker jo berejo otroci in starši, tukaj pa ne zahajajo, zato sem lahko čisto konkreten.
Zato lahko zatrdim, da so društva imela vse lepo pošlihtano, se pravi razvoze mentorjev, razvoze otrok, redarsko službo, kontakti so bili prijazni in prijateljski, za povrh je služilo še lepo vreme in res bi bilo lahko lepo srečanje, če ne bi bilo....
Potem se pa seveda začnejo iskati še druge napake in vsak nekaj doda.
Jaz bi recimo dodal še, da sem videl stojalo za vezanje vozlov, pa mi je delovalo nekam čudno. Pa me zanima mnenje tistih, ki ste tekmovali s starejšimi skupinami. Kajti tam so bile neke rinke in ne vem, čemu so služile. Mentroji so se sicer pritoževali, da so morali vezati skozi te rinke, pa mi ni čisto jasno kako, saj je stojalo za vezanje vozlov lepo narisano z vsemi dimenzijami in celo poslikano in na njem ni nobenih rink.
In, če imam prav, da so bile vrvi v rinkah, kje je bilo vodstvo tekmovanja, da je takšno stojalo dovolilo uporabljati.
Odgovor že vem, ga je podal poveljnik GZS na razglasitvi: "Da je za vse enako".
No ja, mogoče se pa motim in se sploh ne bi smel vtikati na področje, kjer nisem imel tekmovalne enote.
Namenoma pišem tekmovalne, naj cmaka kdorkoli, da je to srečanje, sem že enkrat napisal, da je to malo morgen. To je tekmovanje najhujše vrste, kjer je razočaranje toliko večje, saj so v ekipi samop trije tekmovalci, pri devetih se razočaranje hitro pozabi in se družba razživi. Tu pa vsak tuhta, kaj je zagrešil, čeprav ni naredil nič narobe, ampak ga je oškodoval sodnik, na koncu pa še tekmovalni odbor.
LP
Janez