Likanje je nevarno
Pravila foruma
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
Pravila podforuma »UČIMO SE NA ABC«
- odgovarjate tako, da napišete samo črko pred odgovorom za katerega menite, da je pravilen
- praviloma je samo eden odgovor pravilen, če jih je več ali je potrebno kako drugače napisat odgovor, sestavljalec to tudi posebej napiše
- komentiranje odgovorov ni dovoljeno dokler sestavljavec ne poda pravilnega odgovora
- odgovarjajte »z glave« in šele potem iščite po literaturi, kajti le tako boste preverili svoje znanje
- Oskar
- Naj forumovec 2004

- Kraj: Malečnik
- Kontakt:
Likanje je nevarno
Po dolgeč času sem spet začel malo "zažigat" v moji garaži.
Na likalno desko sem dal gasilsko srajco. Nanjo položil likalnik in ga nastavil na bombaž. Uporabil sem nekoliko starejši likalnik brez vode za proizvajanje pare.Kaj se je zgodilo čez 60 minut ?
a. srajca je zagorela a ogenj se ni širil naprej
b. srajca je zagorela in ogenj se je širil po likalni deski
c. na srajci je nastal samo rjavi madež v obliki grelne površine likalnika
d. nič se ni zgodilo, le srajca je bila zlikana v velikosti grelne površine likalnika
e. pozabil sem na poizkus in sedaj so pri meni bivši sodelavci- gasilci
Na likalno desko sem dal gasilsko srajco. Nanjo položil likalnik in ga nastavil na bombaž. Uporabil sem nekoliko starejši likalnik brez vode za proizvajanje pare.Kaj se je zgodilo čez 60 minut ?
a. srajca je zagorela a ogenj se ni širil naprej
b. srajca je zagorela in ogenj se je širil po likalni deski
c. na srajci je nastal samo rjavi madež v obliki grelne površine likalnika
d. nič se ni zgodilo, le srajca je bila zlikana v velikosti grelne površine likalnika
e. pozabil sem na poizkus in sedaj so pri meni bivši sodelavci- gasilci
Pirotehniki so zelo iskani, še posebej ko kaj narobe naredijo !
Odg: Likanje je nevarno
c 
Star pregovor pravi ,če vprašaš takoj si nevednež 5min ,če ne vprašaš nikoli si nevednež celo življenje. 
::: C ::::
"For who so ever shall call upon the name of the Lord,shall be saved"
"C", čeprav je v "E" več resnice
Polovično znanje je nevarnejše od neznanja (bolivijski)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
V vsem imenitno bi uspeli, če dvakrat bi lahko začeli (Johann W. Goethe)
Odg. C
Lp Mirček
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )
041 343 226
Razumen človek je tu in tam prisiljen da se napije , da bi lahko preživel z norci ( Hemingway )