Požar hiše v Veliki Pirešici
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
icko te morem razocarat!
sem bil udelezen na intervenciji vendar taksnih podrobnosti ne vem!
je pa mislim da danes analiza intervencije potem bomo pa lahko kaj vec povedali!
ko bom vedel kaj vec ti lahko sporocim in se lahko udelezis analize, glede na to da si blizu!
sem bil udelezen na intervenciji vendar taksnih podrobnosti ne vem!
je pa mislim da danes analiza intervencije potem bomo pa lahko kaj vec povedali!
ko bom vedel kaj vec ti lahko sporocim in se lahko udelezis analize, glede na to da si blizu!
Za pamet pravijo, da je edina stvar, ki je pravično razdeljena na svetu! Vsak zase pravi, da jo imama največ na svetu!
Lep pozdrav Uros
Lep pozdrav Uros
Re: požar
LAHKO POVEM ZAKAJ NEPARNO STEVILO KER SEM JAZ PORABIL TISTO ENO JEKLENKO!keljo napisal/-a:
Kako to da je porabljeno neparno število jeklenk?
A se ne hodi v paru v ogenj?
KO SE JE INTERVENCIJA ZAKLJUCEVALA JE BILO POTREBNO ODPRETI STENO IN STRESNE ZIDAKE IN SEM UPORABLJAL ZASCITO DIHAL!
VERJETNO NEBI BILO POTREBNO VENDAR JE ZDRAVJE NAJVEČJE BOGASTVO!
BI PA POZVAL SE KAKSNE GOSTE DA KOMENTIRAJO INTERVENCIJO KER SAM NE POZNAM DOVOLJ DOGAJANJA!
MOGOCE BO PA KAJ KOMENTIRAL GOST nekdo iz zalca, KI TAKO VSE VE!
Za pamet pravijo, da je edina stvar, ki je pravično razdeljena na svetu! Vsak zase pravi, da jo imama največ na svetu!
Lep pozdrav Uros
Lep pozdrav Uros
uros11 napisal/-a:LAHKO POVEM ZAKAJ NEPARNO STEVILO KER SEM JAZ PORABIL TISTO ENO JEKLENKO!keljo napisal/-a:
Kako to da je porabljeno neparno število jeklenk?
KO SE JE INTERVENCIJA ZAKLJUCEVALA JE BILO POTREBNO ODPRETI STENO IN STRESNE ZIDAKE IN SEM UPORABLJAL ZASCITO DIHAL!
VERJETNO NEBI BILO POTREBNO VENDAR JE ZDRAVJE NAJVEČJE BOGASTVO!
BI PA POZVAL SE KAKSNE GOSTE DA KOMENTIRAJO INTERVENCIJO KER SAM NE POZNAM DOVOLJ DOGAJANJA!
MOGOCE BO PA KAJ KOMENTIRAL GOST nekdo iz zalca, KI TAKO VSE VE!
A mi lahko poveš zakaj vpiješ? Piši z malimi črkami razen tistega kar mora biti z veliko.
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Mislim, da število porabljenih jeklenk ni merilo za ocenjevanje poteka intervencije. Jaz sicer ne hodim v ogenj ampak v notranji napad. Pri tem gledam, da to počneva vsaj dva, če smo trije nisem nič jezen.keljo napisal/-a: Kako to da je porabljeno neparno število jeklenk?
Tako da, šteti jeklenke in jih parčkati, ali pa ne parčkati, tu ni relevantno.
Mene zanima koliko je bilo porabljenega gasilnega sredstva, glede na kar nekaj prisotnih GVC-jev?
LP iz Celja Tomaž K.
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
Pot do znanja je dolga, življenje pa kratko. (Hipokrat)
mislim da kar veliko preko 5000l!
spet na pamet!
je pa v neposredni bližini hidrant tako da nevem tocnega števila ker se je GVC 16/25 (Vel. piresica) napajalo iz hidranta!
kot sem ze povedal vec po analizi!
spet na pamet!
je pa v neposredni bližini hidrant tako da nevem tocnega števila ker se je GVC 16/25 (Vel. piresica) napajalo iz hidranta!
kot sem ze povedal vec po analizi!
Lep pozdrav Uros
Lep pozdrav Uros
Če čestitam društvom, da jim je uspelo priti do teh vozil še ne pomeni, da sem jim za to nevoščljiv.Indijanec napisal/-a:Kolikor pa je meni znano, Pa Uredba govori O MINIMALNI opremi, katero mora imeti društvo določene kategorijetomo napisal/-a:Čestitke društvom za opremljenost z vozili. Kolikor vem društvom I kat. ne pripada 24/50.
Eno je minimalno, drugo pa je, kaj operativni načrt v občini predvideva za določeno društvo. Če predvideva helikopter, ga župan sofinancira in društvo zagotovi pilota, potem se mi lahko na glavo postavimo, pa ta helikopter bo v tem društvo.
Lahko smo še toliko ljubosumni in nevoščljivi, nam ne bo nič pomagalo, le to bomo pokazali s tem, da smo pravi Slovenci
LP
?
Kako to da je uporabljeno liho število IDA?
Ni potrebno hoditi v paru, kakšna je bila taktika?
Ni potrebno hoditi v paru, kakšna je bila taktika?
lp Beatus
Re: ?
Imaš obrazloženo malo višje, samo prebrati je treba...beatus napisal/-a:Kako to da je uporabljeno liho število IDA?