Živjo
Zanima me, če morajo mladinci ob vaji nujno nositi mladinske uniforme in čelade (tiste manjše) oz če so čelade nujno potrebne na tekmovanju. Ali imajo mladi lahko oblečene delovne uniforme društva.
Prosim za čimprejšen odgovor če kdo ve
HVALA
Lep pozdrav
Tadej
Oprema mladincev na izbirnem tekmovanju Švedska 2007
Moderator: mailo
Pravila foruma
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
V tem forumu veljajo splošna pravila foruma, ki jih dobite tukaj
- Janez Koncilija
- Naj forumovec 2006
- Kraj: Topole
- Kontakt:
Re: Oprema mladincev na izbirnem tekmovanju Švedska 2007
Težko je tukaj biti pameten, ker je potem na tekmovanju lahko tudi drugače. Informacijo bom jutri iskal na GZS, vendar je moje mnenje, da sta "veljavni" obe uniformi, se pravi srajce z rumenimi žepi, hlačami in čelado, obutev superge ali čevlji in pa modra delovna obleka.tsinkov napisal/-a:Živjo
Zanima me, če morajo mladinci ob vaji nujno nositi mladinske uniforme in čelade (tiste manjše) oz če so čelade nujno potrebne na tekmovanju. Ali imajo mladi lahko oblečene delovne uniforme društva.
Prosim za čimprejšen odgovor če kdo ve
HVALA
Lep pozdrav
Tadej
Več pa jutri, če bom informacijo seveda dobil. Upam da ne takšno, kot v Nazarjih
LP
Janez
Ne prehitevaj, poglej drevo, ki raste!
-
gost111
Glede mladinskih uniform je sledeče. Uradna uniforma mladinskih reprezentanc na gasilskih olimpiadah so glasilske hlače in srajce, saj so srajce manj utesnjujoče in je z njimi lažje delati. Za parado pa je lahko tudi gasilska bluza. Glede čelade, članske čelade niso najbolj primerne, saj so prevelike in pretežke, ter otroku potem zlezejo na oči. Najbolj primerne so čelade od CZ, če jih je možno kje dobiti, so lične, lahke in se jih da dobro pripraviti, da ne plešejo po glavah naših vrlih mladincev in mladink. Tako, da je najbolje imeti srajco, hlače, superge ter dobro prilegajočo se čelado.