Zakaj pa nisi napisal na forum svojo izkušnjo in recimo primere dobre prakse, ter kje so predlogi izboljšav? Kaj prispeva k debati tvoj post "Jaz sem bil tam, skoraj vsak dan. Jaz sem bil en izmed tistih... itd." K čemu si prispeval na forumu s svojo objavo? Ravno zaradi takih propada forum, ne pa zato, ker diskutiramo o digitalu in imamo konflikt!!
Dejstvo je, da so določeni (če si bil med temi "strokovnjaki" zraven ne vem)
prehitevali protokol in po FB in še kje iskali pomoč za mobilne rpt, tudi pri HAM operaterjih itd. pa je bilo s strani strokovnih skupin rečeno, da obstajajo točno določeni protokoli in da se naj ne prehiteva, tudi s strani ReCO LJ. Bi iskal po fb debato o omenjeni težavi, pa se mi res ne da, da bi se tebi dokazoval.
Moja diskusija sploh ni bila naravnana na Kras, ker me analog niti ne zanima in je bilo že vse odkrito in sprobano, protokoli pa so točno določeni - če se jih ne drži, pomeni da se je treba za to usposobiti. Moja prispevek je bil v smeri DMR, kaj vse bi lahko prinesel in ki ga pozna razvita Evropa, pa lahko lepiš dolge nosove kjer koli in kadar koli. Dejstva so dejstva in si jih preveri pri kolegih v Nemčiji, Avstriji, na Madžarskem, Beneluks - uporabljajo različne protokole, od DMR do TETRE. Kakšno je bilo posredovanje na Krasu z vašimi analog vezami ne bom diskutiral, ker sem bil v bližini po drugi dolžnosti nekaj ur in je zadeva funkcionirala toliko, kolikor analog omogoča
in sem to tudi pohvalil, že preden si se užgal.
https://www.youtube.com/watch?v=LsGXLrgij4I&t=340s - še malo prispevka iz tujine
Lahko sedaj nadajujemo z diskusijo o telekomunikacijah?