Pozdrav iz XIV. kongresa na Bledu
- Gregor K.
- moderator
- Kraj: Nekje na poti...
- Kontakt:
No fantje se vidimo jutri v paradi, pa upam da še po paradi, ne vem kako se bo našim kaj mudilo ker gremo kar komplet zveza z avtobusom...
Če boste kje v paradi videli nekoga približno podobbega meni, a močno rdečega po obrazu in rokah sem to jaz
Pa ne se bat. Nisem stražil šanka ampak sem ribe lovil cel dan pa na kremo pozabu

Če boste kje v paradi videli nekoga približno podobbega meni, a močno rdečega po obrazu in rokah sem to jaz

To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje. (Newton)
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
In nazadnje jo stakne, ki bila mu je kos...
http://www.facebook.com/pgdokonina
- Peter
- Upravnik
- GE: Zabreznica
- Kraj: Breznica
- Kontakt:
Ja, ja statut. Prava šlamastika. Glasovanje o tem, pa o onem predlogu, preverjanje sklepčnosti, izjave, da uvedba veteranskega prapora spada med nujne spremembe itd. Največja zabava je bila po tem, ko je večina že zapustila dvorano; Eory in delovni predsednik sta imela burno debato, pri čemer je Eory močno krilil z rokama.
Še malce zakulisja. Kasneje je Zadnik čestital podpredsedniku GZ Žalec za pokončno držo, češ vsaj eden si je upal povedati.
Strah pred neuspehom pri sprejemu statuta je bil zelo velik, kar je pokazal tudi obisk govorniškega odra. Nekako se je zazdelo, vsaj za trenutek, da je v dvorani zavel veter demokracije in da delegati ne mislijo dvigati samo zelenih kartonov. Vsi so razumeli tisto o 450 milijonih.
Kakorkoli že, čestitka ob jutrišnji izvolitvi predsednika GZS, ki jo je na večernem sprejemu izrekla madžarska delegacija je bila mogoče celo malce preuranjena. 

Strah pred neuspehom pri sprejemu statuta je bil zelo velik, kar je pokazal tudi obisk govorniškega odra. Nekako se je zazdelo, vsaj za trenutek, da je v dvorani zavel veter demokracije in da delegati ne mislijo dvigati samo zelenih kartonov. Vsi so razumeli tisto o 450 milijonih.

- Milan Dubravac
- Gasilci.org
- Kraj: smokuč
- FIRE_TIGER
Kolikor je meni znano je v dvorani organizirano dežurstvo in po tem takem je stražarjenje (med drugim tudi forumovskih PC-jev) zagotovljena. In če je tako potem se lahko kar za šank postavte bodo že dežurni popazl na "kištice" in jih vam ni treba pazit.Drago napisal/-a:Peter:![]()
Vidim, da si kar dobro seznanjen z dogajanjemveš tudi to, da je potrebna straža forumskih PC-jev
so zares ogroženi in če bi ne bilo nas, bi bili že izven prostora
![]()
lp DC
Sicer pa če bo le čas tud jest pridem mal pogledat dons.
L.P. vsem tako in drugače udeleženim na 14. kongresu GZS
Med vsemi izkušnjami nam najbolj koristijo slabe.(Thornton Wilder)