Pozdrav iz XIV. kongresa na Bledu
Pozdrav iz XIV. kongresa na Bledu
Pozdrav iz XIV. kongresa na Bledu. Vsa vprašanja glede kongresa sprejemamo pod to temo.
LP Grega
LP Grega
šafpkWEŠIOGTFARŠ
Vse ima svoje meje!
Glede na to, da si najverjetneje na kongresu in ne v kongresu, se napiše, lep pozdrav s kongresa, ne pa iz kongresa.
Če bi na primer napisal, pozdrav iz Triglava, to ne bi pomenilo, da si na gori Triglav, ampak najbrž v kakem lokalu z enakim imenom.
lp, pa brez zamere! Jani

Vse ima svoje meje!
Glede na to, da si najverjetneje na kongresu in ne v kongresu, se napiše, lep pozdrav s kongresa, ne pa iz kongresa.

Če bi na primer napisal, pozdrav iz Triglava, to ne bi pomenilo, da si na gori Triglav, ampak najbrž v kakem lokalu z enakim imenom.

lp, pa brez zamere! Jani
Uuuuuu, Drago!
Ne ti meni sladoled. Se mi je danes črpalka na mašini za sladoled zamašila in sem moral med popravljanjem pojesti toliko sladoleda, (lešnik in čokolada) da še sedaj ne upam piti piva (želodčni problemi)! Saj veš, Gorenjci (bolje, da te boli trebuh, kot pa, da gre v nič, ali pa da ga poje kdo drug).
Kar se pa pravopisa tiče, bo pa najbrž še Mateja kakšno rekla!
lp Jani
Fantje, dajte mal na temo pazit, nooo!!!

Ne ti meni sladoled. Se mi je danes črpalka na mašini za sladoled zamašila in sem moral med popravljanjem pojesti toliko sladoleda, (lešnik in čokolada) da še sedaj ne upam piti piva (želodčni problemi)! Saj veš, Gorenjci (bolje, da te boli trebuh, kot pa, da gre v nič, ali pa da ga poje kdo drug).

Kar se pa pravopisa tiče, bo pa najbrž še Mateja kakšno rekla!
lp Jani
Fantje, dajte mal na temo pazit, nooo!!!

- FIRE_TIGER
Ej JANI ti si pa res en najboljših slavistov. Vsaj kažeš se v taki luči.
Res je zelo pomembno ali je "IZ" ali "Z". Z naslovom teme ima to največjo vezo.
Izgleda da si tolk nepismen da tudi teme ne razpoznaš iz naslova.
Pa brez zamere samo tako je.
Res je zelo pomembno ali je "IZ" ali "Z". Z naslovom teme ima to največjo vezo.
Izgleda da si tolk nepismen da tudi teme ne razpoznaš iz naslova.
Pa brez zamere samo tako je.
Med vsemi izkušnjami nam najbolj koristijo slabe.(Thornton Wilder)
- Milan Dubravac
- Gasilci.org
- Kraj: smokuč
jaz po vsej verjetnosti pridem v nedeljo, sicer še nevem kako al kot civil al pa kot uniformiranec. Vsekakor se vidimo na dogovorjenem mestu!!!
UH, ob kateri uri pa
Tako da nas bo več in se bomo malce spoznali. Pa kakšno fotko bi lahko naredili in jo kasneje objavili.
P.S. A naj mi Štajerci prinesemo kaj rdeče domače "brajdešnice"
TAko malo za pokušino, da ne bo samo pivo teklo po Gorenjski metropoli

UH, ob kateri uri pa

P.S. A naj mi Štajerci prinesemo kaj rdeče domače "brajdešnice"