Požar hiše v Veliki Pirešici

Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj

Objave gostov bodo dodane po odobritvi moderatorja.
Uporabniški avatar
toma
Kraj: Mežica

Odgovor Napisal/-a toma »

Primož V. napisal/-a:Da ne bo več ugibanj o uporabljenih jeklenkah IDA, pa zakaj liho število pa...

Pri nas v polnilnici IDA smo po intervenciji napolnili 14 kom. 300b tlačnih posod in 2 kom. 200b jeklenke.
Vse pa so bile uporabljene prav v zgoraj omenjenem požaru
Bolj kot poraba samega zraka in ali je to 13 ali 14 jeklenk me zanima sam potek gašenja v notranjosti in sam vstop v stanovanje.
Gasilec znanja ne proda , ampak ga podari.

NA POMOČ !
Uporabniški avatar
beko15
Kraj: Velika Pirešica
Kontakt:

pozdravljeni

Odgovor Napisal/-a beko15 »

no bom pa jas nekaj napisal kot prvi napadalec.Mi smo vstopili v stanovanje z enim napadom in pričeli gasiti ker je bil ogenj med strešniki in stanovanjem je bil ze tu vecji problem ker sma morala najprej odstraniti lesen stop da sma prisla do pšozara. sočasno z najinim vstopom je bil namescen tudi izpihovalec. Napad po alominjasti lestvi so pa naredili PGD Žalec
moram pa pripomniti, da je iz požara bila rešena tudi želva
ko najdem slike posljem tudi te
pa NA POMOČ
kjer se kadi tam smo pa mi
tjasa24
GE: velika piresica

Odg: Požar hiše v Veliki Pirešici

Odgovor Napisal/-a tjasa24 »

Najlepsa hvala vsem gasilcem ki ste uspeli pogasiti nase mansardno stanovanje. Čeprav je od tega ze 14 let se se zdaj bojim ognja saj kot 12 letni otroki je bila to zame travmaticna izkusnja. Najhujse je blo videti ko vse izgoreva pred tvojimi očmi vsi spomini in vse tvoje stvari saj smo prakticno ostali brez vsega edina sreca je bila v tem da se pozar ni zgodil ponoči in da sma z mami lahko pravo časno odhitele iz gorečega stanovanja. HVAlA!!! ❤️❤️ in hvala za rešeno želvo :)
Odgovori